Top Local Places

Minnesund hundepensjonat / kennel

Bjørnstadgutua, Minnesund, Norway
Kennel

Description

ad

Minnesund hundepensjonat - 4 minutter fra E6

Hundepass i forbindelse med arbeid, på ferie eller for å få litt ekstra tid? Minnesund hundepensjonat - 4 minutter fra E6

Hundepass i forbindelse med arbeid, på ferie eller for å få litt ekstra tid? Vi driver et pensjonat (4-8 hunder), der hunder tas hånd om etter avtale. Vårt tilbud er tilpasset lengre reiser og dagpass.

- Ved gjentatte besøk kan vi også hente hund eventuelt bil med hund på Gardermoen.

- Hver hund har 10m2 bås (kan innredes/møbleres).
- Lufte- og fellesplass på 1 mål

- Store lufteområder for hunder som må/ønskes å holdes individuelt adskilt.

- Individuelle rutiner for mosjon/trening kan avtales.
- Tilbud om dagsturer skog eller fjell.
- Parkering langtid ved reiser.
- Minibusstransport til Gardermoen.

- Mulighet for overnatting i Anneks ved sen ankomst, tilvenningsperiode eller uforutsette forsinkelser.

Ta kontakt med Tom tlf. 91882268
eller epost: post@minnesundhundepensjonat.no for tilbud og mer informasjon.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

TRENGER MEDARBEIDERE SESONGEN 2017 Minnesund hundepensjonat søker medarbeidere på deltid i sommersesongen 2017. Sesongen starter 10 april 2017. Du bør ha god kunnskap om hund og ellers være likandes som person. Arbeider er naturlig nok fysisk og å trives ute i all slags vær er også viktig. Hvis du syntes dette høres interessant ut så ta kontakt med Tom Ivar Brate på telefon 91882268.

facebook.com

SESONGSTART 10 APRIL 2017 Takk for henvendelser i vinter. Sesongen for lengre opphold utenom korte dagopphold starter påskeuka fra den 10.4.2017. Vi har tatt på oss noen få hunder i vinter, og det kan være at vi også kan ta din hund, men da hovedavdelingen i vinter ikke er oppvarmet til mer enn få plussgrader så er det kun nå en drift for robuste hunder som er vant til å være ute og i hundegård og hunder som går sammen med vår Beauceron hanne uten problemer. Alle henvendelser vil bli besvart tlf 91882268

facebook.com

Minnesund hundepensjonat / kennel's cover photo

Minnesund hundepensjonat / kennel's cover photo
facebook.com

Minnesund hundepensjonat / kennel

Minnesund hundepensjonat / kennel
facebook.com

Timeline Photos

Timeline Photos
facebook.com

Minnesund hundepensjonat - 4 minutter fra E6 Hundepass i forbindelse med arbeid, på ferie eller for å få litt ekstra tid? Vi driver et pensjonat (4-8 hunder), der hunder tas hånd om etter avtale. Vårt tilbud er tilpasset lengre reiser og dagpass. - Ved gjentatte besøk kan vi også hente hund eventuelt bil med hund på Gardermoen. - Hver hund har 10m2 bås (kan innredes/møbleres). - Lufte- og fellesplass på 1 mål - Store lufteområder for hunder som må/ønskes å holdes individuelt adskilt. - Individuelle rutiner for mosjon/trening kan avtales. - Tilbud om dagsturer skog eller fjell. - Parkering langtid ved reiser. - Minibusstransport til Gardermoen. - Mulighet for overnatting i Anneks ved sen ankomst, tilvenningsperiode eller uforutsette forsinkelser. Ta kontakt med Tom tlf. 91882268 eller epost: post@minnesundhundepensjonat.no for tilbud og mer informasjon.

facebook.com

Quiz