Top Local Places

Molvik

Hardangervegen 74, Bergen, Norway
Marketing Agency

Description

ad

Molvik er best, ingen protest!
Totalleverandør innenfor kommunikasjonsløsninger.

www.molvik.no
Molvik er en ledende totalleverandør av kommunikasjonsløsninger. I Juli 2014 bygget vi en av Europas mest moderne kommunikasjonshus med Rådgivere, Designere, Grafikere, eget trykkeri og emballasjefabrikk.

29 ansatte står klar for å hjelpe din bedrift eller merkevare.

Ingen jobb er for liten, eller for stor. Ta kontakt!  

www.molvik.no

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Gratulerer til både Fløibanen og Platou med hvert sitt 100 års jubileum. Imponerende! Gleder oss til de neste 100:-) Bilde av rockestjernene Anita Nybø og Halie!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Som stolt sponsor gratulerer vi Åsane med Obos spill også til neste år! Æ Ø Åsane!

facebook.com

Ok, å lese på skjerm gjør altså noe med lesingen vår🤔 Forskning tyder på at vi har en annen mental innstilling til det vi leser på skjerm. Som en seriøs markedsfører håper vi du leser og du tar til deg seriøs forskning.

facebook.com

Vi i Molvik er utrolig stolte over å få være en del av en så stor og historisk begivenhet som Sykkel VM, men ingen er nok mer stolt og engasjert en salgssjefen vår Jørgen Molvik😂 Da Jørgen gjerne har copy right, men forhåpentligvis ikke saksøker sitt eget firma, tar vi like godt å copy paster inn hans egen feed som han la ut på Facebook i morges: "Jeg er så stolt over trykksakene vi har levert og klar for Sykkel-VM at jeg nesten blir helt kvalm av meg selv. Heia Bergen, Norge og Sykkel-VM. Kom deg ut og bli med på festen! Dette blir helt magisk!" Tekst: Jørgen Molvik Fotograf: ukjent

facebook.com

Takk for all interessen! Da har vi trukket tilfeldig og følgende vil få tilsendt Molviks Sykkel VM-flasker. Vi gratulerer 😃 Remy Dahl - Flaktveit IK Irene Særvold Halvorsen - Nore Neset 35+ Birthe Zacharriassen - Bergen Nord 2007 Maria Bos Lysekloster IL Friidrett Silje Fjeldsbø - Fana Føniks Hvit Jenter 11 Anita Andersen - TIL Hovding Bengt Joon Carlsen - Vågen TKD Rune Børsheim - FK Fyllingsdalen 2005 Rebekka Kjellsvik Hjertnes - Fana Barnehage avd Blåklokke Katrine Monsen Hanøy - Bjørgvin Karate Klubb Ps! Vi ber vinnerne ta kontakt i innboks for leveringsadresse.

facebook.com

Round Table Norway stakk innom og fikk trykket en bok. Deler av produksjonen ser du her.

facebook.com

Vil du eller noen du kjenner bli en del av Molvik-teamet? Vi vokser videre:-)

facebook.com

Hyggelig av å kunne bidra til utforming og trykk av magasinet til Bergen Matfestival, 2017😊 Vi gleder oss til vestlandets beste matopplevelse neste helg👌 Fra ide til ferdig produkt. Vi har bidratt med prosjektledelse, design, annonsesalg og trykk, med god hjelp av Mannheimer AS på tekst. Gi gjerne en lyd om du ønsker å se hva vi kan gjøre for deg. God helg!

facebook.com

SE HER! Vi deler ut 400 drikkeflasker i forbindelse med Sykkel VM – limited edition med eget Molvik touch - som vist på bilde. Tips oss gjerne om et lag eller forening du mener trenger nye drikkeflasker😃 🚴‍♀️Vi trekker ut tilfeldige vinnere den 01.september🚴🏼

facebook.com

Quiz