Top Local Places

Celiart "Celebrate Life with Music and Art"

Lulofsstraat 55, The Hague, Netherlands
Arts/entertainment/nightlife
advertisement

Description

ad

Celiart “Celebrate Life with Music and Art” adviseert, begeleidt en bemiddelt in muziek, catering, fotografie, film en kunst bij levensvieringen.  Het leven kent talloze mooie momenten in geboorte, liefde, mijlpalen en afscheid. Blij of verdrietig. Celiart is ontstaan vanuit de gedachte dat in ieder leven, lang of kort, speciale momenten voorkomen, die op een unieke en persoonlijke manier gevierd mogen worden. Met muziek, kunst, mooie woorden, lekker eten & drinken maken we deze momenten waar. Muziek en kunst zeggen vaak meer dan woorden. Zij geven een eigen karakter aan een speciaal moment. Foto en film leggen deze mooie gebeurtenissen vast. Waardoor we de rest van ons leven terug kunnen blikken op deze memorabele momenten.

Wij helpen u graag bij het realiseren van een bijzonder jubileum, de viering van een geboorte, een prachtige bruiloft of een indrukwekkend afscheid. Waar alles klopt en alles is zoals het moet zijn.

Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij uw momentum met muziek, kunst en andere creativiteit kunnen omlijsten. In een persoonlijk gesprek bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden van Celiart.

CONTACT

Recommended Before and After transformation