Top Local Places

Susan Stijnen, Scheidingsspecialist & Mediator

Eurode - Park 1-75, Kerkrade, Netherlands
Personal Coach

Description

ad

Neutrale en deskundige begeleiding bij een (echt)scheiding op juridisch, financieel EN emotioneel vlak.
Info www.susanstijnen.nl of 06-46171545
In Nederland eindigt 1 op de 3 huwelijken vroegtijdig. Een zeer aangrijpende gebeurtenis in het leven van alle betrokkenen die veel stress, emoties en onzekerheden teweeg brengt.
Vaak zijn de gevolgen op juridisch,financieel en emotioneel vlak niet te overzien.

In deze periode ben ik er als neutrale deskundige om scheidende stellen te begeleiden. Ik bied structuur en leid ze stap voor stap door het gehele proces.
Ze weten steeds waar ze aan toe zijn en waar we het over gaan hebben. Met aandacht voor het belang en het welzijn van het kind.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Kerstbrief kind aan gescheiden ouders!!! Hulp nodig bij het begeleiden van een echtscheiding, beëindigen geregistreerd partnerschap of verbreking samenwoning? Neem voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek contact op met 06-46171545 of susan@susanstijnen.nl Als gecertificeerd MfN-familiemediator ben ik bevoegd om onder bepaalde voorwaarden een toevoeging (gesubsidieerde rechtsbijstand) voor u aan te vragen.

facebook.com

Fijne feestdagen en een liefdevol 2018. Waar partnerschap eindigt gaat ouderschap door. Houdt dit ook in 2018 in gedachten. Hoe lastig het soms ook is, probeer elkaar liefdevol en respectvol te bejegenen. De kinderen zullen u er zeer dankbaar voor zijn. Want kinderen houden van beide ouders en willen beide ouders in hun leven. Ook in 2018 sta ik weer voor u klaar! Heeft u hulp nodig bij een echtscheiding, het beëindigen van een geregistreerd partnerschap of einde samenwoning? Neem voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek contact op met 06-46171545 of susan@susanstijnen.nl Als gecertificeerd MfN-familiemediator kan ik onder bepaalde voorwaarden een toevoeging (gesubsidieerde rechtsbijstand) voor u aanvragen. 🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅

facebook.com

Prachtige reclame van de PLUS! Kinderen willen kerst vieren met beide ouders. Samen zal wellicht niet altijd mogelijk zijn, maar lieve ouders gun elkaar het ouderschap en zet met name met de feestdagen de rancunes ten op zichte van elkaar opzij en het werkelijke belang van de kinderen voorop!!!! Hulp nodig bij het begeleiden van een echtscheiding, het beëindigen van een geregistreerd partnerschap of een verbreking samenwoning? Neem voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek contact op met 06-46171545 of susan@stijnen.nl Als gecertificeerd MfN - familiemediator ben ik onder bepaalde voorwaarden bevoegd om een toevoeging (gesubsidieerde rechtsbijstand) aan te vragen. Dat kan enorm in de kosten schelen.

facebook.com

Partneralimentatie 12 jaar? Dat geldt nu (nog) voor huwelijken gesloten op of na 1 juli 1994 met kinderen of voor huwelijken zonderen kinderen die langer dan 5 jaar hebben geduurd. Hulp nodig bij een echtscheiding, beëindigen geregistreerd partnerschap of verbreking samenwoning? Neem voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek contact op met 06-46171545 of susan@susanstijnen.nl. Als gecertificeerd MfN-familiemediator ben ik bevoegd om onder bepaalde inkomens- en vermogensvoorwaarden een toevoeging (gesubsidieerde rechtsbijstand) voor u aan te vragen. Dit kan behoorlijk schelen in de kosten.

facebook.com

Niet jouw Taak!!! Kinderen voelen zich vaak verantwoordelijk voor het "geluk" van hun ouders. Ze functioneren als doorgeefluik, regelen wanneer ze bij welke ouder zijn, houden zich groot om hun ouders geen pijn te doen en ga maar door. Stichting Villa Pinedo heeft er een rake commercial over gemaakt. Hulp nodig bij het begeleiden van uw echtscheiding, beëindiging geregistreerd partnerschap of verbreken samenwoning? Neem voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek contact op met 06-46171545 of susan@susanstijnen.nl Als MfN - gecertificeerde familiemediator ben ik bevoegd om onder bepaalde inkomens- en vermogensvoorwaarden een toevoeging (gesubsidieerde rechtsbijstand) voor u aan te vragen. Dit kan behoorlijk schelen in de kosten.

facebook.com

Alimentatie indexering 2018: 1,5% Hulp nodig bij het vaststellen van de hoogte van de alimentatie of wilt u een herberekening alimentatie? Neem dan contact op via 06-46171545 of susan@susanstijnen.nl

facebook.com

facebook.com

Audit met goed resultaat afgerond. Certificering met 3 jaar verlengd. Hulp nodig bij uw echtscheiding, verbreking geregistreerd partnerschap of samenwoning en op zoek naar een deskundige familiemediator? Neem dan voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek contact op via 06-46171545 of susan@susanstijnen.nl Als gecertificeerd familiemediator ben ik bevoegd om onder bepaalde voorwaarden een toevoeging (gesubsidieerde rechtsbijstand) voor u aan te vragen. Een goed geregelde scheiding hoeft niet duur te zijn!!!

facebook.com

Weet waar je JA tegen zegt. Een geregistreerd partnerschap is op juridisch en fiscaal gebied in veel gevallen gelijkwaardig aan een huwelijk. In het geval van kinderen dient deze via de rechter worden ontbonden. Hulp nodig bij het beëindigen van een geregistreerd partnerschap? Neem dan voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek contact op via 06-46171545 of susan@susanstijnen.nl

facebook.com

12 dingen die ouders die uit elkaar gaan overkomen. Hulp nodig bij het begeleiden van een echtscheiding, beëindiging geregistreerd partnerschap of samenwoning? Neem voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek contact op via 06-46171545 of info@susanstijnen.nl

facebook.com

De nieuwe spelregels bij trouwen vanaf 2018. Heeft u vragen neem contact op met susan@susanstijnen.nl of bel 06-46171545

facebook.com

Koppels kiezen weer vaker voor scheiding. Met een percentage van 14,0% in Heerlen en een percentage van 12,8% in Kerkrade liggen deze Parkstad gemeenten ruim boven het landelijke scheidingspercentage van 8,7%. Ben u voornemens te gaan scheiden? Wilt u er SAMEN op een goede manier uitkomen? Afspraken maken waar u beiden achter kunt staan? Begeleid worden door het hele proces en de door de bomen van alle regels en wetten weer het bos zien? Geen kapitalen uitgeven voor uw echtscheiding? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend informatie met 06-46171545 of susan@susanstijnen.nl. Ik vertel u dan wat u kunt verwachten en kijken we of u in aanmerking komt voor een toevoeging (gesubsidieerde rechtsbijstand)

facebook.com

Quiz

NEAR Susan Stijnen, Scheidingsspecialist & Mediator