Top Local Places

Grue kommune

Solørveien 987, Kirkenær, Norway
Government Organization

Description

ad

Velkommen til Grue kommunes offisielle side på Facebook. Her finner du oppdateringer og nyheter fra kommunen.

Se også www.grue.kommune.no Vi ønsker dialog med innbyggerne og tar i mot spørsmål og kommentarer på denne siden.

Vi forsøker å besvare alle henvendelser så raskt som mulig. Vi bestreber oss på å gi innbyggerne mest mulig faktabaserte tilbakemeldinger. I noen tilfeller kan derfor responsen ta litt lenger tid.
Innlegg med upassende innhold eller språk, eller innlegg som ikke har noe med Grue kommune å gjøre, kan bli slettet.

Vi kan ikke ta i mot saksbehandling på Facebook. Dersom du ønsker et formelt svar, eller at det skal settes i gang saksbehandling, ber vi om at du sender en henvendelse til post@grue.kommune.no.

Ikke skriv personsensitiv informasjon på denne siden.

Se også www.grue.kommune.no

Grue kommune administrerer også flere sider på Facebook:
Hva skjer i Grue
Grue folkebibliotek
Grue kino
Toppturer og rundløyper i Grue
UKM-festivalen i Grue

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Ledige stillinger i Grue kommune

Vi trenger flere folk! Nå har vi blant annet ledige stillinger som helsesøster, lærer og helsefaglig miljøarbeider. Det er også flere stillinger ledig i kulturskolen. Noe for deg eller noen du kjenner?

facebook.com

Buss for flere gjester

Programmet for St. hans er klart. Vi ønsker oss flere innbyggere og inviterer potensielle innflyttere til å bli bedre kjent med Grue lørdag 24. juni. Ta kommunens buss fra Oslo!

facebook.com

Timeline Photos

Hipp hurra! Her er årets 17. mai-program for Grue. Viktig info til funksjonshemmede som skal feire 17.mai på Kirkenær: Heisen ved Gruehallen er stengt. De som er avhengige av heisen for å komme ned i salen bes møte mellom kl 12.45-13.15. Parkeringsvaktene med å finne parkeringsplass, hjelpe inn i salen og tilbake til bilen igjen ved avreise.

Timeline Photos
facebook.com

Forside - Glomdalsmuseet

Utstilling på Glomdalsmuseet. Velkommen til åpning mandag 8. mai kl. 13.00-15.00. Med utgangspunkt i Kongens nei og de historiske hendelsene som fant sted i april 1940 har Anno laget denne utstillingen. Den handler om bombingen av Elverum og Kongens videre flukt ut av landet. Statsråd Monica Mæland er dagens hovedtaler og foretar offisiell åpning av utstillingen. Fullstending program finnes på www.glomdalsmuseet.no

facebook.com

Timeline Photos

"Bedre å bygge barn enn å reparere voksne" - Lions sitt slagord for Tulipanaksjonen 2017. Grue kommune støtter aksjonen - tulipanene ble levert av Lions Grue på døra idag!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Ledig stilling – Senior prosjektleder i Hedmark IKT. Kommunal sektor står foran en omfattende digitalisering. Denne spennende reisen kan DU bli med på. Vår prosjektportefølje vil hovedsaklig være IKT-prosjekter. Søknadsfrist: 10. mai 2017. Les utlysingsteksten: http://bit.ly/2oKnb2I

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Vi minner om møte i kveld! Grue kommune inviterer frivillige til uformelt møte og idemyldring om fritidsklubb. Møtet holdes i biblioteket onsdag 26. april kl. 18.00.

Timeline Photos
facebook.com

Nye tider på NAV-kontoret i Grue

facebook.com

Photos from Grue kommune's post

Vi rydder i arkivet! 16 paller med bevaringsverdige dokumenter har fått en sikker plass for ettertiden i Interkommunalt Arkiv (IKA) på Lillehammer.

Photos from Grue kommune's post
facebook.com

Gratis danseworkshop

Kjenner du en danseglad ungdom, 14 år eller eldre? GRATIS DANSEWORKSHOP på Hamar Kulturhus 26 - 28 juni Velkommen til en spennende, kreativ prosess i samarbeid med musiker Benjamin Corrigan fra London.

Gratis danseworkshop
facebook.com

Timeline Photos

Vil du være med å starte fritidsklubb i Grue? Grue kommune inviterer frivillige til uformelt møte og idemyldring i biblioteket onsdag 26. april kl 18.00. Ta gjerne med deg noen!

Timeline Photos
facebook.com

Daglig leder

Aktuell lederstilling med kontor på Kjonerud (Hamar) og Kongsvinger: Hedmark IKT søker daglig leder. Grue kommune er én av seks eierkommuner.

facebook.com

Quiz

NEAR Grue kommune