Top Local Places

Silkeborg Landhandel v/Frank Munksø

Ebstrupvej 60, Silkeborg, Denmark
Agricultural Service

Description

ad

Silkeborg Landhandel v/Frank Munksø;
Alt til have, dyr og hobbylandbrug.

GRATIS levering i Silkeborg ved ordrer over 500 kr.

Kig ind idag! Silkeborg Landhandel er startet af Frank Munksø i slutningen af 2014. Frank har arbejdet med grovvarer og foder i mange år inden opstart af sin egen grovvarebutik.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Hej med jer. Som nogle af jer måske har bemærket, er der tyndet godt ud i varerne i nødbutikken, ja faktisk er hele varelageret nu solgt. Ovenpå de sidste måneder, som ikke har været de nemmeste - det har været hårdt at ens "4 barn", som jeg har lagt så mange timer i at opbygge er væk. Jeg er efter mange svære overvejelse kommet frem til, at jeg har behov for at "trække stikket", og nu have mere tid til familien og måske også til en fisketur i ny og næ. Jeg vil gerne sige et KÆMPE TAK for jeres store opbakning og støtte omkring Silkeborg Landhandel, hvem ved måske det på et tidspunkt er tiden for den igen. Jeg beholder Facebook siden, og skulle I ha brug for råd eller vejledning er I meget velkomne til at skrive til mig. Jeg vil også stadig lave videoer om div. produkter, som kunne være relevante - ellers håber jeg vi ses der ude. Mange hilsner Frank

facebook.com

Hej med jer😉 Så er det hvis på tide med et godt tilbud fra landhandlen. 12KG kun 250kr Husk at vi kun kan tage mobilepay eller kontanter. Vi har åbent hverdage fra kl 13 - 17. Lørdag fra 10-13.

facebook.com

Hej med jer😉 Pga det knap så medgørlige vejr og et lagerrum uden nogen form for varme, er jeg nødsaget til at begrænse min åbningstid, da jeg ikke ønsker endnu en omgang influenza😷 butikken vil dagligt være åbent fra 13-17. Du er selvfølgelig velkommen til at ringe, hvis ikke du har mulighed for at komme i det tidsrum. BEMÆRK butikken er lukket mandag og tirsdag i næste uge.

facebook.com

Hej med jer😉 Så har vi endelig gulerødder hjemme igen👏👏 uanset antal er prisen kun 20kr inkl moms.

facebook.com

Hej alle dejlige nytårs kunder🍾😄 Så fik jeg "go" fra DLG til etablere en butik ude på fjernlageret👏👏det betyder at jeg kan begynde, at modtage varer fra de forskellige leverandører. Vi begynder i morgen onsdag, og der vil jeg også begynde at være der. Jeg arbejder på, at vi kommer næsten fuld op at køre fra mandag. Jeg vil der også ta fat i GLS, så vi i igen kan prale med at have Danmarks bedste pakkeshop😉husk hvis I mangler noget, skal I endelig tage kontakt til mig. VIGTIGT i starten har jeg ikke mulighed for betaling med dankort, men med mobilepay eller kontanter. Rigtig god aften til jer👍hilsen jeres købmand

facebook.com

facebook.com

Nytårstale fra mig/Silkeborg landhandel. I ønskes et rigtig godt nytår.

facebook.com

KÆMPE STORT TAK. Tusind tak til alle de skønne mennesker fra lokalområdet, som har været med i den fantastiske flotte gave som blev overrakt til mig og min familie i går eftermiddags,. Det varmer virkeligt at vide, hvor mange der tænker på os og står klar til at hjælpe. Ungerne blev rigtige glade for gaverne og der venter nu bla en biograftur for os alle. Glædelig julehilsner fra os alle 5.

facebook.com

Som I måske har hørt, har der desværre været brand hos Silkeborg landhandel. Jeg/vi er noget chokerede, men ellers er vi ok. Vi har desværre ikke åbent i morgen, da vi skal have dannet os et overblik over situtationen. Jeg kan indtil videre oplyse, at jeg ved hjælp fra kunde fik reddet stort set alle gls pakker ud af bygningen, og de vil imorgen bliver leveret til den nærmeste gls shop. Til jer som har bestilt varer hos mig, så får jeg varer hjem fredag, og der vil være mulighed for at få dem udleveret - husk dog at vi i øjeblikket kun kan ta kontant el mobilpay som betaling. Jeg vil imorgen prøve at skaffe hestefoder mm hjem til fredag. Jeg har en masse juletræer i klasse a, som har stået ud på pladsen og savner nogen som de kan holde jul med. Jeg sætter en indsamlings dåse op, her i kan man frit betale det man vil for træet og beløbet vil gå ubeskårent til Silkeborgs krisecenter som stadig samler ind til en legeplads til de ramte børn. Jeg skal gøre alt for, at vi hurtigt er oppe at køre igen og håber på at I vil støtte samt have forståelse for at vi nok ikke lige er i de normale lokaler. Venlig julehilsner fra en fortvivlet købmand men med en god portion kampgejst, som nok skal komme igennem dette.

facebook.com

facebook.com

Quiz

NEAR Silkeborg Landhandel v/Frank Munksø