Top Local Places

M-M (Manuel Media)

, Aarhus, Denmark
Media/news/publishing

Description

ad

Manuel-Media Hvem er Manuel-Media.
Efter at havde arbejdet i en årrække som fotografassistent hos nogle af de dygtigste fotografer i Danmark, besluttede Emil Manuel Vincentz og starte selvstændigt op som fotograf.
Det blev til Manuel Media, som blev stiftet November 2011.
Emil Manuel Vincentz har bl.a. erhvervet sine erfaringer igennem et 2 års forløb. Først hos den Islandske fotograf Runolfur Gudbjornsson, og senere hos N.A.R Studio, hvor han arbejdede som fotograf assistent på større kampagner og kataloger, men samtidig havde rig mulighed for at udfolde sig i studierne, og derved udvide sin horisont, og udvikle sine erfaringer.

Hvad står Manuel-Media for.
For M-M er et billede ikke bare en flade udfyldt med farve pigmenter, men både et redskab der repræsenterer kundens produkt på bedst mulige måde, og fanger det interessante og det essentielle i et portræt, og gør det unikt.
Hos M-M er der en konstant brændende passion for at levere både kreative og professionelle billeder som opfylder alle kundens krav, om det så er indenfor Packshots, Portrætter, Mode/Livsstil, Arkitektur, eller et helt andet projekt.

Hvad kan Manuel-Media tilbyde.
M-M henvender sig både til den ambitiøse virksomhed, men også til den private kunde, med mindre projekter, eller som bare ønsker og få lavet et portræt. Hos M-M er ingen opgaver for små!

Hvad enten der er tale om billeder på locations eller i studiet, er det kun fantasien der sætter grænsen. Hvorfor nøjes med middelmådighed.
Kunden får i sidste ende et produkt som er skabt i et samarbejde, og ud fra en erfaring, kreativitet og en stor passion for fotografiet, men sidst og ikke mindst, opfylder alle kundens kriterier.
For mere information, priser, eller andet, ring eller skriv en e-mail.


CONTACT

Quiz

NEAR M-M (Manuel Media)