Top Local Places

Terminalerne

Oceankaj 4 & 6 , Copenhagen, Denmark
Company

Description

ad

Københavns nye og ambitiøse byrumsprojekt: et oplevelsesvenue rigt på udsigt, vand og muligheder. Helt for sig selv, men midt i det hele.  Anlæggelsen af Terminalerne vil bidrage med liv og trafik i bydelen, og dermed åbne nye muligheder for kultur- og byrumsudvikling i fremtidens Nordhavn. Terminalerne er netop nu under udvikling, og vil ved færdiggørelsen fremstå som lysende eksempler på moderne arkitektur i havneindløbet.

Blot fem meter fra kajen, og med en imponerende udsigt over Københavns skyline, tilbyder de nybyggede Terminaler et eksklusivt set up, der kan danne ramme om alt fra konferencer, møder og messer til koncerter og middage.

Teamet bag
TAP1 er en erfaren og driftsikker organisation. Teamet bag har aktivt deltaget i udviklingen af Terminalerne helt fra den spæde begyndelse, fra idé til opførsel, og med sig bringer det velrenommerede hold over 15 års erfaring indenfor eventproduktion. TAP1s klare force i udviklingen af Terminalerne er organisationens bagkatalog, hvor især transformationen af Carlsberg Byen på Vesterbro står ud som et glimrende eksempel på en succesfuld byudviklingsproces, igangsat af TAP1s arbejde med ombygningen af en gammel tappehal til et succesfuldt og bæredygtigt venue. Terminalerne er en videreudvikling af TAP1s engagement i det københavnske byliv, og projektet er et innovativt bud på udvikling af fremtidens byrum. Ved at integrere fremadsynet arkitektur med havnemiljøets rustikke og maritime udtryk, er det en klar ambition at skabe et venue, der kan udvikle byrummet og gøre fremtidens Nordhavn til et aktiv for hovedstaden.  


Kort sagt:
-   Terminalerne er netop nu under opførsel. Klar til brug fra november ’14.

-   3 terminaler i alt: Terminal 1, 2 & 3. TAP1 råder over Terminal 1 & 2

-   Venue-funktion er 6 måneder årligt: fra oktober til april, med mulighed for sommerarrangementer ved forespørgsel.

-   Godkendt til 1200 personer pr. Terminal

-   Hver Terminal indeholder; 2 bygninger á ca. 1200 m2 og toiletfaciliteter. Dermed total: 4 bygninger – ca. 5.000 m2

-   Glimrende parkeringsmuligheder og infrastruktur

-   Komplette løsninger: samarbejde om fx teknisk produktion og cateringmuligheder tilbydes.

CONTACT

Quiz

NEAR Terminalerne