Top Local Places

ChristalHair

, Odense, Denmark
Health/beauty

Description

ad

Kvalitet frem for kvantitet. Vi tilbyder hair-extensions til en pris hvor alle kan være med, uden at gå ned på kvaliteten. ChristalHair er en lille hyggelig salon i Odense. Vi tilbyder hairextensions til fordelagtige priser. Vi sætter kvalitet meget højt, og ønsker kun det bedste til vores kunder :)
Vi tilbyder lige nu Tape, eazyweft, coldfusion samt hotfusion, der vil løbende blive udvidet med flere metoder. Priserne ligger fra 1500,- og afhænger af mængde, længde samt metode :) Vi har også gode pleje-produkter og diverse tilbehør i salonen.
Hos ChristalHair har vi kursus i de metoder vi tilbyder, og har 3 års erfaring.
Husk du altid er velkommen til at kigge forbi til en uforpligtende snak om dine muligheder og ønsker :)

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Hej piger :) Der vil inden længe blive åbnet op for enkelte tider til hotfusion eller tape påsætninger :) Flere metoder kommer på senere ;) Så følg med her på siden, eller send en PB hvis du vil sikre dig en af de første tider :) Priser fra 1600,- (Fra 600,- for medbragt hår) God dag allesammen :)

Timeline Photos
facebook.com

ChristalHair's cover photo

ChristalHair's cover photo
facebook.com

ChristalHair

ChristalHair
facebook.com

Timeline Photos

Hej piger :) Håber i alle er kommet godt ind i det nye år ☺️ Jeg er flyttet tilbage til Odense, godt nyt for nogle, knap så godt for andre 😜 Jeg håber på meget snart at kunne åbne op igen, så husk at følge med her på siden 😃 Rigtig god dag, og hold jer muntre trods det kedelige vejr 😉❄️☃

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR ChristalHair