Top Local Places

Nytofte.dk Aps VVS

Værkstedsvej 5, Middelfart, Denmark
Company

Description

ad

VVS for private og erhverv. Badeværelser, varmepumper, solcelleanlæg, jordvarme, blikarbejde, gas- og oliefyrsservice samt ventilation m.m. Nytofte.dk blev etableret i 1981 af Hans Henrik Christiansens far som Fjelsted VVS. Efter hans død i 2000 overtog Hans Henrik firmaet og drev det videre sammen med sin mor samtidig med, at han færdiggjorde sin VVS-uddannelse. I 2003 opkøbte de Aarup Smedie og Sanitetsforretning og i 2006 ligeledes Nytofte VVS i Middelfart, som i dag lægger navn til en forretning med 12 medarbejdere, der løser VVS-opgaver for private såvel som erhverv på hele Vest- og Nordvest-Fyn samt på den anden side af Lillebæltsbroen i bl.a. Fredericia. Virksomheden løser opgaver inden for bl.a. badeværelser, varmepumper, solcelleanlæg, jordvarme, blikarbejde, gas- og oliefyrsservice samt ventilation.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Nu kan luft/luft varmepumpen styres via mobilen! Har du trådløst internet og en Bosch luft/luft varmepumpe? Svarer du ja, vil det måske interesse dig at vide, at Bosch nu lancerer et Wi-Fi-modul, som giver boliger med trådløst internet og en Bosch luft/luft varmepumpe en billig og smart måde at styre deres varmepumper på - via telefonen. Wi-Fi-modulet passer på alle Bosch luft/luft varmepumper fra 2011 og frem og benytter den gratis App, der hedder Wi-Heat. App’en kan downloades gratis til iOS eller Android telefoner og tablets. Kontakt os evt. for mere info på telefon 64 411 811. Rigtig god dag :-)

Timeline Photos
facebook.com

Luft til luft varmepumpe - Compress 8000 AA

Er du på udkig efter en luft/luft varmepumpe med høj energieffektivitet? Så er den nye luft/luft varmepumpe med A+++ fra Bosch måske noget for dig...? Bosch Compress 8000 AA er det sidste nye skud på stammen inden for luft/luft varmepumper. Med en effekt på hele 8,5 kW henvender den sig til større boliger og fx mindre haller. Men den kan også sagtens bruges i mindre boliger pga. det meget store moduleringsområde fra 0,8 til 8,5 kW. Læs mere om varmepumpen her: http://www.bosch-climate.dk/produktside/varmepumper/luft-til-luft/compress8000aa.html Kontakt os på tlf. 64 411 811 for mere info. Vi glæder os til at høre fra dig. Rigtig god eftermiddag! :-)

facebook.com

Dumhed koster husejer 66.000 kr. på varmeregningen

Vi rykker lidt tættere sammen og skruer lidt ekstra op for varmen i disse kolde tider - men forhåbentlig fyrer vi hverken for gråspurvene eller nogen andre ude i fyrrummet… En uheldig husejer i Odense blev for nylig omtalt i Ekstra Bladet, da han pludselig fik en ekstra varmeregning på 66.000 kr. Begår du mon den samme fejl….? Læs artiklen her, og find ud af det. http://ekstrabladet.dk/kup/dumhed-koster-husejer-66000-kr-paa-varmeregningen/6483984 NB! Har du brug for hjælp med service af eksisterende fyr eller brug for et nyt - kontakt os på 64 41 18 11. Vi glæder os til at høre fra dig!

facebook.com

Vi søger en dygtig VVS’er på fuld tid hurtigst muligt til vores forretning, der dækker Middelfart og omegn. Det er vigtigt, at vores nye medarbejder kan arbejde selvstændigt - og er vi et godt match, kan du forvente varigt arbejde hos os. Lyder jobbet som noget for dig - så kontakt Hans Henrik på mobil nr. 40 33 73 06. Vi glæder os til at høre fra dig! :-) Del gerne med dit netværk - måske kender du en, der lige står og mangler dette job?

