Top Local Places

Termotech

Rughøjvej 104A, Odense, Denmark
Small business

Description

ad

TermoTech er specialiseret indenfor termografering af bygninger, el- og produktionsanlæg Køleanlæg.
Vi anvender certificeret udstyr til alle vores termograferinger, og alle vores operatører er uddannet til at udføre professionelle termograferinger. TermoTech er mindre virksomhed, der opstartede efteråret 2007.
Vi har speciale indenfor termografering af bygninger, lækagespring,
køleanlæg, forsynings-tavler, produktionsanlæg styre-tavler,
transformerstationer m.m.

Vi anvender kun certificeret udstyr til alle vores termograferinger, Alle termografører er veluddannede med lovkravene fra Brandteknisk Institut, ITC-Level 1 kursus, og har flere års baggrundserfaring som fx automatikmekaniker/industrielektriker. Påtagede opgaver gås ind til med positiv indstilling. Store som små udfordringer.

TermoTech arbejder på at yde den bedste service og sikre den bedste kvalitet for at kunne imødekomme vores kunders krav og ønsker indenfor termografering. Arbejdet dokumenteres med en fylds gørende rapport, der afdækker de skjulte fejl og mangler, som kunden bør udbedre for at undgå dyre produktionsstop.

Vi indgår gerne en serviceaftale om periodisk termografering af vitale komponenter. F.eks.: Køleanlæg, el-tavler, transformerstationer, bygninger, lækagesporring, m.m.

TermoTech står altid til rådighed, og ser frem til et godt samarbejde.


CONTACT

Quiz

NEAR Termotech