Top Local Places

Euregio Language Services

Graan 25, Kerkrade, Netherlands
Translator

Description

ad

Euregio Language Services for all your language needs ! Euregio Language Services (E.L.S.) is een jong en dynamisch bedrijf dat zich sinds 2007 richt op zakelijke en particuliere taaldiensten in de Euregio Maas-Rijn en daarbuiten (vertaaldiensten, taalcursussen Duits, Frans en Spaans, bijles en eindexamentraining Engels, Duits en Frans).

De drijvende kracht achter E.L.S. is drs. Paul Hölsgens, afgestudeerd in “Franse taal- en letterkunde” en “Duitslandstudies” aan de Katholieke Universiteit Nijmegen en “Magister Europastudien” aan de Rheinisch-Westfälische Technische Hochschule in Aachen en werkzaam als docent Frans eerste graad aan het Bernardinuscollege in Heerlen.
Hij wordt ondersteund door zijn vrouw drs. Kirsten Hölsgens-Erkenbosch, afgestudeerd in “Duitse taal- en letterkunde” aan de KU Nijmegen en tot voor kort tevens werkzaam als docente Duits aan het Bernardinuscollege.

Opening Hours

maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Nederlandse Wereldwijde Studenten

Studeren aan de RWTH Aachen of FH Aachen, een aantrekkelijke optie!

facebook.com

youRegion

facebook.com

youRegion

facebook.com

Vlaamse ouders vrezen 'Hollands' taalgebruik kinderen

facebook.com

Docent Frans

facebook.com

Nederlands almaar populairder bij Duitsers

facebook.com

Zuid-Limburg regio met meeste grenspendelaars

Gezien het feit dat Zuid-Limburg letterlijk omsloten is door buitenland is dit logisch en valt het percentage eigenlijk nog laag uit. Naast andere barrières zoals diploma-erkenning spelen taalbarrières hierin een grote rol, zoals onder andere is te zien aan het gering aantal grenspendelaars tussen Wallonië en Nederland (met toch wel kansen in Maastricht en Luik).

facebook.com

Film over kansen op Euregionale arbeidsmarkt

Mooi initiatief! Ik ben benieuwd wat er in de film wordt gezegd over het belang van het spreken van de taal/talen van de buren.

facebook.com

Squla en WRTS samen sterk voor woordjes leren

facebook.com

Provinciale stem kan ook internationaal zijn

Wat zeggen de verschillende partijen in de grensprovincies over buurtaalonderwijs en grensoverschrijdende samenwerking? https://www.nuffic.nl/nieuws/provinciale-stem-kan-ook-internationaal-zijn/?fbclid=IwAR09WBszUJi2ioDnkZyMPibUHlD7jrYsCgLez7ztN95zi1WFh2vvR5kbtDU

facebook.com

‘Spreken meerdere talen geeft studenten voorsprong op arbeidsmarkt’

facebook.com

Zuyd-studenten Maastricht hebben grootste talenknobbel

Dat is goed voor Zuid-Limburg als internationaal georiënteerde regio. Weinig verrassend ook met een aantal internationale opleidingen zoals European Studies, International Business en de Vertaalacademie.

facebook.com

Quiz

NEAR Euregio Language Services