Top Local Places

Kirch 3

St Pieterstraat 3, Kerkrade, Netherlands
Performance & Event Venue

Description

ad

Kirch 3 is een historisch kerkje in een buitenwijk van Kerkrade gelegen in de wijk Chevremont. Een uniek podium in Parkstad. Kirch 3 is een podium voor alle soorten muziek, als Pop, Rock, Jazz, Blues en Dance. Kirch 3 bied plek voor +/- 250 mensen met 2 mooie balkons waar je zicht hebt op het podium. Een unieke plek voor muziekconcepten met een mooie akoestiek.

Ben jij een rock of heavy metal band die een podium verdiend laat het ons weten. Kirch 3 bied jou dit podium. Stuur ons een PM en wij maken het mogelijk. Wij bieden een unieke locatie incl. licht en geluid.  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

18 november 2017 was geweldig, 14 april het vervolg. Be there!

facebook.com

We zijn er lang mee bezig geweest om ons initiatief om te zetten en te perfectioneren. Wij denken dat we op de goede weg zitten. En kunnen jullie het een en ander van ons verwachten in 2018. Dus Like onze pagina ook al wil FB onze naam niet wijzigen Kirch3 is Stichting MET (Muziek &Talent) En neem een kijkje op onze eigen website het is echt de moeite waard. http://metmuziekentalent.nl Beleef Kerkrade Kerkrade Gemeente Kerkrade WMC Kerkrade

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Trots willen wij jullie Presenteren Stichting MET Muziek & Talent, Kirch3 wordt Stichting MET. Wij gaan verder met het Stadsparkfestival en in de toekomst kunnen jullie nog veel meer van ons verwachten. Zin om mee te doen? Stuur ons dan een pm.

facebook.com

OPROEP!!!! Kerkrade is een Festival rijker!!!! Het Stadspark Festival!!! Altijd al een festival willen organiseren???? Dit is jou kans!!! Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die dit initiatief top vinden. Ben jij enthousiast, heb je passie voor muziek, dan zit je bij ons goed en gaan we samenwerken aan iets moois in Kerkrade. Voel jij je aangesproken stuur een mail naar pbosten@ziggo.nl. Kirch3 zal spoedig veranderd worden naar Stichting MET, MET staat voor Muziek & Talent. Sluit je aan bij dit initiatief, kijk en luister met ons naar muziek. Het mooiste wat er is, is muziek.

facebook.com

facebook.com

Tip van Kirch3 18 Nov. !!!!!!!!!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Quiz

NEAR Kirch 3