Top Local Places

Aktiv Media As

Postboks 169, Sjøgata 3, Harstad, Norway
Media/news/publishing

Description

ad

Aktiv Media As.
TV og videoproduksjonsselskap med hovedfokus på direkte TV produksjon for nasjonale kringkastere, webTV distribusjon og storskjerm.
Har egen distribusjonskanal for webTV, www.arcticchannel.com Aktiv Media AS leverer direkte TVproduksjoner for riksmedia, dokumentasjon og storskjermproduksjon av events, profesjonelle løsninger for streaming (WebTV). Våre kvalitetskrav til produksjon baseres på de krav som våre kunder til enhver tid stiller. Våre partnere på TV produksjon er Tv 2 eide OB Team AS og Mediatecgroup AS

Aktiv Media AS har base i Harstad, midt i det tettest befolkede området i Nord Norge. Fleksibilitet, nærhet og god kompetanse er vesentlige fordeler ved å bruke Aktiv Media AS.
Direkte TVproduksjon gjør vi med produksjonsbil for inntil 6 kameraer.

Aktiv Media AS produserer bedriftsvideoer og informasjonsfilm. Våre kunder er bl. a TINE BA, SEAWORKS AS, VERKSTED RAMSUND - FORSVARET, HELITEAM. TOUR DE ANDØRJA, VINTER TROMS AS, AUTOLINE AS, HARSTAD KOMMUNE, KUNNSKAPSPARKEN NORD, HØGSKOLEN I HARSTAD m fl..

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Valuar og Zoo til BAKgården 2016

Valuar og Zoo til BAKgården 2016
facebook.com

UIT Fusjonsmarkering Harstad fredag 29. januar

Norges arktiske universitet Campus Harstad foretar en fusjonsmarkering 29. januar kl 08:30. Seansen kan følges på web-TV her:

facebook.com

SPE Workshop Harstad 2015

Oljebransjen er inne i en nedtur, men til tross for det er det optimisme og spore, i hvertfall her i nord. Ingeniørorganisasjonen SPE skal også i år ha workshop i Harstad med utveksling av nye ideer og løsninger for fremtidens olje og energibransje. Det lover i grunn godt!

facebook.com

BAKgården 2016 AdmiralP

Over 2500 solgte billetter allerede til årets BAKgårdsfest er jo en glimrende inngang på et nytt og spennende år. Her er en som har lyst til å snakke litt med deg!

BAKgården 2016 AdmiralP
facebook.com

Quiz

NEAR Aktiv Media As