Top Local Places

Rjukan Kino

Rjukanhuset - Storstulgaten 1, Rjukan, Norway
Movie Theater

Description

ad

Verdensteatret ble åpnet på Rjukan i 1912. Folkets Hus kino var allerede etablert i 1910.
Verdensteatret flyttet inn i Rjukanhuset i 1935. Kinoen ble fullrenovert i 1990/91.  Kinoen har 153 sitteplasser. Årlig vises det ca opptil 500 forestillinger.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

I mars blir det kamp mellom monstre og maskiner i #PacificRimUprising. Ny trailer ute nå! Denne helga har vi hele 4 premierer på programmet vårt! Det er duket for en god filmhelg. Ta en titt på vår hjemmeside rjukankino.no for oversikt og bestilling. God filmhelg :)

facebook.com

facebook.com

Les anmeldelse av Utøya 22. juli her. Vi viser den i dag kl. 19.30. Filmen behandler en av tyngste og mest krevende historien Norge har opplevd. Erik Poppe har med sin film behandlet denne historien med den største respekt, men det er ikke til å legge skjul på at denne filmen kan være vanskelig å se for mange.

facebook.com

Bli med på et forhistorisk og morsomt eventyr! Se Førstemann i kveld kl. 18.00!

facebook.com

facebook.com

Lara Croft gir seg ikke! 💪💪 Premiere hos oss i kveld kl. 19.30

facebook.com

Les anmeldelse av Utøya 22. juli her. Vi kommer til å vise filmen på Rjukan kino fra neste uke. Filmen behandler en av tyngste og mest krevende historien Norge har opplevd. Erik Poppe har med sin film behandlet denne historien med den største respekt, men det er ikke til å legge skjul på at denne filmen kan være vanskelig å se for mange.

facebook.com

Vi gleder oss vanvittig til å vise Tomb Raider hos oss. I kveld er det Russerevy, derfor har vi premeiere første gang på søndag kl. 19.30. Dette blir rått!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Vi gleder oss til å få besøk av Tom Jackie Haugen på Rjukan kino. Billetter er i salg på rjukankino.no

facebook.com

Når spillkvelden tar av....!😃 Se Game Night på kino fra 2.mars! 😉

facebook.com

Quiz