Top Local Places

Region Syddanmark

Damhaven 12, Vejle, Denmark
Region

Description

ad

Velkommen til Region Syddanmarks Facebook-side. Vi står for sundhed, sygehuse, psykiatri og sociale tilbud samt regional udvikling i Sydjylland og på Fyn. Med Region Syddanmarks Facebook-side inviterer vi til åben dialog og involvering. Alle, som har noget på hjerte, er velkomne til at bidrage.

På siden vil vi bringe opdateringer med nyheder, facts og info fra regionen og vores virksomheder og følge regionens arbejde. Du er meget velkommen til at like eller kommentere.

Vi modtager gerne ris, ros og gode historier, men beder dig være bevidst om, at siden er offentlig tilgængelig og derfor skal du være varsom med ikke at hænge nogen ud.
Det er vores håb, at du vil tage godt imod siden - og skulle du have forslag til indlæg eller bare spørgsmål generelt, er du velkommen til at kontakte os.

Det er Region Syddanmarks kommunikationsafdeling, der administrerer siden. Vi overvåger siden indenfor normal arbejdstid og vil gøre vores bedste for at give hurtige svar.

Vilkår:
Vi forbeholder os retten til at fjerne indlæg, som er kommercielle, uvedkommende eller fornærmende/injurierende mod enkeltpersoner eller virksomheder.

Vi fraråder, at du slår personlige eller fortrolige oplysninger op på siden. Vær særligt opmærksom på ikke at dele informationer om din eller andres sygdomshistorik på Facebook, da det er personhenførbare oplysninger.


Vi sagsbehandler ikke på Facebook. Vi træffer heller ikke myndighedsafgørelser her. Hvis du ønsker svar fra konkrete politikere i regionen, henviser vi dig til de enkelte politikeres egne profiler.

Hvis du har konkrete spørgsmål til regionen, som du ønsker at regionen skal træffe afgørelse om, eller hvis du vil indgive en officiel klage over regionen, beder vi dig om at benytte de officielle kanaler.

Du kan få flere oplysninger på regionens officielle hjemmeside:
www.regionsyddanmark.dk

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vi har ÅBENT HUS på Nyt OUH to timer endnu.🤗 Få en guidet bustur på ringen, gå en tur i servicetunnellen og få en varm kop kaffe og en kage.☕️🍪.

Vi har ÅBENT HUS på Nyt OUH to timer endnu.🤗
Få en guidet bustur på ringen, gå en tur i servicetunnellen og få en varm kop kaffe og en kage.☕️🍪.
facebook.com

KOM OG SE ÉN AF DANMARKS STØRSTE BYGGEPLADSER🏗️👷‍♂️ På søndag 1. september holder vi Åbent Hospital på Nyt OUH. Tag familien og vennerne med. I kan fx. komme på en guidet bustur rundt på Nyt OUHs ringvej, se hele byggepladsen fra oven og få en snak, kaffe og kage med regionsrådspolitikerne.☕🍰. I videoen her fra vores byggestarts-fejring i onsdags, kan du lige få et lille indtryk af, hvordan byggepladsen tager form. Vi glæder os til at se jer.😊🎈🎉

facebook.com

Vibyggerforlivet - Åbent Hospital 2019

Weekendplaner? På søndag inviterer vi til Åbent Hospital 2019🎈👩‍⚕️👨‍⚕️ Der er aktiviteter og sjov for store og små i den store hvide verden. Her kan du fx. se Sydvestjysk Sygehus kommende helikopterlandingsplads🚁 #åbenthospital Find nærmeste Åbent Hospital se program: https://vibyggerforlivet.dk/aabent-hospital-2019

facebook.com

***Telefonproblemer i Region Syddanmark er løst*** TDC oplyser at problemerne med telefonnettet i Region Syddanmark nu er løst, og borgere i området kan igen ringe til sygehusene og 112. ***OPDATERING*** TDC’s problemer med et ustabilt mobilnet på Fyn har nu bredt sig til hele Region Syddanmark. En ny fejl betyder, at opkald mellem mobiltelefoner i nogle tilfælde afbrydes efter ca. 30 sekunder. Det betyder, at opkald fra TDC’s mobilnet til mobiltelefonnumre kan risikere at blive afbrudt efter kort tid – herunder opkald til 112 og sygehusene i hele Region Syddanmark. Patienter og borgere, der oplever problemer med at komme igennem på telefonen, opfordres til at møde op på nærmeste akutmodtagelse (skadestuen). ***DEL GERNE*** TDC HAR DESVÆRRE IGEN PROBLEMER MED TELEFONERNE. Der kan i øjeblikket være problemer med at ringe til skadesvisitationen, sygehuse, psykiatrien samt 112 på Fyn fra mobiltelefoner, der anvender TDC’s mobilnet. Det skyldes problemer hos TDC. Syddanske patienter, der har brug for hjælp, og som ikke kan komme igennem på telefonen, opfordres til at møde op på sygehusenes akutmodtagelser (skadestuer).

