Top Local Places

DSD Business Internet

De Poort 8-B, Deurne, Netherlands
Business Service

Description

ad

DSD Business Internet levert zakelijk internet op basis van glasvezel, ADSL, VDSL en radio-verbindingen door heel Nederland.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

DSD Zandboscross 2016

DSD Zandboscross 2016
facebook.com

Livestream Walhalla Zomerfeesten 2016 - DSD Business Internet

Vanavond start de 42ste editie van de Walhalla Zomerfeesten bij de kasteelruïne in Deurne. Net als andere jaren draagt DSD Business Internet zorg voor een live stream van het evenement. Kijk hier voor de live beelden de Walhalla Zomerfeesten. De voorverkoop gaat hard. Het wordt erg druk vanavond. Kaarten koop je hier: http://www.ticketmaster.nl/search/?keyword=Walhalla+Zomerfeesten Twee kaarten voor vanavond winnen? Deel dit bericht en like de facebook pagina van DSD Business Internet. Wie weet, win jij wel de twee kaarten. Trekking en en uitslag vanmiddag om 17:00 uur.

facebook.com

ICT-bliksemstage bij DSD Business Internet - DSD Business Internet

Vandaag is basisschool De Wegwijzer uit Vlierden bij ons te gast geweest. Leuk om leerlingen al zo jong kennis te laten maken met het bedrijfsleven.

facebook.com

Veilig werken met Office 365 en Azure - DSD Business Internet

Deze maand hebben Microsoft en DSD Business Internet een C1-partnerovereenkomst gesloten om de dienst DSD Cloud Connect for Microsoft ExpressRoute mogelijk te maken. De overeenkomst vormt de basis voor samenwerking op het gebied van connectiviteit en infrastructuur om een koppeling te kunnen realiseren tussen de klanten van DSD Business Internet en het Microsoft Azure en Office 365 platform. Lees verder op onze website.

facebook.com

Nieuwe website VASON - DSD Business Internet

Afgelopen week hebben wij de website voor Vereniging voor Artsen in Opleiding tot Specialist Ouderengeneeskunde opgeleverd. De website is gebouwd met Joomla 3 en is natuurlijk ook geschikt voor mobiele weergave.

facebook.com

Breedband Regio Eindhoven kiest DSD Business Internet

Vandaag wordt ook door het vakblad de Computable aandacht besteed aan de samenwerkingsovereenkomst op het gebied van glasvezel in de regio Zuid-Oost Brabant.

facebook.com

BRE en DSD tekenen overeenkomst - DSD Business Internet

Leuk samenwerkingsproject in de regio Zuid-Oost Brabant. Door de samenwerking kunnen bedrijven gebruik maken van de passieve infrastructuur van Breedband Regio Eindhoven en de actieve netwerkdiensten van DSD Business Internet. Met snelheden van 8 x 10Gbit of hoger over 1 glasvezel beschikt de afnemer over ruim voldoende capaciteit in de komende jaren.

facebook.com

Timeline Photos

Vandaag zijn we te gast bij Salesforce waar Neelie Kroes op het podium zit voor een interview.

Timeline Photos
facebook.com

René Kreijveld geeft presentaties op Joomla!dagen - DSD Business Internet

Dit weekend zijn weer de jaarlijkse Joomla!dagen in Zeist. 'Onze' René geeft daar twee presentaties: één over hoe je Google Maps kunt gebruiken in Joomla-extensies en één over de aanpak van een Joomla!project. Lees snel verder!

facebook.com

Uitbreiding glasvezel netwerk Ziggo - DSD Business Internet

Als Wholesale-partner van Ziggo Zakelijk hebben wij nu ook toegang tot het glasvezelnetwerk van het voormalige UPC. Kijk voor meer informatie hierover op onze website.

facebook.com

Timeline Photos

Security update bij Juniper Networks Schiphol-rijk. Noodzakelijke apparatuur om onze diensten de capaciteit en kwaliteit te geven die onze klant wenst.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

En hier DSD Business Internet team 2 met de bus onderweg naar de Venloop Halve Marathon. Zo te zien komt dat wel goed met het plezier tijdens de wedstrijd. Veel succes en maak er een mooie prestatie van!

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR DSD Business Internet