Peikin Ratsastuskoulu / Peikin Talli

Kauppalanportti (käyntiosoite), Espoo, Finland
Local business

Ratsastustunteja alkeista vaativiin tunteihin, koulu- ja esteratsastuksessa. Peikin Ratsastuskoulu on erikoistunut laadukkaaseen opetukseen ja erityisen laadukkaisiin hevosiin.  Ratsastuskoulu sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon ja Kauniaisten rajalla. Tunteja aloittelijoista pitkälle edenneiden ryhmiin, sekä esteillä että kouluratsastuksessa aina korkeatasoinen opetus ja laadukkaat hevoset.

Timeline Photos

Olipa hieno päivä 😊 Loistavia suorituksia ja mukavia ihmisiä ☝️☝️ Ajaessani kotiin Hyvinkään kilpailuista mietin kuinka ihania ihmisiä meillä on ratsastuskoulussa. Uskomattoman hieno yhteishenki kilpailuissa ei ole itsestäänselvyys. Se miten kohtelette toisianne arjessa joka päivä/ ilta tallin käytävillä ja kentällä on väliä. Olen ylpeä siitä että tallillamme on mukavaa olla. Kiitos siitä. Peik

Tänään esteharjoituskilpailujen luokan 40 cm voitti Erika Björkman-Panferra 7,8 pisteellä, 2. sijalle ratsastivat Petra Peippo-Lucy II 7,7 pisteellä. Luokassa 60 cm voiton vei Minea Rissanen-Pessoa 8,4 pisteellä ja 2. sijalle sisarensa Melissa Rissanen-Riske 8,3 pist., 3. sijalla Aino-Maija Strömberg-Ratira 8,2 pist, 4. sijalla Minea Kärkkäinen-Ratira ja Ellen Antikainen-Walter S 8,1 pist. Luokan 80 cm voitti Nina Helekorpi-Chilla 8,4 pist, . sijalla Leona Kunnamo-Laika II 8,3 pist, jaetulla 3. sijalla Mia Nykopp-Wybo ja Lotta Alho-Bassini 8,1 pist, jaetulla 5.sijalla Anna Marin-Lancelot ja Maija-Kerttu Toskala-Czaplinek 8 pist. Luokan 90 cm voittivat Maiju Paukkunen-Zadelei 8,3 pist ja jaetulla 2.sijalla Kaisa Kallio-Calasca de la Ferme Blanche ja Nina Helekorpi-Chilla 8,2 pisteellä. Onnittelut voittaneille ja sijoittuneille! Seuraavat esteharjoituskilpailut tiistaina 21.3.

Photos from Peikin Ratsastuskoulu / Peikin Talli's post

Eilen olimme jälleen Peikin ratsastuskoulun oppilaiden kanssa kilpailuissa. Ellen Antikainen sijoittui Laikalla kolmanneksi ja Lotta Rasiniemi Ratiralla neljänneksi. Sijoituksien lisäksi puhtaita suorituksia ratsastivat Pia Holmberg(kuva) Ellen Tverin,Meri Ojala,Samantha Roos-Tegengren, Juulia Tiirikainen(kuva) sekä Melissa(kuva)ja Minea Rissanen. Lotta Alho aloitti radan Vasallilla vauhdikkaasti. Olin antanut tiukat ohjeet laittaa poniin kunnon laukka. Vauhti maksoi 4 virhepistettä ja sain huomata että ohjeet eivät olleet oikeat koska ponihan käy nykyään jo varsin kuumana radalla.

Tosiäijien alkeiskurssin 3 tunti oli tänään. Mikko Kemppi näyttää videolla mallia. Ei ole taluttajilla ollut kovin kova työ tämän alkeiskurssin kanssa. Ensi kerralla ensimmäiset esteet😊

Esteharjoituskilpailut

Thiess Luther valmentaa jälleen Peikin ratsastuskoulussa ti klo 08 - 15.15 Tervetuloa seuraamaan !!

Peikin Ratsastuskoulu-Kauniaisten Ratsastuskeskus

Uutena Ratsastuksenopettajana Peikin ratsastuskoulussa aloittaa Centered Riding ohjaaja Soni Tikka. Soni opettaa meillä sunnuntaisin. Jos olet kiinnostunut hänen tunneista ota yhteyttä peikin.ratsastuskoulu@jondal.com Tai Peik Andersin 0500412763 Voit käydä tutustumassa Sonin ja C.R filosofiaan Sonin sivuille istunta.fi

Pilkku laukkasi tänään vihreämmille laitumille. Krooninen silmäsairaus vei voiton. Kiitos Pilkku kaikista hienoista hetkistä vuosien varrella. k.Kirsi Asikainen

Kun tämä hieno Ratina tuli Peikin ratsastuskouluun oli se jo tehnyt upean uran kouluhevosena. Nytt siitä on mahdollisesti tulossa myös hieno estehevonen.... Tänään Ratiralla hienot radat teki Aino-Maija Strömberg ja Leona Kunnamo. Upea porukka oli jälleen mukana kisoissa 😊 Suurimmalla osalla oli todella hienot radat. Niille jotka eivät tänään onnistuneet niin sanon että tälläkertaa oli teidän vuoro 😳 Jokanen meistä joutuu välillä pettymään. Elämä on 😂 Ensikerralla on teidän vuoro onnistua. Peik

Peikin tiimi Ainossa Tästä aamu lähtee liikkeelle 😊

Kevätkauden ensimmäisten tiistaikilpailujen luokan 40 cm voitti Iida Liimatainen-Condor 8 pisteellä, 2. sijoittui Laura Larmi-Chyla 7,9 pist. Luokassa 60 cm voittoon ratsasti Coco Örn-Riske 8,5 pisteellä, 2.sijalla Leona Kunnamo-Ratira 8,3 pist., 3. sijalla Aurora Isohanni-Vasall 8,1 pist., jaetulla 4. sijalla Elli Allenius-Riske ja Aino-Maija Strömberg-Ratira 8 pistettä. Luokan 80 cm voitti Sandra Stenros-Concento 8,4 pist., 2. sijalla Eerika Lipsanen-Czaplinek 8,3 pist., jaetulla 3.sijalla Maija-Kerttu Toskala-Chyla J, Jenna Pippuri-Lancelot, Riina Pitkänen-Walter S 8,2 pisteellä, 6. sijalla Erika Tikkanen-Laika II 8,1 pist., 7.sijalla Lotta Rasiniemi-Calasca de la Ferme Blanche 8 pisteellä. Onnittelut voittaneille ja sijoittuneille! Seuraavat esteharjoituskilpailut 7.2.