Top Local Places

Slank en fit na je zwangerschap

Wilgenhof 12, Deurne, Netherlands
Health/Beauty

Description

ad

Jezelf weer fit en slank voelen na je zwangerschap. Hoe doe je dat? Graag inspireer ik jullie met mijn ervaringen!  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

YES YES , na Bowie Vermeer ben ook ik klaar voor de zomer. Helemaal happy met het resultaat na de C9 en het volledige FIT programma. Niet verwacht eerlijk gezegd dat het verschil zo groot was. Ben ruim 30 cm kwijt op mijn benen, armen, buik en billen. Vandaar dat al mijn broeken zo ruim zitten haha. Daarnaast is mijn vetpercentage van 32,2% naar 25,8% gegaan. En ben ik 6 kilo kwijt zodat ik weer precies hetzelfde weeg als toen we trouwden :-). En het allerbelangrijkste voor mij is dat ik me super fit voel, geen zin meer heb ik suiker en veel zin heb om te bewegen en te sporten. Nu deze gezonde levensstijl doorzetten, met af en toe een lekker wijntje en een etentje, want daar houd ik toch wel echt heel veel van, maar dat in beperkte mate, want dit fitte gevoel en deze strakke buik wil ik heel graag houden.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Wat een super mooi en goed resultaat van Bowie! Ik sta er iedere keer weer van versteld wat voor verandering de C9 en Fit 1 en 2 kunnen bewerkstelligen. En ze is nog niet eens klaar.... Ze vertelt zelf: 'DAG 57! Het voedingsschema en de trainingen zijn inmiddels zo'n gewoonte geworden dat ik soms zelfs vergeet dat ik met het FIT programma bezig ben! En ondanks dat ik een aantal keer heb gezondigd (1 x sushi en 3 x frietjes 😁) blijf ik gewicht, vet en centimeters verliezen. Nu 6,5 kg kwijt, vetpercentage met 4% verminderd en mijn buik weer strak. Op naar de laatste kilootjes!!'

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Als je echt je levensstijl wilt veranderen en verbeteren, is het belangrijk dat je je verandering meer dan 21 dagen volhoudt. Dan wordt het namelijk een gewoonte en wil je ook niet meer anders!

Timeline Photos
facebook.com

Als je merkt dat iets werkt, dan wil je uiteraard meer! Vandaar dat ik na de clean 9 het FIT programma ben gaan volgen. Een programma wat je heel bewust met eten en bewegen leert omgaan en wat je lichaam in deze 60 dagen na de clean 9 een complete transformatie laat ondergaan. Eén echte strakke buik, een gezond vetpercentage, geen behoefte meer aan suiker en rustige darmen zijn mijn doelen en daar ben ik nu hard voor aan het werk. Ik zit nu op dag 24 van het FIT 1 programma en het gaat goed! Mijn broeken zitten losser, ik blijf me super fit voelen, ik word blij van het sporten, mijn darmen zijn veel beter in balans en mijn vetpercentage daalt... Heel blij mee! Ik houd jullie op de hoogte.

facebook.com

in9dagen.nl

Na mijn beide zwangerschappen had ik minder energie dan ervoor, gingen de laatste kilo's er maar niet vanaf en voelde ik me niet meer prettig in mijn vel zitten. Mijn buik wilde maar niet platter worden en daar baalde ik van. Ik ben toen de clean 9 gaan doen en na 9 dagen voelde ik me zoveel beter! Dat was voor mij het allerbelangrijkste en dat lukte! Mijn energielevel was weer terug op de plek waar hij hoorde ;-). Daarnaast waren de 3,5e kilo en flink wat cm's minder (vooral rond mijn buik) een erg prettige bijkomstigheid! Dit enthousiasme deel ik uiteraard graag! Stuur me een pb bericht of kijk op www.in9dagen.nl voor meer info.

facebook.com

Slank en fit na je zwangerschap's cover photo

Slank en fit na je zwangerschap's cover photo
facebook.com

Quiz