Top Local Places

Vliegerbedrijf 'de Paddestoel'

Vlaardingerdijk 5-7, Schiedam, Netherlands
Outdoor Equipment Store
advertisement

Description

ad

Bij Vliegerbedrijf 'de Paddestoel' kun je terecht voor Vliegers, Buggies, Mountainboards, Jongleerartikelen, Jo-Jo's, Knikkers en deskundig advies. Bij Vliegerbedrijf 'de Paddestoel' kun je terecht voor alle soorten Vliegers, van Kindervliegers tot Powerkites, Buggies en Mountainboards.
We verkopen merkvliegers, hebben een eigen productielijn en maken vliegers (en vliegerproducten) in opdracht.
We hebben een ruim assortiment, geven advies en doen reparaties.
Naast de vliegers hebben wij Jongleerartikelen, (Houten) Spellen, Schaken en Dammen, IQ Spellen, Knikkers en Knikkerbanenen in ons assortiment.

CONTACT

Opening Hours

dinsdag
10:00 - 18:00
woensdag
10:00 - 18:00
donderdag
10:00 - 18:00, 19:00 - 21:00
vrijdag
10:00 - 18:00
zaterdag
10:00 - 17:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Zomer Aanbieding ..................... Op = Op De Peter Lynn Vapor en de Cross Kite Sonic zijn sterk in prijs verlaagd. Het zijn beiden 'Race' Buggy Kites, met een grote windhoek, bedoeld voor ervaren vliegeraars. De Vapor is kwalitatief zeer goed en de Sonic is aantrekkelijk geprijsd. De aanbieding geldt voor alle maten, maar niet op custom kleuren. Kijk op de website: Vapor: https://www.depaddestoel.nl/website/index.php?Show=Search&KeyWord=Vapor Sonic: https://www.depaddestoel.nl/website/index.php?Show=Search&KeyWord=Sonic

facebook.com

Revolutions Alle Revolutions zijn beschikbaar. Let op; Ze liggen niet op de plank, maar worden binnen een week geleverd. Wil je langs komen om ze te bekijken, stuur dan een eMail en wij zorgen dat het model van je keuze voor je klaar ligt. Er zijn ook testmodellen beschikbaar. Bel of eMail voor informatie.

facebook.com

Een impressie van het vliegerfeest 5 mei op de krabbeplas, video gemaakt door Jan Vermaak.

facebook.com

BUITEN ACTIVITEITEN Vliegerspektakel bij de Surfplas op 5 mei. Op vrijdag 5 mei aanstaande zal er op de terreinen rond de Surfplas (Krabbenplas) weer uitbundig worden gevliegerd. We gaan er van uit dat het prima vliegerweer wordt, net zoals verleden jaar. Het vliegerfeest is een traditioneel gebeuren. Al voor de vijfentwintigste keer vindt het evenement plaats. Uit de wijde omgeving komen vliegeraars naar Vlaardingen om lekker bezig te zijn met hun vliegerhobby. Niet omdat het zo'n groot vliegerfeest is, maar omdat het zo gezellig is. Er is weinig ruimte, maar toch is er een plaatsje voor iedereen. Vliegeraars zijn gemoedelijke mensen en gunnen elkaar altijd een stukje lucht. Wat is er allemaal te zien; Grote en kleine éénlijnsvliegers, Stuntvliegers met twee lijnen, vierlijns vliegers met de mogelijkheid dit ook zelf te proberen, Vliegertreinen van allemaal kleine vliegers achter elkaar, Grondobjecten die op het terrein staan te stuiteren en misschien komen er kitesurfers die hun kunsten vertonen op het water. Het Vliegerfeest begint om 11.00 uur en gaat door 17.00 uur, maar als het weer super is mogen de vliegeraars best nog even blijven doorvliegeren. Iedereen is welkom om zijn of haar vlieger te komen oplaten, tijdens het 5 mei Vliegerfeest (Kevlar vliegerlijnen zijn niet toegestaan). Natuurlijk ben je ook welkom om te komen kijken.

facebook.com

Verbouwing Atelier De verbouwing van het atelier vordert gestaag. Martin heeft muren gesloopt, een nieuw toilet geplaatst en betegeld en is nu met het stucwerk bezig. Binnenkort komt Willy weer terug, om liggend haar werkzaamheden in het aangepaste atelier te gaan verrichten. Fijn dat een aantal van jullie meehelpt met deze grote klus.

facebook.com

Easton Carbon Stokken Fantastisch alternatief voor wie de Revolution- en SkyShark stokken te duur vindt. Verkrijgbaar in 4 verschillende uitvoeringen. kijk op de website: https://www.depaddestoel.nl/Gewikkeld-Koolstof

facebook.com

Nieuwe Sanyo Rokkaku We zijn creatief geweest en hebben nieuwe Sanyo Rokkaku's gemaakt in de maten: 140 x 100 cm. Volledig ingestikt staan ze, prachtig stabiel, te stralen in de lucht. Er is ook al een ingestikte zon, maar er komen vast nog meer motieven.

facebook.com

facebook.com

Ons Chicara- Icarex- en Paratex vliegerdoek is .............. blijvend in prijs gedaald .............. Kijk op de website https://www.depaddestoel.nl/Doek

facebook.com

facebook.com

En voor de Eenlijns Vliegeraars onder ons, een leuk filmpje over de regels van het vliegeren:

facebook.com

De hele maand december zijn alle onderdelen voor de Quadrilla Knikkerbanen in de aanbieding. Wanneer je online bestelt vul je bij je bestelling de volgende actiecode in: QuadrillaKorting https://www.depaddestoel.nl/Quadrilla-Uitbreidingen

facebook.com

Recommended Before and After transformation