***Telefonproblemer i Region Syddanmark er løst***

TDC oplyser at problemerne med telefonnettet i Region Syddanmark nu er løst, og borgere i området kan igen ringe til sygehusene og 112. 

***OPDATERING***

TDC’s problemer med et ustabilt mobilnet på Fyn har nu bredt sig til hele Region Syddanmark. En ny fejl betyder, at opkald mellem mobiltelefoner i nogle tilfælde afbrydes efter ca. 30 sekunder.

Det betyder, at opkald fra TDC’s mobilnet til mobiltelefonnumre kan risikere at blive afbrudt efter kort tid – herunder opkald til 112 og sygehusene i hele Region Syddanmark.

Patienter og borgere, der oplever problemer med at komme igennem på telefonen, opfordres til at møde op på nærmeste akutmodtagelse (skadestuen). 

***DEL GERNE***

TDC HAR DESVÆRRE IGEN PROBLEMER MED TELEFONERNE.

Der kan i øjeblikket være problemer med at ringe til skadesvisitationen, sygehuse, psykiatrien samt 112 på Fyn fra mobiltelefoner, der anvender TDC’s mobilnet. Det skyldes problemer hos TDC.

Syddanske patienter, der har brug for hjælp, og som ikke kan komme igennem på telefonen, opfordres til at møde op på sygehusenes akutmodtagelser (skadestuer).
facebook.com

SÅDAN👏👷‍♀️💪 GODT STØBT. Silje på 7 år og Jannik på 11 år hjalp regionsrådsformand Stephanie Lose og sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke med at støbe en tidskapsel ind i beton foran den kommende hovedindgang til Nyt OUH, da der i formiddag var officiel byggestart på Danmarks største helt nybyggede sygehus. **HUSK** på søndag holder vi Åbent Hospital fra kl. 10-15. Tag endelig familie og venner med. Du kan se, hvad vi har på programmet her 👉http://www.nytouh.dk/om-hospitalet/nyheder/aabent-hus-foerste-sept-2019?fbclid=iwar2qvfg03bnuxozqmj2zjehfk1fapffhhlhp255hnlrt7bnghg-cxlw4x4a

SÅDAN👏👷‍♀️💪 GODT STØBT.

Silje på 7 år og Jannik på 11 år hjalp regionsrådsformand Stephanie Lose og sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke med at støbe en tidskapsel ind i beton foran den kommende hovedindgang til Nyt OUH, da der i formiddag var officiel byggestart på Danmarks største helt nybyggede sygehus.  

**HUSK** på søndag holder vi Åbent Hospital fra kl. 10-15. 

Tag endelig familie og venner med. Du kan se, hvad vi har på programmet her 👉http://www.nytouh.dk/om-hospitalet/nyheder/aabent-hus-foerste-sept-2019?fbclid=iwar2qvfg03bnuxozqmj2zjehfk1fapffhhlhp255hnlrt7bnghg-cxlw4x4a
facebook.com

Hvad ville du putte i tidskapslen på Nyt OUH?

🎆Lige nu er der gang i fest, taler og nedstøbning af tidskapsel på Nyt OUH i Odense.🏥🎉🎈 I filmen her kan du se, hvilke genstande medarbejdere på OUH har valgt at putte i tidskapslen. Tidskapslen skal markere, de vigtige værdier og erfaringer, som det nye universitetshospital skal bygge videre på. Hvad ville du putte i tidskapslen? Giv os dit bud i kommentarfeltet.👇

Hvad ville du putte i tidskapslen på Nyt OUH?
facebook.com

Tjek lige disse seje unge mennesker. 👩‍⚕️👨‍⚕️🏥👇 De er kommende medicinstuderende og har i disse dage valgt at bruge noget af deres ferie på sommerskole på Sydvestjysk Sygehus. Her oplever de, hvad Esbjerg og området har at byde på. De prøver kræfter med bl.a. kikkertundersøgelser og genoplivning og kommer rundt med lægerne på stuegang. Så er de allerede inden studiestart tuned ind på, at de om tre år har mulighed for at læse deres kandidat på den nye lægeuddannelse i Esbjerg, og at der venter dem mange karrieremuligheder i det sydvestjyske. I TV-Avisen kl. 18.30 kan du i aften se et længere indslag, hvor de følger med én af de medicinstuderende.👍

Tjek lige disse seje unge mennesker. 👩‍⚕️👨‍⚕️🏥👇

De er kommende medicinstuderende og har i disse dage valgt at bruge noget af deres ferie på sommerskole på Sydvestjysk Sygehus. 

