Top Local Places

Det Nye Byens Tøjhus

Algade 58, Vordingborg, Denmark
Women's Clothing Store

Description

ad

Klassisk og moderne tøj til alle kvinder.  Klassisk og moderne tøj til alle kvinder.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Igen LÆKRE bluser fra Intown til foråret...alle til 399,-🥀

facebook.com

Armyfarver fra Intown, - se beskrivelse & pris under billederne. Ofelia gennemknappet bluse med plisse på ryggen, i 3 farver.

facebook.com

Igen supersøde varer fra Ofelia og Cassiopeia - se pris og beskrivelse under billederne..

facebook.com

Lækker kjole i blødt stof str 38-48 til kun 599,- Kig ind og se spændende nyheder, masser er på vej...😃

facebook.com

Så starter alletiders udsalg - kig ind og gør et kup😉

facebook.com

Så er det tid til en julekonkurrence! 🎄 Du og en ven kan vinde en valgfri overdel fra mærket Cassiopeia eller Ofelia👚. Du skal gætte hvor mange grankogler der hænger i dette vindue og derefter skal du tagge den person du vil vinde med og like Det Nye Byens Tøjhus. Vinderen bliver trukket fredag d. 22/12-17 og får direkte besked her. 🎁Glædelig jul!🎁

facebook.com

Søndag 10. dec åbent kl. 10 -15 Dagens tilbud er - 20% på alle vinterjakker.🧥 Vi ses, der er kaffe på kanden..☕ 🧥

facebook.com

Igen søde bluser fra Ofelia, denne gang i 3 farver og til kun 229,- Hertil bolero i pelsgarn til kun 199.- str S-XXL.

facebook.com

Så er det BLACK FRIDAY! Vi har 20% på alle varer i butikken! Vi har Ofelia cardigan til 100,- før 199,- Farvene fås i blå, grå og bordeaux. Størrelse fra small til XXL. Intown strik kan købes til 249,-, før 499,-. Fås i farven meleret armygrøn i small til XXL. Tag og del gerne hvis du har nogle der skal se dette tilbud ;) Vi glæder os til at se jer! (20% gælder ikke i forvejen nedsatte varer, oplæg og gavekort)

facebook.com

Vi vil gerne takke alle dem, som var med i vores Facebook-konkurrence i fredags. Vi takker også for de mange flotte kommentarer og alle dem som kom ind i butikken og hilste på. Her ses den heldige vinder, som fik overrakt gavekortet på 500,- af Ingelis, ejeren af Det Nye Byens Tøjhus :-)

facebook.com

Det Nye Byens Tøjhus åbner d. 17. november kl. 09:30. I anledningen af åbningen vil der være 20% på ALT i butikken d. 17 & 18 november. 👀 Vi introducerer to nye mærker: Ofelia og Cassiopeia. Udover disse har vi også mærkerne InTown, Brandtex, Signature og mange andre spændende mærker. 👕👗👜 Vi har fra størrelserne 34 til 56. Kom og se vores nye flotte butik. Vi byder på forfiskringer i løbet af dagen.🎉🍸

facebook.com

facebook.com

Quiz