Top Local Places

Gemeente Deurne

Markt 1, Deurne, Netherlands
Government Organization

Description

ad

Officiële Facebookpagina voor de gemeente Deurne, Noord Brabant. Blijf op de hoogte van al het nieuws over de gemeente.  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Tijdens onze open dag op 8 oktober krijg je in en rond het gemeentehuis informatie over ruim 20 verschillende thema’s. Wat doet de gemeente allemaal op het gebied van bijvoorbeeld veiligheid, woningbouw- en bedrijfskavels, verkeer, het economisch actieplan, duurzaamheid, afval? Hoe ziet de gemeentelijke dienstverlening er in de toekomst uit? Wat houdt Deurne doet 't precies in? Wil je een kijkje nemen in ons archief? Meedenken over onze digitale dienstverlening via website en social media? Wij gaan graag met je in gesprek tussen 12.00 en 17.00 uur in het gemeentehuis! In tegenstelling tot ons eerdere bericht, is er tijdens de open dag op 8 oktober géén koopzondag. De eerstvolgende koopzondag is op 29 oktober.

facebook.com

In de week van 10 november, “de Dag van de mantelzorg”, worden de mantelzorgers in onze gemeente in het zonnetje gezet. Dit als waardering voor alle zorg en ondersteuning die zij bieden. Dit geldt zeker ook voor jonge mantelzorgers. In dit filmpje vertelt Nick zijn verhaal. Vraag de mantelzorgwaardering aan voor 15 oktober op https://www.levgroep.nl/dynapage.asp?sleutel=545

facebook.com

Op donderdag 28 september organiseren we de bijeenkomst 'Samen op weg naar een dementievriendelijk Deurne' in het Cultuurcentrum Martien van Doorne. Wil jij aanwezig zijn? Meld je dan aan via hans.vankleef@levgroep.nl. Er zijn maximaal 85 plekken.

facebook.com

Vanaf 2024 zijn asbestdaken in heel Nederland verboden. 2024 lijkt nog ver weg, maar het is slim om nu al actie te ondernemen. Onderzoek daarom of er een asbestdak op je woning, schuur, tuinhuis, aanbouw, stal of loods ligt. In dit filmpje zie je hoe je asbest herkent.

facebook.com

Ben jij #mantelzorger? Dan zetten we jou graag in het zonnetje! Je krijgt een leuk geldbedrag én er is een speciale koopavond op vrijdag 10 november. Meld je aan vóór 15 oktober op de website van de LEVgroep Leven & Verbinden http://bit.ly/2ydcQ3n

facebook.com

Open dag op zondag 8 oktober Trouwen met je juf?!? Wie is er in zijn jeugd niet verliefd geweest op die fantastische juffrouw op school en wilde met haar trouwen? Of wie wilde niet op 8-jarige leeftijd eeuwig verbonden zijn met die leuke jongen van school. Op onze Open Dag is het mogelijk. Trouwen met je juf, buurjongen of vriendinnetje van school. Op de Open dag van zondag 8 oktober krijgen jongens en meisjes de gelegenheid om met hun grote liefde voor Spek en Bonen te trouwen. Onze Open Dag met het thema “Kom binnen, dan gaan we samen aan de slag” krijgt al volop vorm. Een van de publiekstrekkers van deze middag (van 12.00 tot 17.00 uur) wordt Trouwen voor Spek en Bonen. Kinderen mogen op deze dag zich voor spek en bonen in de echt laten verbinden. Twee Babsen staan gereed om iedereen die dat wil te trouwen en een leuk moment te laten beleven. Niets is leuker dan het zelf mee te maken. Hoe gaat dat nu eigenlijk in zo'n trouwzaal en wie zijn daar allemaal bij aanwezig. Zelfs voor een fotograaf wordt gezorgd. Jongens en meisjes die hun hartsvriendinnetje of hartsvriendje ‘eeuwige trouw’ willen beloven, kunnen zich aanmelden via info@deurne.nl onder vermelding van ‘trouwen open dag’. Wees er snel bij, want er zijn maar 15 plekken beschikbaar.

facebook.com

facebook.com

Er hebben al 32 jaar geen grote verbouwingen meer plaatsgevonden in ons gemeentehuis. Ondertussen is wel de wereld enorm veranderd. Er staan nu grote werkzaamheden te gebeuren. Zo moet het gebouw brandveilig gemaakt worden en moet er groot onderhoud plaatsvinden. Dit is dan ook hét moment om het gemeentehuis klaar te maken voor de dienstverlening van de toekomst. Meer weten? Lees verder op onze website.

facebook.com

Van 18 tot en met 24 september is de Nationale Fietstelweek. Doe jij mee?

facebook.com

Heeft u een cateringbedrijf, broodjeszaak, lunchroom of andere zaak in onze gemeente en wilt u graag de lunch verzorgen in het gemeentehuis? Dan dagen wij u uit om met creatieve ideeën te komen. Met het bedrijf dat het beste idee heeft, willen we een overeenkomst aangaan die op 1 november ingaat. In eerste instantie voor een periode van een half jaar. Daarna evalueren we of we samen door willen gaan. Dien uw plan vóór 1 oktober in. Kijk voor meer info op onze website.

facebook.com

facebook.com

Er is een waterleiding gesprongen bij de Europastraat. Op de straat is water komen te staan. De weg is afgezet ter hoogte van de Veldstraat - Haageind en de Veldstraat - Europastraat. Verkeer kan er niet door, je dient om te rijden. Brabant Water is aan de slag om de storing op te lossen. De verwachting is dat het probleem om 13.00 uur is opgelost. Voor meer informatie en updates kun je terecht op de onderstaande website.

facebook.com

Quiz

NEAR Gemeente Deurne