Top Local Places

Odense Letbane

Thomas B. Thriges Gade 32, Odense, Denmark
Engineering/construction

Description

ad

ODENSE LETBANE
Byen i bevægelse Velkommen på Odense Letbane P/S' officielle facebook-side. 'Synes godt om' siden og få aktuel information og debat om anlæggelsen af letbanen i Odense.

Vi bestræber os på at svare på alle spørgsmål herinde. Men hvis du vil være helt sikker på at få et svar på et spørgsmål til Odense Letbane, er det bedst at skrive en mail til info@odenseletbane.dk eller bruge kontaktformularen på www.odenseletbane.dk/spørg

Vi har ikke 24-timers bemanding på facebook-siden. Derfor kan der forekomme længere svartider uden for normal kontortid.


Regler for brug af denne facebook-side:

1) Hold en god tone generelt over for andre mennesker. Husk, at det også er mennesker, du skriver til, når du skriver til Odense Letbane på denne side.

2) Vi bestræber os på at have højt til loftet for debat herinde. Men vi vil ikke tolerere indlæg, som vi vurderer er i strid med Straffeloven; altså for eksempel racisme, trusler, injurier eller lignende. Sådanne indlæg vil uden varsel blive slettet, og afsenderen vil blive blokeret fra at skrive yderlige på siden - og eventuelt blive politianmeldt.

3) Vi accepterer ikke spam på facebook-siden. Det gælder for eksempel gentagne indlæg, indlæg med karakter af chikane eller reklamer for produkter.

4) Odense Letbane P/S forbeholder sig ret til enhver tid at redigere i indholdet på letbanens facebook-side, herunder at slette upassende indlæg og blokere brugere, der forbryder sig mod reglerne for siden.


CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Mere end 140.000 kvm: Gasa-grund skal være ny bydel

Mere spændende nyt fra byudviklings-fronten... Lastbilerne kommer ud af byen, når den enorme Gasa-grund i Bolbro bliver til "Gartnerbyen". Den skal både binde Vesterbro og Bolbro tættere sammen og samtidig byde på masser af boliger og indkøbsmuligheder. Beboerne i den nye bydel får desuden to letbanestationer inden for gåafstand. #byenibevægelse

facebook.com

HVORFOR VIL ODENSE HAVE EN LETBANE?

Bliv klogere på baggrunden for, at Odense har besluttet at bygge en letbane.

HVORFOR VIL ODENSE HAVE EN LETBANE?
facebook.com

Busserne flytter til Dannebrogsgade fra fredag morgen og resten af weekenden

Skal du med bus i weekenden? Så vær opmærksom på, at busserne til og fra banegården stopper omme på bagsiden.

facebook.com

Odense by

Har du svært ved at finde vej eller parkeringsplads i Odense? Så kan den nye app, ODENSE RUNDT, hjælpe dig. Find den i App Store, på Google Play eller på www.odenserundt.dk

Odense by
facebook.com

Lejlighed til 20 millioner: TBT Tower kan sætte vild prisrekord

"Til gengæld for de mange millioner får køberen også en helt unik bolig på 333 kvadratmeter svarende til hele den øverste 17. etage. Og elevator direkte fra lejligheden ned til parkeringskælderen under bygningen samt et letbanestop lige uden for hoveddøren." #byenibevægelse

facebook.com

Nu bliver der igen god plads til biler på jernbanebroen

Så er der godt nyt til byens trafikanter... Arbejdet med at forstærke jernbanebroen på Middelfartvej er afsluttet, og byggepladsen på midten af broen er væk. Det bliver også meget snart nemmere at være bilist på Ejbygade, hvor VandCenter Syds gravearbejde ved Nyborgvej nærmer sig sin afslutning. Hér bliver der efter planen asfalteret fredag, så alle vejbaner er åbne igen lørdag. Tak for din tålmodighed, mens vi gør Odense klar til letbanen. :)

facebook.com

Boom: Folk køber huse ved letbanen

Husk at læse Lokalavisen Odense i dag... :) Odense Letbane åbner først om fire år. Men allerede nu er der godt gang i både hussalget og nybyggeriet langs letbanelinjen. #byenibevægelse

facebook.com

Timeline Photos

Lige nu bliver der lagt asfalt foran banegårdens hovedindgang. Det betyder, at det normalt meget benyttede forgængerfelt bliver åbnet op igen - formentlig i løbet af i dag. Tak for din tålmodighed, mens vi gør byen klar til letbanen.

Timeline Photos
facebook.com

Tilmeld dig Odense Letbanes nyhedsbrev

Har du svært ved at finde rundt om letbanearbejdet? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og kom på forkant med situationen i trafikken.

facebook.com

Tampere to receive a tramway

Endnu en nordisk by har besluttet sig for at bygge en ny letbane. Finlands næststørste by, Tampere, begynder anlægsarbejdet i 2017, og letbanen skal efter planen åbne i 2021. Tampere har 225.000 indbyggere, og den lokale letbane kommer til at minde en del om den odenseanske. Her skal letbanen nemlig også binde centrum og hovedbanegården sammen med forstæderne og det lokale universitetshospital. Byen Turku har i øvrigt også planer om at anlægge en ny letbane inden for de kommende år. Derudover har hovedstaden Helsinki i forvejen et omfattende sporvognsnet.

facebook.com

Fjernvarme Fyn arbejder i krydset Middelfartvej/Grønløkkevej i den kommende uge

Fjernvarme Fyn er i gang med at omlægge rør på Middelfartvej, og nu er turen kommet til krydset ved Grønløkkevej. Det får betydning for bilister, der kører mod syd ad Grønløkkevej - fra lørdag morgen og en uge frem. De sydgående vejbaner bliver nemlig indsnævret op mod krydset. Og natten mellem lørdag og søndag bliver de sydgående spor lukket helt. Heldigvis er der gode alternativer, hvis du skal dén vej som bilist. Se her...

facebook.com

Timeline Photos

Her til morgen er Højstrupvej i gang med at blive asfalteret ved rundkørslen, så vejen kan blive genåbnet i løbet af i dag - næsten en måned tidligere end oprindeligt planlagt! Dejligt at tingene også nogle gange går hurtigere, end man troede. :)

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Odense Letbane