Top Local Places

Lunch- en Leescafé De Bieb

watermolenwal 11, Helmond, Netherlands
Restaurant

Description

ad

Lunch, take away, relaxen.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Zin in een leuk baantje met leuke collega's? Stuur dan jouw cv naar info@de-bieb.nl.

facebook.com

Kom op deze regenachtige dag genieten van een All you can lunch !!! Gezellig met vrienden en/of familie. Ook voor de kindertjes staan er leuke en lekkere gerechtjes op de All you can kaart. Vanmiddag vanaf 15.00 kan er ook weer getheeleut worden! Voor 8,50 onbeperkt thee drinken met iets lekkers erbij. Tot straks;)

facebook.com

Het is weer een prachtige dag om gebruik te maken van de All you can lunch. Onbeperkt genieten van kleine gerechtjes voor €14,95 pp. Reserveren kan via info@de-bieb.nl of bel naar 0492200029 Geen tijd om te lunchen? Kom dan om 15.00 uur gezellig theeleuten!!! Tot straks.

facebook.com

Wat te doen op deze regenachtige dag? Kom lekker All you can lunchen!! Gezellig met de kids. Aansluitend kunnen zij gebruik maken van de knutselactviteit die vanmiddag plaats vind in het podiumruimte. www.bibliotheekhelmondpeel.nl Of gezellig vanmiddag om 15.00 gebruik maken van het theeleuten. 2 uur lang onbeperkt genieten van lekkere theetjes. En wij zorgen voor iets lekkers bij de thee!! Tot straks;)

facebook.com

✴✴✴WIN✴✴✴ Win een theeleut moment voor 2!!! Omdat het nieuwe jaar is ingegaan is het weer tijd voor een winactie! Wat moet je doen? Like & deel dit bericht en tag je theemaatje. En wie weet winnen jullie wel deze prijs! Succes🍀

facebook.com

Vandaag en morgen zijn wij gesloten. Maar vanaf dinsdag staan wij weer voor u klaar om een lekker bakje koffie te zetten of een heerlijke lunch te verzorgen! Voor al onze gasten een fijn uiteinde en een prachtig 2018 gewenst. Team Lunch-en Leescafé De Bieb

facebook.com

facebook.com

Quiz

NEAR Lunch- en Leescafé De Bieb