Top Local Places

Odense Musikskole

Danmarksgade 10, Odense, Denmark
Education

Description

ad

Musikundervisning for børn og unge 0-25 år Vild med musik? På Odense Musikskole får du den bedste musikundervisning. Vi har de dygtigste undervisere og masser af fede tilbud til dig, der vil lære at spille musik.

Facebooksiden opdateres af:
Mika Yunus Berger Šahbaz
Martin Nørgaard Petersen
Adm. på Odense Musikskole

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Der er lavet en rigtig flot lydoptagelse fra julekoncerten på Korup Skole. Videoen giver et godt indblik i det fantastiske samarbejde mellem Korup Skole og Odense Musikskole omkring obligatorisk instrumental-undervisning i 3. og 6. klasse - se og lyt selv :-)

facebook.com

Stemningsfuld juleafslutning med koret "VOXPOP" igår på musikskolen :-)

facebook.com

Vores små og store suzuki-violinister spiller i Storms Pakhus torsdag 14. december kl. 17.00 - fri entré - alle er velkomne :-)

facebook.com

Se tidligere elev fra Odense Musikskole i aftenens finale af "Vidunderbørn" på DR1 kl. 20.30 😄

facebook.com

Suzuki-violinister i alle aldre spiller koncert i Spejlteltet på H.C. Andersen Julemarkedet fredag 8. december kl. 17.30 🙂 ADVARSEL: Utrolig stor nuttethedsfaktor 😉

facebook.com

Her kan I se 3 mega seje klaverdrenge fra 3. klasse på Stige Friskole, der øver sig til julekoncert, hvor de skal akkompagnere deres klasse :-)

facebook.com

Tak for en vellykket julekoncert på Holluf Pile Skole - #hollufpileskole. til alle jer, der optrådte med klaver, guitar, kor, og rytmisk sammenspil :-)

facebook.com

Her er fotos fra en dejlig julekoncert på Hunderupskolen, hvor vi hørte både blokfløjte, violin, tværfløjte, klarinet, trommer, klaver og rytmisk sammenspil :-)

facebook.com

Tjek dette unikke musiktilbud "Piger I Spil". Det er for piger i alderen 12-16 år, som gerne vil spille musik! Musikundervisningen forgår hver onsdag kl. 16:00-16:45 på Højmeskolen. De tilmeldte får mulighed for at komme med på sjove musikcamps, spille fede koncerter og møde andre piger fra hele Danmark, der også spiller musik. Det eneste krav er at man skal være vild med musik :-) Kom direkte til tilmeldingen her: https://ode.speedadmin.dk/tilmelding#/Course/11908

facebook.com

Tak for dejlig musik til vores klassiske talentlinje-elever, som spillede hyggelig julekoncert i Hans Tausens Kirke :-)

facebook.com

Vores 3 dygtige violin-piger - Benedicte Bro Hofbauer, Julie Kruse og Amalie Mellgren, der sammen kalder sig Trio Valente - spredte julestemning for de glade gæster, som nød deres søndags-brunch på Froggys Café :-)

facebook.com

facebook.com

Quiz

NEAR Odense Musikskole