Top Local Places

Bjerkvikhallen

Storfjellveien 12, Bjerkvik, Norway
Sports venue

Description

ad

Bjerkvikhallen er Bjerkviks storstue. Her er foregår det meste av kultur og idrett for nærområdet. Rundt Bjerkvikhallen er det et stort idrettsområde med kunstgressbane, skiskytteranlegg, lysløype og skileikområde.  Her kommer informasjon om hva som skjer i Bjerkvikhallen og områdene rundt hallen.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Medlemskontingent 2016

facebook.com

Kretsmesterskap i skiskyting

facebook.com

Minner om dagens tirsdagsrenn. Påmelding og start som vanlig. Fristil i ettermiddag. Etterpå er det kafe i regi av 7.klasse. Velkommen!

facebook.com

Timeline Photos

Sola har begynt å vise seg i idrettsparken. Flotte forhold for både skøyting og klassisk i løypenettet, kjørt i formiddag.

Timeline Photos
facebook.com

Årsmøter i undergruppene i BIF

facebook.com

Nykjørte løyper! Minner samtidig om at i dag gjennomføres årets første tirsdagsrenn - i fristil. Velkommen til store og små! 7.klasse har kafe fra kl.17.

facebook.com

ÅRSMØTE

facebook.com

Tirsdagsrenn 19.januar avlyst!

facebook.com

Timeline Photos

Gjenglemt utstyr etter helgas KM.... Noen som savner?

Timeline Photos
facebook.com

bjerkvik-if-ski.idrettenonline.no

Kommende helg arrangerer skigruppa kretsmesterskap i langrenn, individuelt lørdag og stafett søndag. Se skigruppas hjemmeside. Der finner du informasjon om starttider, premieutdeling og kafe;

facebook.com

Tirsdagsrenn 12.januar avlyst!

facebook.com

Jentefotballskole i Bjerkvikhallen søndag 10.januar. Påmelding gjøres til: mketil@gmail.com Rekker man ikke å melde seg på, kan man komme likevel.. Oppmøte 11.30 for registrering, Fotballskole 12-15. For mer informasjon, kontakt ungdomsgruppa ved Ketil Martinsen.

facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

silje72

Avslutta fotballskolen i dag

@silje72, instagram.com

chrihermfatbike,bjerkvikif,promoting,turrenn,bordercrossingchallenge,bccsport,langrenn,ski,bjerkvik,bjerkvikhallen,langløp

Rigger BCC promotering-stæsj i Bjerkvikhallen før helgens KM på ski #ski #langrenn #turrenn #langløp #fatbike #bccsport #bordercrossingchallenge #bjerkvikif #bjerkvikhallen #bjerkvik #promoting

fatbike,bjerkvikif,promoting,turrenn,bordercrossingchallenge,bccsport,langrenn,ski,bjerkvik,bjerkvikhallen,langløp
@chriherm, instagram.com

Quiz