Top Local Places

Nilsson Reklame / Tryk & Broderi på tøj

Hornevej 7, Kastrup, Denmark
Professional services

Description

ad

Tryk og broderi på T-Shirts, Sweatshirts, Poloshirts,
Skjorter, Jakker, Caps og meget mere. Ring/skriv nu og få et godt tilbud på jeres nye tøj med logo. Vi er et af København ældste og mest velrenommeret tekstiltrykkerier med mere end 30 års erfaring. Vores faste kollektion af tøj til tekstiltryk og broderi  er vidtfavnende, det samme gælder vores kundekreds, som omfatter såvel private som engros kunder samt sports- og fritidsklubber, foreninger og offentlige myndigheder.

Vi er i besiddelse af et stort drive med hensyn til tekstiltryk, vi vil simpelthen være bedst i Danmark til tekstiltryk. Derfor optimerer vi konstant vores arbejdsmetoder, materialevalg og trykmetoder, idet vores mål er til enhver tid at kunne tilbyde høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Nem bestilling og indhentning af tilbud.
Hurtig og fleksibel levering på alle opgaver til den bedste pris.

Vi er eksperter i tekstiltryk – vores kernekompetence og med mere end 30 års erfaring i bagagen kan vi levere de flotteste, bedste og mest moderne tekstiltryk.

I årenes løb har vi med denne erfaring målbevidst kunnet optimere vores arbejdsprocedurer, hvilket har gjort os til en af de mest effektive inden for tekstiltryk.

I modsætning til mange andre firmaer producere vi selv vores tryk og broderi på vores moderne trykkeri i Kastrup.  Vores medardejdere er passioneret og faglærte med stor erfaring. Vores produktion følger konstant udviklingen af både materialer og trykmetoder.


Vi bruger udelukkende de nyeste godkendte phtalatfrie trykfarver og når det gælder tøj til tekstiltryk, vælger vi kun det bedste af det bedste.

Derfor er vi i stand til at producere tekstiltryk, som holder.

CONTACT

Quiz

NEAR Nilsson Reklame / Tryk & Broderi på tøj

Up In The Sky

Kastrup, Denmark
Local business