Top Local Places

Buhl Mediation

INCUBA - Navitas, Inge Lehmanns Gade 10, 6., Aarhus, Denmark
Professional Service

Description

ad

Buhl Mediation hjælper virksomheder og byggeriets parter med at løse konflikter.

Og iværksættere med at lave bærekraftige ejeraftaler.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Som mediator og løsningstilhænger er jeg nysgerrig på, hvad der har hindret en aftale. Er der nogen af vores følgere, der ved det?

facebook.com

To aktuelle konfliktsager fra de seneste måneder er lige netop udsprunget af manglende synlighed af en medarbejders indsats. I begge sager kunne det have kostet medarbejderen jobbet. Heldigvis valgte lederen at prøve mediation, så der blev snakket om problemerne i stedet for at bruge jura. Sagerne blev løst - det var så godt!

facebook.com

Det er simpelthen for vildt! Jeg faldt lige over denne artikel om en sag, jeg fik forligt som nyuddannet mægler/mediator i 2004!!

facebook.com

Dette indlæg har jeg netop skrevet. Del, hvor du vil, hvis du finder emnet spændende!

facebook.com

Ugens succeshistorie: SÆLGEREN, DER BLEV HYRET I STEDET FOR FYRET! I tirsdags var jeg ude på en produktionsvirksomhed, hvis salg har skrantet længe. Ejeren af virksomheden mente, at det var hans sælgers skyld, at det gik dårligt. Sælgeren mente, at han slet ikke fik tid til at sælge, fordi han skulle lave så meget administration ved computeren. Parterne var meget langt fra hinanden, da vi mødtes. Den ene var vred; den anden var indebrændt. Den ene var meget talende. Den anden meget tavs. Efter fire timer, hvor jeg havde hjulpet dem med til at tale hhv. lytte, var det tid til at vurdere perspektiverne: Ville ejeren fyre sælgeren - eller var han parat til at give sælgeren en chance? Fordi ejeren havde lyttet til sin medarbejder samtidig med, at medarbejderen havde forstået sagens alvor, aftalte de to at give samarbejdet en chance. Om en måned skal de evaluere, om det går bedre. Jeg krydser fingre for, at det lykkes! Lad mig her lige indskyde, at denne løsning aldrig kunne være nået via en fyring eller en retssag ;-)!

facebook.com

Hvad hjælper Buhl Mediation/Anne Buhl med? - At finde løsninger på konflikter - At lave ejeraftaler, der forebygger potentielle konflikter - At undervise projektledere og ledere i DERES konflikthåndtering

facebook.com

Mens du ligger og slapper af i din ferie og nyder en blå himmel, kan der godt blive "overskyet", når du tænker på en person, du er i clinch med på dit arbejde. Jeg synes, at du skal beslutte dig for at finde en løsning med vedkommende allerede når du kommer tilbage fra arbejde. Og hvis du mangler inspiration til at tage fat på en løsning, kan du ringe og tale med Buhl Mediation på 71 70 44 45.

facebook.com

Tjek, hvordan du ønsker at forhandle!

facebook.com

Som mediator er mit varmeste og bedste råd: Inviter stille og roligt naboen ind til en forfriskning, tag en rundtur i haven og snak om ønsker og behov. Mange husejere har dybe følelser for deres træer, og derfor eskalerer en konflikt lynhurtigt, hvis man selv går i gang med motorsaven! Del gerne!

facebook.com

Byggesager bliver i højere og højere grad løst ved mediation, men det bliver ikke registreret et centralt sted, fordi mediation er undergivet fortrolighed... 😉

facebook.com

Her er et indlæg, jeg har skrevet om en anden måde end den traditionelle at tænke jura på. Dine kommentarer udbedes meget gerne! http://www.buhlmediation.com/da/indlaeg-og-nyheder/indlaeg/kan-jura-forebygge-konflikter/

facebook.com

facebook.com

Quiz

NEAR Buhl Mediation