Her oplever de, hvad Esbjerg og området har at byde på. De prøver kræfter med bl.a. kikkertundersøgelser og genoplivning og kommer rundt med lægerne på stuegang.

Så er de allerede inden studiestart tuned ind på, at de om tre år har mulighed for at læse deres kandidat på den nye lægeuddannelse i Esbjerg, og at der venter dem mange karrieremuligheder i det sydvestjyske.

I TV-Avisen kl. 18.30 kan du i aften se et længere indslag, hvor de følger med én af de medicinstuderende.👍
facebook.com

Danske Regioner

HUSK DET ER PÅ SØNDAG, AT VI INVITERER INDENFOR TIL ÅBENT HOSPITAL👇🏥🎉

Danske Regioner
facebook.com

***OPDATERING*** Siden kl. 1 i nat har telefonerne til de syddanske sygehuse og lægevagt fungeret, som de skal. TDC har udbedret den fejl, der førte til, at telefonforbindelserne omkring kl. 14 i går blev ustabile. Tusind tak for alle jeres delinger.🙏 Nummeret til lægevagten og sygehuse er ustabilt.🏨📞🤕 Der er i øjeblikket problemer med at ringe til lægevagten og sygehuse i Region Syddanmark. Det skyldes problemer hos TDC. Syddanske patienter, der har brug for hjælp, og som ikke kan komme igennem på telefonen, opfordres til at møde op på sygehusenes akutmodtagelser (skadestuer.) Sygehusene har indkaldt ekstra personale, og der er lavet interne tiltag på sygehusene, så patientsikkerheden er i orden. Regionen melder ud, når telefonerne virker igen.

***OPDATERING***

Siden kl. 1 i nat har telefonerne til de syddanske sygehuse og lægevagt fungeret, som de skal.
TDC har udbedret den fejl, der førte til, at telefonforbindelserne omkring kl. 14 i går blev ustabile. 

Tusind tak for alle jeres delinger.🙏

Nummeret til lægevagten og sygehuse er ustabilt.🏨📞🤕

Der er i øjeblikket problemer med at ringe til lægevagten og sygehuse i Region Syddanmark.  

Det skyldes problemer hos TDC.

Syddanske patienter, der har brug for hjælp, og som ikke kan komme igennem på telefonen, opfordres til at møde op på sygehusenes akutmodtagelser (skadestuer.)

Sygehusene har indkaldt ekstra personale, og der er lavet interne tiltag på sygehusene, så patientsikkerheden er i orden. 
Regionen melder ud, når telefonerne virker igen.
facebook.com

Syddanskere kan få krisesamtaler med lægen

Vi vil lige fortælle dig, at du fremover kan få krisesamtaler hos din praktiserende læge.👩‍⚕️👨‍⚕️ Du kan få en eller flere samtaler hos din egen læge, hvis du står midt i en skilsmisse, har mistet dit arbejde eller er alvorlig syg, men også hvis du føler dig stresset eller lider af let angst eller depression. Region Syddanmark og Lægernes organisation PLO Syddanmark har nemlig lavet en ny aftale. Aftalen gør det muligt for de praktiserende læger at tilbyde krisesamtaler eller deciderede samtaleterapiforløb til syddanskere med ondt i livet. Aftalen skal dog først endeligt godkendes i det syddanske regionsråd, før den kan træde i kraft. Du kan læse mere om aftalen her👇 https://www.regionsyddanmark.dk/default.asp?id=516828

facebook.com

Kirsten fik hjælp af Akutteamet

MED AKUT-TEAMETS HJÆLP BLEV KIRSTEN I EGET HJEM🏡 Sygeplejen Akutteam i Region Syddanmark sikrede, at Kirsten kunne få penicillin behandling med drop derhjemme, da hun stod foran en operation. ”Man bliver hurtigere rask, det er frit, man kan gå sig en tur i naturen. Det kan man ikke på et hospital”. Læs historien om Kirsten https://vibyggerforlivet.dk/hvem-bygger-vi-for/vi-bygger-for-kirsten

Kirsten fik hjælp af Akutteamet
facebook.com

Sygehus Lillebælt

Fra på mandag kan patienter, pårørende og andre besøgende på Vejle Sygehus parkere i det nyindviede p-hus😊👍. Vi deler lige Sygehus Lillebælts opslag fra indvielsen, hvor gæsterne tog en tur helt op til toppen og nød udsigten over Vejle.

Sygehus Lillebælt
facebook.com

Quiz

NEAR Region Syddanmark

Femilet Vejle

Vejle, Denmark
Shopping/retail