facebook.com

Varmepumper

Hos Nytofte har vi et stort udvalg og en grundig ekspertise inden for varmepumper. Og det er godt for dig, fordi: Med en moderne pumpeteknologi har du altid varmt vand i hanen og en effektiv opvarmning af hjemmet. Vi anbefaler varmepumper fra de førende producenter, hvilket sikrer, at det altid er muligt at få reservedele, hvis der skulle opstå problemer med pumpen. Kontakt os for mere information og et tilbud om levering og montering. http://www.nytofte.dk/vi-tilbyder/varmepumper.html RIGTIG GOD AFTEN! <3 :-)

facebook.com

Oliefyrsservice

Vidste du, at…. dit oliefyr bør renses, justeres og kontrolmåles (mindst) en gang om året af hensyn til miljøet? Med vores oliefyrsservice kommer dit fyr i topform, så det altid kører så effektivt som muligt. http://www.nytofte.dk/vi-tilbyder/oliefyrsservice.html Del gerne med dit netværk. Tak. God aften :-)

facebook.com

Olie, Fjernvarme, Bilhus, Toyota, Renovering, Kirkehus og i Odense

Hos Nytofte VVS løser vi VVS-opgaver for alle – både private, virksomheder, institutioner, boligforeninger og fx restauranter. Se nogle af vores referencer her http://www.nytofte.dk/referencer.html Rigtig god mandag! :-)

facebook.com

Timeline Photos

SE HER! Vi søger en dygtig VVS’er på fuld tid hurtigst muligt til vores forretning, der dækker Middelfart og omegn. Det er vigtigt, at vores nye medarbejder kan arbejde selvstændigt - og er vi et godt match, kan du forvente varigt arbejde hos os. Har du erfaring med blik-arbejde, er det en fordel - men det er ikke et krav. Lyder jobbet som noget for dig - så kontakt Hans Henrik på mobil nr. 40 33 73 06. Nytofte VVS blev etableret i 1981 og er en forretning med 12 medarbejdere, der løser VVS-opgaver for private såvel som erhverv på hele Vest- og Nordvest-Fyn samt på den anden side af Lillebæltsbroen i bl.a. Fredericia. Virksomhedens kompetencer dækker bl.a. badeværelser, varmepumper, solcelleanlæg, jordvarme, blikarbejde, gas- og oliefyrsservice samt ventilation. Vi glæder os til at høre fra dig. Del gerne med dit netværk - måske kender du en, der lige står og mangler dette job?

Timeline Photos
facebook.com

Grohe - Brusere

Gå på opdagelse i Grohes flotte e-magasin, hvor du finder masser af inspiration til dit badeværelse. Du kan se magasinet online her: http://www.iboligen.dk/lookbooks/100068/grohe-brusere#page/1 Skal du have lavet nyt eller renoveret dit badeværelse - så kontakt gerne os for pris og idéer på tlf. 64 411 811. Vi samarbejder som bekendt også med BadArkitekten, som også kan hjælpe dig med design og inspiration. Rigtig god eftermiddag og aften! :-)

facebook.com

Timeline Photos

Drypper din vandhane? Det er træls at høre på - og det koster…! Vi fikser det for dig… Ring til os på 64 411 811 ☺

Timeline Photos
facebook.com

Badarkitekten VVS Mester

Et nyt gæstetoilet? Eller et kombineret bade-/opholdsrum med pejs, tv og musikanlæg? Få besøg af BadArkitekten! Gennem den autoriserede VVS-installatør-sammenslutning VVS Mester, som Nytofte er en del af, tilbyder vi samarbejde med BadArkitekten et tilbud til dig, der vil have et gennemført badeværelse, tegnet af en professionel designer. Vores designer hedder Kira Staugaard og har mange års erfaring i at indrette flotte og funktionelle badeværelser – til alle typer boliger og budgetter. Se filmen om Kira her – og kontakt os for mere info på 64 411 811. https://www.youtube.com/watch?v=i6IRHXD-zt0

facebook.com

Timeline Photos

I gang med at vande i haven og på terrassen? Men mangler du en vandhane et passende sted derude – lidt tættere på der, hvor det hele foregår…? Så anbefaler vi dig, at du får lavet en god løsning på et lille, men meget irriterende problem, én gang for alle. Kontakt os – så trækker vi rør og får placeret hanen et praktisk sted for dig, så du nemt kan komme videre med vandearbejdet! Tlf. 64 411 811. Vi glæder os til at høre fra dig! Del gerne med dit netværk. Tak :-)

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Nytofte.dk Aps VVS