Top Local Places

MOLSLINJEN

Hveensgade 4, Aarhus, Denmark
Boat/Ferry Company

Description

ad

Kombardo! og velkommen til MOLSLINJENs Facebook-side.

Vi vil meget gerne høre fra jer og bestræber os på at svare på henvendelser hurtigst muligt.
MOLSLINJEN A/S er et dansk rederi, der med Kattegat-ruterne Odden-Aarhus og Odden-Ebeltoft sikrer en hurtig, effektiv og behagelig rejse mellem Sjælland og Jylland.

Hos MOLSLINJEN har vi flere end 300 engagerede medarbejdere og overfører over 1,1 mio. personbilsenheder og mere end 2,6 mio. passagerer om året.

De tre moderne hurtigfærger; Max Mols og de to superfærger, Express 1 og Express 2, er blandt verdens største katamaraner. I sommeren 2017 ankommer endnu en superfærge, Express 3, som er et nyudviklet og topmoderne søsterskib til Express 1 og Express 2. Superfærgerne kan tage op til 1.000 passagerer, 417 personbiler og 60 motorcykler samt laste campingvogne, busser og op til 30 lastbiler på én overfart.

Overfarten mellem Ebeltoft og Odden varer 55 minutter og 75 minutter mellem Aarhus og Odden. Med den nye motortrafikvej mellem Vig og Holbæk kan rejsen fra Aarhus til Storkøbenhavn gøres på lidt mere end to timer.

Regler på MOLSLINJENs Facebookside:
Du er meget velkommen til at stille spørgsmål til MOLSLINJEN-relaterede emner, komme med forslag eller poste billeder eller historier fra din rejse.

Nøjagtig som i havnene og om bord ønsker vi, at tonen på vores Facebook-side er god og imødekommende, og vi kan derfor se os nødsaget til at fjerne indlæg og kommentarer, der kan virke upassende, stødende eller direkte krænkende.


Vi ved, at der er rigtig mange spændende emner at diskutere på Facebook, men vi ønsker at holde dialogen her på siden om MOLSLINJEN, så det har størst relevans for vores følgere.

Af hensyn til vores kollegers private beskyttelse, forbeholder vi os retten til at slette indlæg, der kritiserer dem direkte og personligt.

I enkelte tilfælde kan vi, ved grove overtrædelser af vores regler her på siden, blive nødt til at blokere enkeltpersoner, der ikke overholder vores retningslinjer. Vi opfordrer i øvrigt til at læse mere om Facebooks egne regler om god opførsel på: https://www.facebook.com/communitystandards/

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Du kan få kaffe – din hund kan få vand Du vil måske have en god kop kaffe – men din hund vil nok hellere bare have lidt koldt vand. Der er drikkeskåle til din firbenede ven på hurtigfærgerne. Sådan en hund kan godt blive tør i halsen, når der sejles med 70 kilometer i timen.

facebook.com

Vågner svampejægeren i dig, når skoven falmer? Så skulle du besøge Rold Storkro, som ligger utroligt smukt mellem Rold Skov og Rebild Bakker. Kroen ligger kun en times kørsel fra hurtigfærgerne i Aarhus – og du får 20 procent i rabat på værelsesprisen, når du rejser med Molslinjen.

facebook.com

Busrute med vokseværk!

facebook.com

Snart falder de gyldne blade af træerne, svampene lokker i skovene, hvor æbler og bær strutter af sommervitaminer. Det er snart efterårsferie, og rejser du med Molslinjen er der rabat på oplevelser for hele familien. I Kattegatcenteret i Grenå kan du blive omringet af hajer og se søde sæler. Kattegatcenteret kvitterer med 20 procent rabat på entréen, når du viser din billet til Molslinjen. Se vores andre partnere her: https://www.molslinjen.dk/oplev-molslinjen/#på-rejsen

facebook.com

Træt når du kommer hjem? Måske slutter din arbejdsdag med møder i Aarhus eller København. Så tag færgen hjem, stræk benene, få ryddet op i hjernen og vær udhvilet til at møde familien i stedet for at stresse 200 ekstra kilometer på vejene. Vi sejler hele tiden, så Kombardo!

facebook.com

Hvad laver du egentlig på din tur med færgen? Det og lidt mere vil en flok studerende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole gerne vide. Hjælp dem ved at klikke herunder: https://goo.gl/forms/FOr9yuoSBCOmLfRt2

facebook.com

Barometeret peger ikke på sol lige nu. Når det regner og bliver køligt, er det rart at spare 200 kilometer og kunne pakke sig ind i en varm færge med en kop god, varm kaffe i stedet for at se vinduesviskerne drøne frem og tilbage over forruden.

facebook.com

Skibskatten er nu tjekket hos dyrlægen. Den har det rigtigt fint - men er hverken chippet eller øretatoveret. Lige nu er den tryg og glad hos Ivan, som nok i begyndelsen af næste uge afleverer den på internatet, så den kan få et godt nyt hjem.

facebook.com

Blind passager på færgen Det var ligegodt kattens! Sådan tænkte personalet ombord på vores færge, der ankom til Aarhus lørdag aften. En lille killing dukkede pludselig op som blind passager på vogndækket. Killingen var tydeligvis tam og vældigt kælen, så en af skibsassistenterne tog det lille kræ med hjem, hvor mad og en varm seng ventede. Men hvem mangler en lille killing? Var den med færgen sammen med nogen – eller har den listet sig uset ombord i Odden eller Aarhus? Vores skibsassistent kan ikke have katten, så han er nødt til at aflevere den på internat, hvis ikke en ejer melder sig. Hvem mangler denne lille skibskat?

facebook.com

Det var noget møg, da Express 2 pludselig for nylig gav et kæmpe nys i den ene motor. Det betød en tur på færgeværkstedet, som heldigvis snart er overstået. Til gengæld var der tid til at malerne kunne komme til at give skibet en frisk gang maling og vores nye logo!

facebook.com

Så smuk var solopgangen over den lille ø Hjelm i Kattegat her til morgen! Kunne du også tænke dig at starte dagen med en god kop kaffe til synet af de første solstråler, så Kombardo!

facebook.com

Har du egentlig tænkt på, at det kunne være fedt at rejse på business? Hvis du har, så Kombardo! Brug rabatkoden 2010171 inden i morgen, onsdag den 16. august klokken 23.59, og opgrader dig selv til business-rejsende for kun 649 kroner pr. stk. Når du rejser på Business BlueClass med MOLSLINJEN, får du topprioritet, fra du ankommer på havnen til du kører fra borde igen. Med express check-in og express-baner kommer du først muligt af og på hurtigfærgerne. Du behøver ikke reservere i forvejen og er garanteret plads om bord, hvis blot du checker ind senest fem minutter før afgang. Om bord er alle i bilen inviteret i business loungen med gode arbejdsforhold, gratis kildevand og dagens avis. Billetter er gyldige et år fra købsdatoen og kan benyttes på alle afgange – Kombardo!

facebook.com

Quiz

NEAR MOLSLINJEN