Top Local Places

Kirkeby Klip

Funder Kirkevej 36, Silkeborg, Denmark
Spas/beauty/personal care

Description

ad

Kirkeby Klip er en frisørsalon, hvor alle kan føle sig velkommen. Salonen danner rammen om en hyggelig og tryg atmosfære, hvor du er i centrum. Mit navn er Mie Hansen, og jeg vil gerne byde hjerteligt velkommen til frisør-salonen Kirkeby Klip.

Jeg er 25 år og har den 4-årige frisøruddanelse. Efter 5 1/2 år som frisør inde i Silkeborg blev det endelig muligt at realisere drømmen om at blive selvstændig. Jeg har indrettet en fin salon i huset, som jeg købte i Funder Kirkeby sammen med min forlovede i 2014.

Jeg lægger en stor ære i at være frisør, og jeg elsker mit fag og håndværk. Det er et fag, der konstant er i udvikling, og mulighederne indenfor hår og hårmode synes uendelige. Jeg tager ofte på kurser for hele tiden at forbedre og udvide min kunnen inden for faget.

Kirkeby Klip er en frisørsalon, hvor alle kan føle sig velkomne. Salonen danner rammen om en hyggelig og tryg atmosfære, hvor du er i centrum. Vi finder sammen frem til lige præcis den behandling eller klipning, som du har brug for. For mig er det nemlig vigtigt, at du får en god oplevelse, og at du er glad og tilfreds, når du går ud af døren.

Jeg tilbyder et flot og perfektionistisk håndværk med professionelle råd og god vejledning.

Produkterne i min salon stiller jeg store krav til. Det skal være noget, som alle kan bruge, og som alle kan tåle at bruge. Håndværk og produkter skal helst gå hånd i hånd med hinanden. Produktsortimentet er derfor bredt og kan tilpasses den enkeltes behov.

CONTACT

Quiz

NEAR Kirkeby Klip