Top Local Places

Ventilen Odense

Toldbodgade 5-7, Odense, Denmark
Local business

Description

ad

Mødested for stille og ensomme unge mellem 15-25 år.
Vil du vide mere så kontakt os på odense@ventilen.dk Velkommen til Ventilen Odense! Vi er et mødested for ensomme unge mellem 15-25 år, vi arbejder på at skabe et hyggeligt, sjovt og trygt miljø, hvor man altid føler sig velkommen. Vi har åbent hver anden torsdag (ulige uger) og hver søndag, vi laver altid en masse forskellige aktiviter, lige fra hyggestunder hjemme i vores lokale til bowlingture. Hvis du har lyst til at blive en del af vores fællesskab, kan du møde op hos os søndag klokken 13.30 til en snak med vores søde frivillige, som nok skal tage godt imod dig. Du kan også læse meget mere på vores hjemmeside www.ventilen.dk/byer/odense :-)

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Kom ned og få et kram og en god snak om et valgt tema. På søndag d.12/03/17 kl. 14, vil vores glade frivillige, Amalie, Blerina og Line N, afholde tema-aften med jer. Det bliver som altid, en lærerig dag - så glæd jer! Nye unge er velkomne kl. 13:30 til en snak med vores frivillige. Vi ses :-)

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Vi skal lave Pizza.. med pizza på og ekstra små pizzaer ved siden af - som også har pizaa'er som topping :D På Søndag d. 05/03/17 klokken 14 vil vores frivillige, Line S og Osman, gerne lave pizza med jer. Vi håber på et sort fremmøde så vi kan få lavet en del forskellige og få prøvet nogle ideer af :-) OBS: der er brugerbetaling på 10 kr. pr. person Nye unge er velkomne til en kort snak fra 13:30 og vi glæder os, som altid, til at se jer.

Timeline Photos
facebook.com

Ventilen København

facebook.com

Ventilen :

Der er stadig ledige pladser i Ventilens korps af oplægsholdere! Ansøgningsfristen er 3. marts. Læs mere eller del opslaget, hvis du kender nogen, der har lyst til at komme ud i landet og holde oplæg om ungdomsensomhed. https://www.ventilen.dk/news/article/1329/

facebook.com

facebook.com

Timeline Photos

"Fastelavn er mit navn, boller vil jeg have" på søndag d 26/2/17 klokken 14:00 er vores frivillige Amalie, Line H og My klar til at lave fastelavn's hygge med fastalavsbolle-bagning (ja, det er et ord 😄 ) Vi glæder os til at have en hyggelig aften med jer alle sammen, endnu en gang. I må gerne komme udklædte da der vil være en præmie til bedste udklædning :) de frivillige er også udklædt Nye unge er velkomne til en snak med vores frivillige klokken 13:30. Vi ses !

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

På søndag d. 19/2/17 klokken 14:00, vil vores frivillige, Vinni og Ole tage med jer alle sammen på Papas Papbar. Her er mulighed for at spille en masse anderledes spil, som vi normalt ikke har mulighed for. Så kom vel mødt og vær med til at skabe en hyggelig aften. **OBS ** der er brugerbetaling på 15 kr pr. Person Nye unge er, som altid, velkomne fra 13:30 til en snak med vores frivillige :)

Timeline Photos
facebook.com

Tema-aften! På søndag d. 12/2/17 klokken 14:00 står vores frivillige, Blerina og Line N, for at afholde tema-aften igen. Vi håber på et stort fremmøde og glæder os til at tage i mod nye unge fra 13:30. Vi ses !

facebook.com

Timeline Photos

På søndag d. 5/2/17 holder vi bagedag med alle jer der lyster :) Vores frivillige Maja, Line H og Rie står klar fra 13:30 til at tage i mod nye unge til en uforpligtende snak, hvor alle jer "gamle" ventilister er velkomne klokken 14:00 som altid ;) Vi glæder os til at se jer!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Det er ved at blive en tradition at holde Brunch/Frunch den sidste søndag i måneden, så det gør vi selvfølgelig også på søndag (d.29/1/17). Vores frivillige Line S, My og Sophie står klar til, at tage i mod jeres bestilling klokken 14 og derefter går i samlet ned og handler og laver mad sammen :-) Nye unge er velkomne fra klokken 13:30 til en uforpligtende snak om Ventilen. Husk at der er egenbetaling på 20 kr. pr. pers.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Hvordan tegner man en følelse? Dette kunne være et emne til vores tema aften som vi endnu en gang afholder, med emner fra vores emne-kasse i Ventilen. Husk at der i åbningstiden altid må lægges emner eller spørgsmål i kassen som kan bruges til tema-aftener. Vi ses klokken 14:00 og som altid er nye unge hjerteligt velkomne fra klokken 13:30 til en samtale med vores frivillige :-)

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

På søndag, d. 15/1/17, skal vi ud og bowle! Vores frivillige Maja, Niklas og Blerina tager i mod jer i Ventilen kl. 14 og så følges vi ad ned og bowler. Vores frivillige er klar til at tage imod nye unge fra 13:30 Husk at der er egenbetaling på 20 kr. pr. pers. Vi ses :-)

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Ventilen Odense