Top Local Places

By Maise Frisør & Stylist

Korsvejs Allé 22, Strib, Middelfart, Denmark
Health/beauty

Description

ad

Frisør & Stylist Efter en del år med hår/styling og makeup, med hele landet som min arbejdsplads, har jeg valgt at samle mit virke under ét tag, og er derfor i fuld gang med renovering af ny salon på Korsvejs Allé i Strib. Imens vi bygger har jeg etableret mig i et lille lokale, også på Korsvejs Allé, hvor jeg har mulighed for stadig at ha kunder undervejs:-)

Jeg arbejder primært med hår, men mine mange års erfaring med styling/makeup/kommunikation, afspejler sig helt naturligt i min måde at arbejde på.

Jeg elsker mit håndværk, og min force ligger helt klart i at kunne se det hele menneske. For mig at det meget vigtigt at man ikke kun kan sit håndværk, men at man formår at lytte, og forstår at kommunikation og rådgivning er altafgørende for at sende tilfredse kunder ud af døren.

Det er vigtigt at man kan læse håret, så man ved hvilke muligheder det rummer. Men det er ligeså vigtigt at man kan læse mennesket, så man også kan spore sig ind på hvad kunden ønsker, og hvad kunden selv evner og har af tid, til at bruge på sit hår.

I, som kunder, skal gå herfra med en følelse af, at der blir lyttet, rådgivet og udført et grundigt stykke arbejde, som lever op til de forventninger i har til mig som frisør!

Jeg kan bookes online på www.bymaise.nu

- eller på 33 53 47 00

Vi ses på Korsvejs Allé 22 i Strib:-)

Kærligst
Methe


CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

NYT! Undgå de laaange udgroninger 😱 Nu kan du vælge bundfarve hver 4. uge til 325,- 😄👍🏼 Det behøver ikke at koste en formue at se godt ud 😘😉 Book online på www.bymaise.nu

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Nyt år, nyt hår 😄👏🏼 2015 var fantastisk.... Er sikker på at 2016 blir endnu bedre. Der var fuld fart på december 😱 - så nu er der pustet lidt ud, og helt klar til et nyt år ☺️

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR By Maise Frisør & Stylist

Olinelund

Middelfart, Denmark
Food & Beverage Company