Top Local Places

Målselv Fjellandsby

, Fjellandsbyen,
Travel/leisure

Description

ad

Velkommen til Målselv Fjellandsby. Her finner du alltid oppdatert informasjon om aktiviteter, åpningstider, priser og overnattingsmuligheter. Målselv Fjellandsby er en helårlig familiedestinasjon i Målselv i Troms med 13 km. alpine nedfarter, tre heiser og et barneband, skiutleie, skishop, restaurant, pub og velkomstsenter. 350 senger for utleie i hytter og leiligheter av høy standard.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

ETTERLYSNING En uheldig kar har mistet jakka si, sort Canada Goose Expedition, der lommen innholdt bl.a bilnøkkel. Eier er nå i Fjellandsbyen uten jakke og med en låst bil. Jakken ble borte fra Aurora Park (Blånisselandet) i går kveld/natt. Hvis det er noen som har tips: ring Øystein på tel 977 62 644

facebook.com

Photos from Målselv Fjellandsby's post

SØNDAG 13.MARS Lettskyet, +5gr og ned mot vindstille. Vi har gjort kafeen klar til søndag med et stort utvalg lunsj- og middagsretter. Kjelen er kommet på kok, vaffelpressa går og brus-skapet er velfylt. Tråkkemaskinene har vært en full runde i løpet av natten og hele systemet er dermed klar for søndagsgjester. Det er bare å komme seg ut :-) http://malselvfjellandsby.no/node/62 Velkommen til fjells :-)

Photos from Målselv Fjellandsby's post
facebook.com

Timeline Photos

I puben i kveld - DJ YouKnoWho :-) Vi sees.

Timeline Photos
facebook.com

Målsev Fjellandsy, Lørdag 12.mars

Målselv Fjellandsby - Lørdag 12.mars STEMNING I MÅLSEV FJELLANDSBY Overskyet, mildt og nærmest vindstille. +3gr, 2m/s og YR.no melder om oppholdsvær. Dette betyr litt tyngre føre, men til gjengjeld trenger du ikke kle deg for frost :-) Heisene er i gang og hele systemet er åpent. Varm kaffe, fersk bakst og deilige burgere i kafeen. Pub, også med kaffe/bakst/Mydland-pølser etc, åpner 12.00. AFTERSKI fra 15.00 FANSKARE AS har vært med kameraene sine og "fanget" den utrolig gode stemningen som ofte er å finne i den flotte Fjellandsbyen vår. Nyt, og vi gleder oss om mulig enda mer til påske (som starter neste helg). Velkommen til fjells :-)

Målsev Fjellandsy, Lørdag 12.mars
facebook.com

FREDAG 11.MARS - VI ER KLARE

En rask titt på webkameraet vil vise at det blir kongeforhold i dag. Og vi starter som kjent heisene kl 16.00. Se live-bilder fra bakkene her: http://malselvfjellandsby.no/node/62 Rettene fra den nye menyen går så det griner og kjøkkenet spanderer gratis suppe i puben kl 20.00. Og i dag får vi også besøk av DJ YouKnoWho. Nytt bekjentskap i Fjellandsbyen, og vi gleder oss :-) Velkomstsenter og kafe åpner 15.30. Velkommen til fjells.

FREDAG 11.MARS - VI ER KLARE
facebook.com

Timeline Photos

Vi er midt i den herlige tiden (vinteren), men er vel` viten om at det også snart kommer en vår :-) Minner derfor om COUNTRYFESTIVALEN på Målselvfossen i slutten av mai. Og at vi i Fjellandsbyen ennå har noen ledige leiligheter og hytter. Og vi kommer til å sette opp shuttle-buss dersom det viser seg å være et ønske/behov. Overnatting på Fossen er fullbooket. Se festivalprogrammet: http://www.maalselvfossen.no/nyheter/26-27-28-mai-2016-nord-norsk-countryfestival-2016 Del gjerne :-)

Timeline Photos
facebook.com

Målselv Turløyper

Målselv Fjellandsby samarbeider med Målselv Turløyper om å lage prima forhold for de som liker å gå på bortoverski. Både for tur- og heftigere trening. Og vi må kunne tillate oss å si at vi virkelig har noen fantastiske spor. Det er bare å komme til fjells og prøve :-) Filmen er laget av FANSKARE AS.

