Top Local Places

Sönnichsen Ure & Smykker

Slotgade 7, Gråsten, Denmark
Jewelry & Watches Store

Description

ad

Åbningstider:

Man - fredag kl. 9.30 - 17.00
Lørdag kl. 9.30 - 13.00 Det er os med Gråsten æble smykket - med butik lige over for den kendte gamle kro i bymidten af Gråsten. Vi står altid klar til at yde en god service og lægger stor vægt på kundetilfredshed. Vi har et stort udvalg i smykker, ure, dåbsgaver, lædervarer, samt vi laver huller i ørerne. Vi tilbyder også smykkereparation og har eget urmagerværksted, med speciale i gamle og antikke ure.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Så er forårs nyhederne fra SEIKO landet. Kom ind og se de nye modeller af dameure fra SEIKO.

facebook.com

Unikke smykker til konfirmanden - bruden - mors dag eller bare lidt selvforkælelse. Sterling sølv med 14 kt guldblad - rainbow månesten og hvid ferskvandsperle.

facebook.com

SOMMERFRISKE SUSANNE FRIIS BJØRNER SMYKKER.

facebook.com

https://angel.heiring.com/

facebook.com

NYHEDER FRA TOMMY HILFIGER 2018 Gaveidé til konfirmanden Damemodel kr 1.595,- Herremodel kr 1.195,- ( inkl armbånd)

facebook.com

Stjernetegn fra Lund Copenhagen Guld kr. 1395,- ( uden kæde ) Sølv kr. 235,- ( uden kæde )

facebook.com

Gaveide`til konfirmanden. Livets Træ sølv kr 570,- Hjerte sølv kr. 470,- Livets Træ forgyldt kr. 670,- Hjerte forgyldt kr. 570,-

facebook.com

Det må vi da lige del.

facebook.com

Den heldige vinder af vores Susanne Friis Bjørnerkonkurrence fra årets kvindemesse blev Rikke Sievertsen. Stort tillykke herfra.

facebook.com

Så har vi taget hul på årets kvindemesse i Gråsten med Natasja Crone som konferencier. Vi glæder os til en fantastisk aften med 360 skønne kvinder.

facebook.com

facebook.com

Mød os på årets kvindemessen i Gråsten - vi præsenterer et spændende nyt brands denne aften - afholder konkurrencer - garanti for hyggestemning og masse af forårsinspiration blandt de mange stande. Lad far blive hjemme og passe børnene og tag veninden, kusinen, kollegaen, mor, svigermor eller naboen under armen og få en hyggelig aften. Billetpris er kun kr. 150,- men skynd jer der er allerede rift om billetterne

facebook.com

Quiz

NEAR Sönnichsen Ure & Smykker