Top Local Places

RJ Entertainment

Kommiezenlaan 26, Schiedam, Netherlands
Event Planner
advertisement

Description

ad

RJ-Entertainment is gespecialiseerd in het verzorgen van licht , geluid en dj's tijdens feesten en evenementen.  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Geluid verzorgen voor: VFC Business Club - Netwerkavond. Heeft u technische ondersteuning nodig tijdens bijeenkomsten, toespraken, interviews of anders? Voor elke gewenste locatie maken wij een passend en kwaliteitsgericht plan. Voor meer informatie gaat u naar: www.rj-entertainment.nl

facebook.com

Het Paleis Schiedam - Deze prachtige locatie hebben wij reeds voorzien van geluidstechniek ter gelegenheid van een trouw ceremonie. Voor iedere wens vinden wij een passende oplossing! Team RJ.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

RJ Entertainment & Events biedt stage plaatsen voor de opleidingen: -Medewerker Evenementenorganisatie (BOL) -Medewerker Podium- en Evenemententechniek (BOL) Ben je opzoek naar een leerzame, leuke en afwisselende stageplek? Stuur ons een cv met motivatie brief en wie weet nodigen we je uit voor een gesprek.

facebook.com

Binnenkort stappen wij volledig over op onze nieuw huis style. Een nieuw en fris begin van 2018! Wat vinden jullie er van?

facebook.com

De Decembermaand was prachtig! Vol mooie producties en opdrachten.. Dit was er toch wel éen waarvan wij zeggen WAUW..... Tijdens het jaarlijks terugkerende kerstevenement van Neele-Vat Logistics waren wij de Faciliterende partij voor de techniek & mochten wij het entertainment leveren. wij als RJ Entertainment zijn trots op deze prachtige opdracht!

facebook.com

In de laatste dagen van 2017 heeft RJ Entertainment in opdracht van Dave Van Der Wal en David Severins in samenwerking met SHOW en zo het licht en geluid mogen ontwerpen en realiseren voor Dave's Wintervariété Na twee dagen opbouwen, programmeren, testen en finetunen hebben we van 24 tot en met 29 december de in totaal 11 shows van licht en geluid voorzien. Binnenkort gaan we weer met elkaar om de tafel om de plannen te smeden voor de edities van dit jaar.

facebook.com

Met trots presenteren wij een voorproefje van onze nieuwe huisstijl. Dit samengevat in een compilatie met een reeks prachtige producties die wij hebben mogen uitvoeren!

facebook.com

Nog aan het nagenieten van een prachtige productie gisteren, Tijdens het Kerst event van Neele Logistics. Alvast een paar prachtige foto's, de totale serie komt volgende week. Vandaag door met de opbouw van Dave's Wintervarieté in het museumpark in Rotterdam. Dit samen met onze vaste partner SHOW en zo

facebook.com

facebook.com

Pieten op bezoek bij jou thuis! Maar natuurlijk zijn dit jaar ook bij RJ Entertainment weer de leukste maar vooral vrolijkste pieten te boeken. Het bezoek bestaat uit minimaal een tweetal Pieten die in een bezoek van 20 minuten alle kinderen even zullen toe zullen spreken over wat er het afgelopen jaar toch allemaal weer is gebeurt en de kinderen kunnen vertellen wat zei allemaal hebben meegemaakt. Daarnaast zullen er wat Sinterklaasliedjes gezongen worden en tot slot zullen wij met de kinderen beginnen aan het uitpakken van de cadeaus, waardoor jullie zelf verder kunnen gaan aan een onvergetelijke pakjesavond. Boek snel de laatste vrije plekken in onze agenda. Team RJ

facebook.com

Recommended Before and After transformation