facebook.com

Photos from Målselv Fjellandsby's post

KOMMENDE HELG I FJELLANDSBYEN Ute-teamet lover å preppe bakkene slik du aldri har sett dem :-) Ronny og teamet på kjøkkenet lover også veldig mye godt, blandt annet rykende ferske bakevarer fra KAFFEBØNNA. Og denne helga skal burgerne være ekstra høye :-D Og så får vi besøk av fabelaktige DJ YouKnoWho. Spiller herlig musikk på fredagskvelden samt AFTERSKI på lørdag. Lørdag kveld er det lukket arrangement i kafeen og MISS JUKEBOX i puben. Altså absolutt ei ny herlig helg i fjellet. Booking leilighet/hytte: tel 941 40 000

Photos from Målselv Fjellandsby's post
facebook.com

SØNDAG 6.MARS

Akkurat nå starter vi heisene og som vi ser av bildene så er det utrolig flott i Fjellandsbyen i dag. Det bør f.eks kunne bli gode muligheter for ei gild stund i solveggen :-) Alle bakker og løyper preppet og åpne. Masse godt i kafeen og i dag er det obligatorisk og klassisk søndagsmiddag å få kjøpt. Velkommen til Fjells. PS: billetter til påskens show med TOPCOAT og KRISTIAN KRISTENSEN (23/4) selges nå i Velkomstsenteret. Ønsker alle en herlig søndag :-)

SØNDAG 6.MARS
facebook.com

LØRDAG 5.MARS

-2gr, helt vindstille og overskyet. Men YR.no melder om sprekker i skydekket ila dagen og forhåpentligvis noe solgløtt. Det er uansett veldig flott ute og alt av bakker og løyper er klargjort. Heisene starter 10.30 :-) Teamet i kafeen og puben er klar for å servere masse god mat og drikke og det er naturligvis AFTERSKI med DJ REW fra 15.00. I kveld er det heftig RETRONIGHT med premiering for det kooleste kostymet :-) Kl 12.00 åpner vi billettsalget til påskens to store show med TOPCOAT. hhv Langfredag og Påskeaften. Salget til KRISTIAN KRISTENSEN (lør 23/4) er allerede i gang og vi vil anbefale at man ikke nøler med å kjøpe dersom du vil ha med deg denne flotte artisten. Billettene rives unna. Alle billetter selges i Velkomstsenteret.

LØRDAG 5.MARS
facebook.com

FREDAG 4.MARS Vi teller ned timer til enda ei herlig helg i fjellet. YR.no melder om fine forhold og kl 16.00 i dag ruller vi i gang. Alt preppet og klart i løyper, bakker, velkomstsenter, pub og kafe (sistnevnte med ny meny). I dag: Langåpent i bakkene og MUSIQUIZ i puben kl 21.00. Og lørdag er det både AFTERSKI og RETRONIGHT med DJ REW. Blir helt storveis. Kl 16.00 i dag åpner billettsalget til en av årets heftigste konserter hos oss. KRISTIAN KRISTENSEN kommer som tidligere annonsert lørdag 23.april. Sikre deg billett nå :-)

facebook.com

Photos from Målselv Fjellandsby's post

KOMMENDE HELG I FJELLANDSBYEN Back to those years :-) Finn fram den rosa og hvite buksedressen, eller i det hele tatt - hva som helst fra 70- 80- og 90-årene. Vi kjører ei herlig RETRO HELG med kool musikk-quiz på fredag og RETRO NIGHT på lørdag. Og er det noen som utmerker seg med autentisk påkledning så vanker det en sprudlende premie. DJ REW spiller låter fra alle de tøffeste kassettene. Velkommen til fjells :-)

Photos from Målselv Fjellandsby's post
facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

skiingellie

ROAD TRIPPPP!

@skiingellie, instagram.com

showgut

Skitur i Målselv fjellandsby

@showgut, instagram.com

tobiaswhanseenbkjendis,t2,teambuilding

Trives på tur☀️⛷ #T2 #teambuilding #bkjendis

bkjendis,t2,teambuilding
@tobiaswhanseen, instagram.com

havardsvendsen

⛷🌤❄️

@havardsvendsen, instagram.com

Quiz

NEAR Målselv Fjellandsby