Top Local Places

Nabo'n i Nerby'n

Kirkegata 71, Levanger, Norway
Cafe

Description

ad

Nabo'n er din nye møteplass i nerby'n i Levanger. En kafe med sin egen sjarm. Heimlaga mat. Alle rettigheter.. Spesiell atmosfære. Bakgårdsidyll på godværsdager. Nabo'n er din nye møteplass i nerby'n i Levanger. En kafe med sin egen sjarm. Heimlaga mat. Godt drikke. Spesiell atmosfære. Bakgård på godværsdager.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Jeg kaster for mange helt nydelige kanelsnurrer dersom det er enkelte rolige dager på kafeen. Jeg har ferske snurrer hver dag, så det er uaktuelt å fryse de for å selge de neste dag. Finnes det noen som kan bruke restsnurrene? Til dyrefôr? Andre forslag? Liker ikke å kaste mat.

facebook.com

Feittirsdag?!? Nei, her hos Nabo’n kan vi til nød innrømme lett korpulens, litt yndig lubbenhet eller kledelig fylde... I anledning dagen har vi dog en herlig betasuppe kokt på svineknoker og svinekam - med masse deilige grønnsaker og hjembakt brød. Velkommen!

facebook.com

Vi feirer morsdag, fastelaven, OL-sølv, kjærligheten, vinteren, livet og alt annet som er verdt å feire hos Nabo’n i Nerby’n i dag. Nybakte focaccia med deilig pålegg, fastelavensboller, kaker, kanelsnurrer, paier og nytrukket kaffe venter på deg! Kom, kom, kom...!

facebook.com

Dagens hos Nabo’n er Nabokjerringas herlige hjemmelagede lasagne med salat og hjemmebakt brød.

facebook.com

«Dagens» er Nabokjerringas gratinerte franske løksuppe med hjembakt brød, mozzarella og parmesan. Velkommen!

facebook.com

facebook.com

Hei! Vi har funnet et høreapparat på Nabo’n i Nerby’n. Noen som savner det eller vet av noen som savner det...?

facebook.com

ÅPEN! 😃☀️👍🏻❤️ Da er Nabokjerringas ferie over, og Nabo’n i Nerby’n har kaffen klar til gamle og nye kunder. Vi har også paier, smørbrød, kanelsnurrer, varm sjokolade med krem, sitronterte med marengs og gulrotkake. Og etterhvert en varmende, deilig linsesuppe... Velkommen!

facebook.com

Starter 2018 med ferie... Velkommen tilbake til kafeen om noen uker!

facebook.com

ROMJULSÅPENT! Nabokjerringa har kaffen klar, har fyrt opp bakerovnen, og byr på ferske kanelsnurrer, pai, påsmurt og litt kaker også nå i romjula. Fra onsdag til lørdag i romjulsuka holder jeg åpent fra 11.00- 15.00 hver dag. VELKOMMEN!

facebook.com

ÅPNINGSTIDER FØR, UNDER OG ETTER JULA 2017: Tirsdag 19. desember 10.00 - 18.00 Onsdag 20. desember 10.00 - 23.00 Torsdag 21. desember 10.00 - 18.00 Fredag 22. desember 10.00 - 18.00 Lillejulaften 10.00 - 15.00 Julaften: Stengt 1. juledag Stengt 2. juledag Stengt 3. juledag 11.00-15.00 4. juledag 11.00 - 15.00 5. juledag 11.00 - 15.00 6. juledag 11.00 - 15.00 Nyttårsaften Stengt I januar reiser Nabokjerringa på ferie, og kafeen holder derfor stengt fra 1. -22. januar. Tirsdag 23. januar er jeg i gang igjen - forhåpentligvis blid, uthvilt og full av inspirasjon for vinterens og vårens smaker 😃

facebook.com

I dag serverer Nabokjerringa deilig, varmende chili con carne. Hun har også julekrydrete ostekaker, rause kanelsnurrer, Sarah Bernhardt og mye annet godt i disken. Og snart er det jul...! Livet er ikke så verst. Velkommen!

facebook.com

Quiz

NEAR Nabo'n i Nerby'n