Top Local Places

Telecomhuys Zakelijk

De Savornin Lohmanplein 23, The Hague, Netherlands
Telecommunication

Description

ad

Telecomhuys Zakelijk is een onafhankelijke aanbieder van telecom. Dit brengt het voordeel met zich mee dat wij u alle providers kunnen aanbieden. Telecomhuys Zakelijk is een 100% onafhankelijke telecomaanbieder welke samenwerkt met alle zakelijke telecomproviders. Hierdoor biedt Telecomhuys Zakelijk maatwerk telecomoplossingen aan die zijn toegespitst op uw behoeften. Zo heeft u als klant het gemak om snel en eenvoudig te kiezen voor het gewenste netwerk en de meest scherpe aanbiedingen.

Uw eigen accountmanager kijkt samen met u naar uw organisatie en de behoeften binnen uw organisatie. Naast de korte- en lange termijnbehoeften wordt ook het belgedrag geanalyseerd. Op basis van deze resultaten zal Telecomhuys Zakelijk een maatwerk offerte aan u voorleggen.

Naast onze uitgebreide dienstverlening op locatie kunt u tevens altijd een van onze winkels binnenlopen voor eventuele service en nazorg.

Kortom Telecomhuys Zakelijk is DÉ specialist op het gebied van vaste telefonie, mobiele telefonie en aanverwante diensten zoals VOIP, vast-mobiel integratie, M2M en beheerservices.

CONTACT

Quiz

NEAR Telecomhuys Zakelijk