Top Local Places

HM Gardinbusser

Damgårdvej 10, Middelfart, Denmark
Home improvement

Description

ad

HM Gardinbusser ejes af Hans Møller K. Hansen & Morten Føns Rasmussen. Vi kommer hjem til dig, når du har tid! Ring til Hans og Morten på 70 23 22 60. Individuelle løsninger til private og erhverv. Hans Møller og Morten Rasmussen, der sammen driver HM Gardinhusser, har travlt.
Men det betyder ikke, at servicen og den personlige kundekontakt lider.

Hos HM Gardinbusser skal kunderne kun forholde sig til én person lige fra det øjeblik, de får kontakt og til gardinerne hænger, hvor de skal.

Kun på store opgaver vil der være flere personer tilknyttet.

Enkelt koncept

"Vi tager altid udgangspunkt i kundens behov og giver en helt personlig vejledning til kunden", siger Hans Møller, der har over 30 års erfaring i branchen.

Konceptet er ganske enkelt. HM Gardinbusser kommer, når kunden har tid. De to 'gardinmænd' giver sig god tid og rådgiver, tager mål, aftaler en fast pris og lover en sikker levering og opsætning. Og den gode service betyder ikke, at udgiften ved at få nye gardiner er høj.

"Vi er rigtig gode til at matche på prisen", slår Hans Møller fast.

HM Gardinbusser har nemlig ingen butik og derfor kan Hans Møller og Morten Rasmussen holde omkostningerne nede til glæde for kunderne.

"Vi analyserer, hvad kunden har brug for. Er det for eksempel afskærmning for et nyt fladskærms tv eller en varm udestue. Nogle foretrækker en minimalistisk stil, mens andre ønsker rigtige gardiner til at skabe hygge", forklarer Hans Møller.


Som kunde hos HM Gardinbusser skal man ikke regne med at blive snakket efter munden, når snakken går om valg af gardiner. Hans Møller og Morten Rasmussen rådgiver nemlig af deres erfaring og giver deres mening til kende.

"Vi argumenterer og begrunder, så rådgivningen og vejledningen er i top, men i sidste ende er det kunden, der bestemmer", siger Morten Rasmussen.

Meget mere end gardiner
Også tæpper, samt lækre tykke bademåtter i frotté og eksklusive håndklæder, som matcher til gardinerne kan HM Gardinbusser klare.

"Tæpperne er en stor succes. Trægulvene i de nye parcelhuse har brug for tæpper til at bryde de store flader, eller hvis akustikken er dårlig på grund af de hårde materialer. Vi leverer dem i den størrelse som kunden ønsker, det er lige fra væg til væg til, at det er tilpasset et elipseformet eller rundt bord. Afslutningen på tæppet er en kantning med alcantar i match-farve", fortæller Hans Møller.

CONTACT

Quiz