Top Local Places

Gjerdrum Fysioterapi & Trening AS

Brådalsgutua 10, Gjerdrum, Norway
Gym/Physical Fitness Center

Description

ad

Dette er siden for alle som trener, jobber eller går i behandling ved GFT. Og for alle som kanskje kan tenke seg å trene ved GFT, eller kjenner noen som gjør det! Vi har nye moderne apparater fra Technogyms serie «Element». Hos oss kan du velge den avtalen som passer deg best. Vi tilbyr personlig trening, treningsprogram og fysioterapibehandling.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

SPINNING I KVELD?? Erik måtte en snøggtur til Bergen, men Frode tar timen i kveld kl 19:30 - så heng deg på👍 Nettbooking er åpen! Velkommen🚴‍♂️🚴‍♂️

facebook.com

facebook.com

På Gjerdrum Fysioterapi & Trening er vi så heldige å ha Rebekah Ravonsheed som yoga instruktør🙏 Rebekah driver, sammen med Daniella Broschè, sitt eget yogastudio på Strømmen, men tar turen opp til Gjerdrum to ganger i uken for å sørge for at vi kan være med på reisen gjennom yogaverdenen💖 Bli med å prøv en time da vel! Vinyasa Flow og Yin Yoga er yogaformer som passer for alle. Se timeplan på www.gft.no for tid og sted. Velkommen!

facebook.com

Det snør, det snør tiddeligbom....❄️☃️men ikke inne på Grøkul eller i spinningsalen. Det er ledige plasser på vinyasa yoga og spinning ikveld kl 19:00. Bruk nettbooking og meld deg på eller ring 63991000 for en gratis prøvetime.

facebook.com

GODT NYTTÅR!! Da er vi i gang igjen og uka byr på følgende treninger: Tirsdag: Spinning med Karoline Onsdag: Slynge m Trygve Torsdag:Yin Yoga m Rebekah og intervallmix m Erik Fredag: Frokosttråkk m Kasper Lørdag: Spinning m Kjersti. Bruk nettbooking og meld deg på! Velkommen til trening

facebook.com

Er dette noe vi burde begynne med etter nyttår? 😂😂

facebook.com

... og den har selvfølgelig vi👍 Har du ikke prøvd den? Da har vi forslag til nyttårsforsett😊

facebook.com

Ikke glem siste yogatime med Rebekah før jul i kveld kl 19:00. Unn deg selv en liten pause i julestria!! Dersom ingen er påmeldt innen kl 16 vil timen bli avlyst.

facebook.com

Har dere tatt juleferie allerede?? Lite påmelding til timer denne uka. Husk at timen blir avlyst hvis ikke noen er påmeldt. Det er vanlig timeplan denne uken også( bortsett fra yin yoga som utgår)

facebook.com

Husk at Rebekah er tilbake i kveld kl 19:00 med vinyasa flow!! Få med deg de siste timene med denne herlige dama før jul🙏

facebook.com

FOrtsatt noen få plasser igjen! Velkommen til et herlig avbrekk i julestria🙏

facebook.com

Anbefaler å ta turen hit dersom du har anledning👍

facebook.com

Quiz