Top Local Places

Bedre Psykiatri Middelfart

, Middelfart, Denmark
Non-governmental organization (ngo)

Description

ad

Vi er en lokalafdeling i Middelfart af Landforeningen Bedre Psykiatri

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Pressemeddelelse: Nyt korps af pårørendeguider Er du pårørende til én, som har en alvorlig sygdom? Og har du lyst til at hjælpe andre pårørende –så har du mulighed for at komme med i det nye korps af pårørendeguider. Kom til informationsaften tirsdag den 17.maj 2016 kl.19.-21 i Cafeteriet på plejecenteret Skovgade, 5500 Middelfart. Som noget nyt vil Frivilligcenteret i Middelfart i samarbejde med Middelfart kommune starte et korps af pårørendeguider – og vi har brug for dig! Fra samfundets side er fokus på den syge og det kan medføre et tomrum for de pårørende. Der er behov for at inddrage de pårørende, som en ressource i hele forløbet. Når de bliver inddraget, sikrer vi sammenhængskraft og meningsfuldhed for den syge, såvel som for de pårørende selv. Som pårørende skal du forholde dig til en række nye ting i en verden, der for de fleste er ukendt, og ofte står du tilbage med flere spørgsmål end svar. En pårørende guide hjælper og lytter til den pårørendes historie og guider omsorgsfuldt videre til relevante foreninger eller andre sundhedsfaglige tilbud. Først vil præst Vita Andreasen fra Husby sogn, fortælle om de problemer og opgaver den pårørende til en sygdomsramt kan have i hverdagen. Vita er formand for Fredericia/ Middelfart Selvhjælp. Bagefter vil initiativgruppen fortælle, hvordan du gratis kan uddanne dig til pårørendeguide. Vi forventer opstart til september Af hensyn til kaffe og kage vil vi gerne have tilmelding til frivilligcenteret i Middelfart på tlf 2447 3084 senest den 11. maj Initiativgruppen er 3 foreningen under Frivilligcenteret i Middelfart

facebook.com

Frivilligcenter Middelfart

Frivilligcenter Middelfart
facebook.com

Sidder du med den følelse, at du gerne vil gøre en forskel og være det ekstra øre og være en støttende skulder for andre mennesker, så sidder du måske med en bisidderdrøm! Frivilligcenter Middelfart tilbyder i samarbejde med Gitte R. Reckendorff Nielsen fra Dansk Handicap Forbund frivillige og frivillige sociale foreninger et bisidderkursus. Onsdag den 18. maj 2016 kl. 10.00 – 17.00 i store glassal i Østergade Forsamlingshus, Østergade 33, 5500 Middelfart Gitte, som vil være din underviser på kurset, udtrykker det således: ”Som bisidder skal du være med til møder, lægebesøg mm. sammen med en borger, som har brug for at du kan huske dem på, hvad det er der er blevet sagt, og hvad det er de gerne vil sige”. Du skal være den, som sikre den gode dialog! ”På kurset lærer du, hvad det vil sige at være det ekstra øre og sikre en god dialog. Du lærer, hvad en bisidders rolle er og ikke er. Hvordan man får borgeren til at fastholde sin dagsorden osv. Kurset vil indeholde både teoretiske ting omkring bisidderrollen men også praktiske øvelser. For det er vigtigt, at man føler sig klædt ordentligt på, inden man skal ud og hjælpe andre, og det er dette kursus med til at gøre”. Kurset inkl. forplejning er gratis. Der er plads til maksimum 25 kursister på kurset. Tilmelding skal ske til Frivilligcenter Middelfart på mail: info@frivilligcentermiddelfart.dk senest mandag den 2. maj 2016. Eventuel afbud minimum 1 uge før – afbud herefter samt udeblivelse faktureres med kr. 300,- pr. person. Husk! - at oplyse fulde navn, foreningens navn, mailadresse og telefonnummer ved tilmeldingen.

facebook.com

Timeline Photos

Husk generalforsamling på torsdag den 28.april kl. 19.00-21.00. Kom og hils på vores landsformand Birgit Elgaard.

Timeline Photos
facebook.com

Nyheder

facebook.com

BEDRE PSYKIATRI - Landsforeningen for pårørende

Del gerne ....

facebook.com

Video om os

Vil du møde vores landsformand Birgit Elgaard ? Kom og mød Birgit ved generalforsamlingen Torsdag d. 28.april 2016 kl. 19:00 – 21:15 Birgit vil den 1. time fortælle om hendes arbejde som landformand og meget mere. Foreningen holder sin årlige generalforsamling i Bakkehuset Frivilligcenteret ASSENSVEJ 100 D (BAGSIDEN AF FORENINGSHUSET) Bestyrelsen er vært med lidt godt til ganen, derfor gerne tilmelding til kipa5500@hotmail.com. Like og del gerne Se og hør i vedhæftet link om hvad Bedre psykiatri arbejder for. http://www.bedrepsykiatri.dk/om-os/video-om-os/

facebook.com

BEDRE PSYKIATRI - Landsforeningen for pårørende

DEL gerne :)

BEDRE PSYKIATRI - Landsforeningen for pårørende
facebook.com

BEDRE PSYKIATRI - Landsforeningen for pårørende

BEDRE PSYKIATRI - Landsforeningen for pårørende
facebook.com

Generalforsamling

Vil du møde vores landsformand Birgit Elgaard ?. Så kom til generalforsamlingen. Birgit vil den 1. time fortælle om hendes arbejde som landformand og meget mere. Foreningen holder sin årlige generalforsamling Torsdag d. 28.april 2016 kl. 19:00 – 21:15 Bakkehuset Frivilligcenteret ASSENSVEJ 100 D (BAGSIDEN AF FORENINGSHUSET) Bestyrelsen er vært med lidt godt til ganen, derfor gerne tilmelding til kipa5500@hotmail.com. Se mere på vedhæftet link. Like og del gerne - Tak :)

facebook.com

BEDRE PSYKIATRI - Landsforeningen for pårørende

BEDRE PSYKIATRI - Landsforeningen for pårørende
facebook.com

Aktiviteter

Vi holder vores næste arrangement den 16. marts kl. 19.00-21.00 i Middelfart. Det handler om telepsykiatri. Behandlingstilbuddet gives til mennesker med lettere angst og depression Se ved hæftede link og husk at tilmelde jer. Vi håber dette har vakt jeres interesse, så i vil møde op til en god aften.

facebook.com

Quiz

NEAR Bedre Psykiatri Middelfart