Top Local Places

ViVa Zorggroep Overkerck

Stationsweg 92C, Heiloo, Netherlands
Retirement & Assisted Living Facility

Description

ad

Op deze pagina kunt u alle informatie vinden over Woonzorgcentra van Viva
Op deze pagina kunt u alle informatie vinden over Woonzorgcentrum Overkerck.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Geslaagd sinterklaasfeest Het sinterklaasfeest was geweldig vanmiddag: iedereen verwend door sinterklaas met een lekker cadeautje van De Theeklipper en een prachtig optreden van zanger Erwin Fillet! Er waren veel kinderen aanwezig en de polonaise werd niet overgeslagen! Iedereen weer bedankt voor de hulp!

facebook.com

Sinterklaasfeest Zondag 3 december is het sinterklaasfeest in Overkerck met een mooi optreden van zanger Erwin Fillet. Natuurlijk komt Sinterklaas met zijn hoofdpiet een aantal bewoners bij zich roepen. Dat wordt weer een gezellige middag! Gratis voor bewoner en andere belangstellenden betalen € 5,- aanvang 14.00u.

facebook.com

Nostalgiekar van Kringloop Keer op Keer te Heiloo Zaterdag heeft Overkerck de nostalgiekar ontvangen van Bestuurslid George Tervoort. Dit was een initiatief van Mariëtte Lammers (foto) waarvoor onze grote waardering. Keer op Keer bedankt voor het mogelijk maken van deze mooie kar! Vrijdag komt de nostalgiekar naar Overkerck en gaan wij deze gebruiken voor onze activiteiten! Andere verzorgingshuizen mogen de kar ook gebruiken. https://stichtingxopx.wordpress.com/2017/11/19/nostalgiekar-voor-verzorgingshuis-overkerck/

facebook.com

Koor Recreation Gisteren hebben wij genoten van het koor Recreation! Mooie solo's en allerlei herkenbare liedjes van het songfestival. Advocaatje erbij en de middag was gezellig. Iedereen weer bedankt voor de hulp!

facebook.com

Afscheid Sheila en verwelkoming Laura Na ruim 9 maanden te hebben ingevallen op Overkerck gaat Sheila Noordanus ons verlaten. Zij heeft dit voortreffelijk gedaan en wij zullen haar heel erg gaan missen! Vanmiddag was haar laatste zitdans en bingo en een gezellige afscheidsborrel. Wij zijn daarentegen ook blij Laura Spits te mogen verwelkomen na haar verlofperiode. Sheila heel erg bedankt voor jouw inzet en succes in Heemskerk. Laura welkom terug en veel werkplezier in ons nieuwe pand!

facebook.com

Samenwerking Stichting Trefpunt en Uitbureau Overkerck. We gaan voor vele leuke uitstapjes!!

facebook.com

' t Bruin café Het was weer gezellig in ons Bruin café met spelletjes en muziek van Jan Piening. Deze activiteit is opgezet n.a.v de uitslagen van Stichting De Tijdmachine en gesponsord door Vrienden van Woon-en Zorgcentrum De Loet en Overkerck waarvoor onze dank! Iedereen bedankt voor deze fijne middag!

facebook.com

Sint Maarten Wat was het weer een feest met de kinderen en begeleiders van De Willibrordschool Heiloo. Het was een gezellige drukte met zo'n 60 kinderen! Dat wordt snoepen vanavond! Iedereen weer bedankt voor het mogelijk maken van deze mooie ochtend Sheila bedankt voor de foto's!

facebook.com

Weer een leuke dag met zitdans o.l.v Sheila Noordanus, de eerste modeverkoop in Overkerck en een leuk bezoek van de wandelclub van De Loet die op de koffie kwamen!

facebook.com

Hoe bijzonder is het, als 2 collega's op dezelfde dag oma worden. We gaan het vieren! 💙💜 #gezelligheidopzondagochtend#

facebook.com

facebook.com

Eerste optreden Afgelopen week zijn de activiteiten weer begonnen in het nieuwe gebouw. Er was volop belangstelling en iedereen moest zijn draai weer vinden maar alles ging goed. Zondag a.s is niet alleen het eerste optreden in het gebouw maar ook het eerste optreden van het nieuwe duo Henk Vasbinder en Daniëlle Winter met allerlei bekende nummers. Wij kijken er naar uit! Tijd: tussen 14.00-16.00uur. U bent allen welkom bij dit gratis optreden: de consumpties zijn voor eigen rekening.

facebook.com

Quiz