Top Local Places

Gjerdrum ungdomsskole

Brådalsgutua 12, Gjerdrum, Norway
Middle School

Description

ad

Instagram: gjerdrumungdomsskole Nye Gjerdrum ungdomsskole ble tatt i bruk høsten 2009. Bygget er tegnet av Kristin Jarmund Arkitekter AS, uteområdet av Østengen & Bergo AS landskapsarkitekter. Hovedentreprenør var Agathon Borgen AS. Skolen er tildelt Statens byggeskikkpris 2010.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

- Velg yrkesfag, ikke fordi du ikke har noe annet valg, men fordi du innerst inne har lyst til det. Og husk at om alt skulle skjære seg på yrkesfag, er det lettere å bytte fra yrkesfag til studiespesialisering enn omvendt! (Axel Stautland, 16 år)

facebook.com

Vi fikk nettopp beskjed om dette info-møtet som skal være i morgen. Bør være aktuelt for noen på 10. trinn. Les mer om YSK her: http://www.skedsmo.vgs.no/utdanningsprogram/ysk/

facebook.com

Fantastisk solrik - og litt kald - aktivitetsdag i skisporet, i akebakken og i Kniplia. 🏂☀️🛷❄️⛷

facebook.com

Denne uka har liten og stor lekt og kost seg i Kniplia, da friluftslivgjengen arrangerte aktivitetsdag for barnehagebarn. ☃️🛷🌭

facebook.com

Åpent til kl 20. Du rekker det fortsatt. 😊

facebook.com

Benytt sjansen til å se nye Jessheim vgs i morgen. De har mye spennende å tilby.

facebook.com

Hva med å stille i et kreativt og billig antrekk på skoleballet? 💃🕺

facebook.com

Skal du realisere ditt eget potensial for læring, er det rett og slett ingenting som slår det å jobbe, sier skoleforsker Thomas Nordahl.

facebook.com

Med filmen "Konstant noia" vant våre tidligere elever, Synne Lippert og Pia Ostrø Lundemo, Nannestad videregående skoles Gullklumpen 2017. Ta en titt, og du vil skjønne hvorfor. Gratulerer med prisen for en flott film, jenter! 🥇🎬👏

facebook.com

Vi ønsker alle foresatte på 9. trinn velkommen til elevbedriftsmesse kl 18 i kveld. Ta med penger! 😉

facebook.com

Åpen skole fortsetter denne uka, og elever og foresatte fra både 9. og 10. trinn er velkommen. Benytt sjansen til å se klasserommene og verkstedene, og snakke med elever, lærere, ledere og rådgivere.

facebook.com

Takk for besøket til Nannestad, Jessheim, Hvam og Skedsmo vgs. I dag er det blitt besvart utallige spørsmål, delt ut mye materiell, og servert velsmakende kake. Årets minimesse er gjennomført!

facebook.com

Quiz