Top Local Places

Brødrene Bakkes Bilverksted A/S

Storvegen 45, Trysil, Norway
Automotive Parts Store

Description

ad

Velkommen til din lokale AutoMester- og RIIS Bilglassavdeling! Velkommen til Brødrene Bakkes Bilverksted AS!

Vi er et veletablert AutoMester-verksted midt i Trysil sentrum. Vi er i tillegg din lokale RIIS-bilglass avdeling.

Som medlem av norges ledende frittstående verkstedskjede AutoMester, kan vi tilby deg som kunde god service, høy kompetanse og gode produkter.

Hos oss får du gjort alt av service, mekaniske arbeider, periodisk kjøretøykontroll, airconditionservice og diagnose på alle bilmerker.

Vi er også godkjente for reparasjon og periodisk kjøretøykontroll på biler med hydrauliske bremser og totalvekt inntil 7,5 tonn.

Med vår beliggenhet kan du parkere bilen hos oss, og gå en tur i Trysil sentrum mens du venter. Vil du ha skyss hjem mens du venter på bilen din, så ordner vi det.

Dersom du ønsker å surfe på internett, eller jobbe mens du venter, så har vi nettcafe med datamaskin i kundemottaket. Det finnes også trådløs sone, dersom du ønsker å benytte din egen datamaskin, mobil eller nettbrett.

Våre kunder kan fritt forskyne seg med kaffe, te, espresso, varm sjokolade, supper og kildevann. I tillegg er det mulighet for å kjøpe brus og mineralvann om du ønsker det.

Dersom du ønsker leiebil mens bilen din er på reparasjon, så har vi to 3-seters varebiler (en liten og en stor), samt en 5-seter stasjonsvogn, som du kan leie til en gunstig pris. Vi leier også ut en biltralle dersom du skal ha transportert din bil.


Hjertlig velkommen til oss!

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Vi søker bilmekaniker. 100% stilling.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Er du lei av iskald og strømtom bil? Vi monterer DEFA WarmUp - en genial pakke bestående av motorvarmer, kupevarmer og batterilader. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Brødrene Bakkes Bilverksted A/S