Top Local Places

Læsehunde

Gl. Banegårdsvej 39, Middelfart, Denmark
Non-profit organization

Description

ad

Foreningen Læsehunde uddanner frivillige læseteams, som motiverer og støtter  børn med læseudfordringer til at læse mere og bedre.   Læsehunde er hunde, som motiverer og støtter børn med læseudfordringer til at læse mere og bedre. Læsehunden er rolig og venlig og skaber en ro og nærvær, som gør barnet tryg ved at læse højt. Hunden retter eller dømmer ikke men lytter kun. Læsehundene er godkendte, hvad angår lydighed og temperament.
Læsehundens ejer har gennemført kurser i læsevejledning af børn og støtter og vejleder barnet når det er nødvendigt.
Læsehunden og dens ejer arbejder på frivillig basis.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

DR P4 Bornholm

facebook.com

Photos from Læsehunde's post

I Vi med Hund, kan du læse om Herluf, der har læst sammen med læsehunden Mo og hans ejer, Sanne på Hillerød Bibliotek. Herluf på 12 år oplevede, at det pludseligt blev hyggeligt og sjovt at læse når det foregik sammen med Mo 🐾 Læs mere på disse billeder af artiklen (kan forstørres)

Photos from Læsehunde's post
facebook.com

Læsehunde

Læsehunden Sally skal snart afslutte sine første læseforløb med to børn på Høje-Taastrup Bibliotekerne. Asia på 8 år og Emil på 11 har begge nydt at læse for Sally de seneste uger. Asias mor fortæller, at Asia har forbedret sine læsefærdigheder og Emil roser Sally for hendes tålmodighed og tryghed. Du kan se et par søde billeder og læse mere på bibliotekets hjemmeside via linket her.

facebook.com

Hårlev Bibliotek har fået hund | Stevns Bibliotekerne

Velkommen til det nye læseteam på Stevns Bibliotekerne, Hårlev Bibliotek :-) Nu kan børn på Stevns få hjælp til at læse sammen med Molly og hendes ejer Lone. De er begge et par erfarne "damer" hvad angår børn og hunde. Du kan læse mere om dem her på bibliotekets hjemmeside - og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du kender et barn, der vil læse en historie for Molly.

facebook.com

Lokalavisen.dk - Hillerød Posten - Uge 05

I dag kan du læse om læsehunden Mo i Hillerød Posten. Mo og hans ejer, Sanne er frivillige på Hillerød Bibliotek.

facebook.com

Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne

Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne
facebook.com

Holbæk Bibliotek

I dag afsluttede Ida sit læseforløb med Læsehunden Rosa på Holbæk Bibliotek. Her er et sødt billede af de to læseveninder :-)

Holbæk Bibliotek
facebook.com

Nydamskolens læsehund | nydambladet

Nydamskolen i Sønderborg har lavet denne lille søde video om læsehunden, Pippi :-)

facebook.com

Quiz

NEAR Læsehunde

Olinelund

Middelfart, Denmark
Food & Beverage Company