Top Local Places

Kost og Krop Klinikken

, Copenhagen, Denmark
Health/medical/pharmacy

Description

ad

Kost og Krop Klinikken tilbyder professionel kostvejledning til både raske og syge.


Specialerne i Kost og Krop Klinikken er; vægttabsforløb, diabetes (sukkersyge) og sportsernæring. Udover disse beskæftiger vi os også med mave- tarmproblemer, fødevareintolerancer (primært laktose og gluten) samt spiserelaterede problemer.

Hos Kost og Krop vægter vi det sensoriske aspekt af kost, som knytter sig til nydelse og livskvalitet. Derudover betragter vi kosten som et nøgleelement til en velfungerende og sund krop. Hos Kost og Krop gør vi derfor en stor dyd ud af at kombinere både det sensoriske og det ernæringsfysiologiske aspekt af kosten.

Vi brænder for at give dig en vejledning, som tager udgangspunkt i netop dig, din situation, dine behov og dine præferencer. Hos Kost og Krop går vi ikke ind for forbud og restriktioner, men lægger vægt på, i samarbejde med dig, at udforme en kost, der giver dig det din krop har brug for og gør dig glad, mæt og tilfreds.

I Kost og Krop klinikken beskæftiger vi os med specialerne; vægttab, diabetes og sportsernæring, som vi har stor interesse for. Derfor får du hos Kost og Krop en diætist, der holder sig opdateret på den nyeste viden og erfaring indenfor områderne.

Denne facebookside er oprettet med det formål at supplere hjemmesiden; kostogkropklinikken.dk. Vi vil jævnligt lægge indlæg ud omhandlende nye tendenser indenfor kost og træning, inspirerende opskrifter og gode råd, både på vores hjemmeside og facebookside.


Skulle du have spørgsmål eller kommentarer til postede indlæg og opslag er du velkommen til at skrive til os her på siden.

Henvendelser vedrørende tidsbestilling, produkter og priser kan yderligere ske på mailadressen: kontakt@kostogkropklinikken.dk

CONTACT

Quiz

NEAR Kost og Krop Klinikken