Top Local Places

Event 66

Lovund, Lovunden, Norway
Event Planner

Description

ad

Event 66 arrangerer og formidler aktiviteter innenfor den 66'e breddegrad.  Event 66 har som formål å arrangere og formidle aktiviteter rundt den 66’e breddegrad, også kjent som Helgelandskysten. Vi holder til på Lovund og våre egne aktiviteter vil være basert herfra, men kan lett flyttes til nærliggende områder. Vi formidler opplysninger til deg som ønsker det uten kostnad for deg. For øyeblikket kan vi tilby Paintball for grupper opp til 16 personer på vår lokasjon eller egen lokasjon for de som har det. Vi tilbyr også innendørs Paintball (Reball). Er du interessert i Golf, vi har Golfsimulator som kan leies på timebasis eller til en spesiell anledning.
Vi kan ordne med transport til og fra, og sy sammen en pakke i samarbeid med andre aktører som inkluderer for eksempel RIB-tur, matservering, fisketur, underholdning og annet etter ønske. Perfekt for Kick-off, Blåtur, Vennetur eller kun et avbrekk fra hverdagen. Ta kontakt for et skreddersydd opplegg eller kun for tips eller aktiviteter.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Sleneset Golfpark

Sleneset Golfpark
facebook.com

Visit Helgeland

Velkommen til flotte Helgeland, opplevelser utenom det vanlige!

facebook.com

Visit Helgeland

Våre fantastiske omgivelser :-)

facebook.com

Interessert i en runde Reball? Vi har noen ledige tider på Lørdag 1. Oktober. Samle sammen noen venner og ta kontakt. Det må være grupper på 6-12 personer. Send melding eller ta kontakt på 91713390.

facebook.com

Quiz

NEAR Event 66