Top Local Places

Hanstholm Køkken Århus

Østergade 26, Aarhus, Denmark
Home Improvement

Description

ad

Telefontider: Man-Fre 10:00 - 17:00 Det er måske meget jysk at være stolt af sit håndværk. Men stoltheden hører med til snedkerfaget. En snedker laver ikke blot solide og slidstærke produkter. Det handler i høj grad også om den originale og smukke udførelse, der kan ligge i håndværket. Men det er i virkeligheden to sider af samme sag. Kvalitet og skønhed hænger sammen.

Et køkken er til for at blive brugt. Af mange mennesker hver dag. Hele året rundt, i mange år.

Desuden er Hanstholm Køkken underlagt Dansk Møbelkontrol. Det er forbrugerens garanti for, at vi lever op til høje kvalitetskrav til både materialer, metoder og færdige produkter. (se link nedenfor)

Dansk Møbelkontrol – verdens ældste kontrolorganisation for møbler mv. – blev etableret i 1959, og har førende danske producenter af kvalitetsmøbler som medlemmer.

Foreningens formål er at arbejde for produktion af kvalitetsmøbler i Danmark.

Dette formål sikres gennem et sæt krav til materialer, produktionsmetoder og produkter – den Tekniske Protokol - kombineret med kontrolbesøg på medlemsvirksomhederne.

- Teknisk protokol

Kravene I den Tekniske Protokol er baseret på de bedste danske håndværks-traditioner og erfaringer. Siden foreningens start er kravene løbende blevet revideret i takt med den teknologiske udvikling.


Kravene til produkter (sikkerhed, styrke og holdbarhed) er løbende under revision og opdatering. Dette skyldes primært, at der i de seneste år er vedtaget et stort antal Europæiske Standarder for møbler og inventar. Disse standarder skal implementeres i alle medlemslande i den Europæiske Union (EU), og de erstatter således et stort antal nationale standarder.

- Kontrolbesøg

Kontrolbesøg hos foreningens medlemmer foretages af førende danske eksperter i møbelmaterialer, møbelproduktion og produktkrav. Der aflægges mindst 2 besøg pr år.

- Dansk Møbelkontrol - en garanti for høj kvalitet

Det er en tillidssag at købe nye møbler. Ikke mindst internationaliseringen har medført import af møbler fra hele verden. Det er dermed blevet sværere for forbrugerne at sikre sig, at de møbler, som de køber, har en tilstrækkelig høj kvalitet. Er man ikke fagmand, kan man nemlig ikke umiddelbart bedømme et møbels kvalitet.            

Møbler med Dansk Møbelkontrols registrerede mærke er en garanti for møbler af en upåklagelig kvalitet. Møbler, der opfylder høje krav til materialer og produktionsmetoder samt til møblernes sikkerhed, styrke og holdbarhed.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Enkelt, stilfuldt og lækkert👍 #hanstholmkøkken #hanstholm_aarhus #snedkerkøkken #stålbordplade

facebook.com

Smukt og elegant badeværelse fra vores Rammeserie i massiv eg. Bordplade i corian, Vola armatur og spejl med backlight.

facebook.com

Smukt og stilrent inventar fra Hanstholm Køkken Århus. Dette køkken fra vores rammeserie er lavet i massiv eg med en bordplade i 5 mm. stål. Skal vi også hjælpe dig med drømme køkkenet? Så kig forbi Østergade 26 og bliv inspireret.

facebook.com

Hos Hanstholm Køkken Århus laver vi naturligvis også badeværelser i alle vores designs. Se bare dette lækre badeværelse i røget eg fra vores Line serie. Bordpladen er i corian og alle armaturer er fra Volas Exclusive Colors i guld. #hanstholmkøkken #hanstholm_aarhus #corian #Vola #badeværelse #gørdetunikt

facebook.com

Smukt fingertappet køkken fra Hanstholm Køkken Århus, i massiv eg. Bordplade i 12 mm corian, Quooker i den nye farve gun metal og en smuk emhætte fra danske Trepol. Kontakt os og hør nærmere. #hanstholm #hanstholm_aarhus #snedkerkøkken #custommade #trepol #fingertappet #danskdesign #køkken

facebook.com

Vi har leveret dette super smukke Hanstholm Køkken og bad i fingertappet Eg. Bordpladerne er i 20 mm. Corian, hvidevarerne fra Küppersbusch og armaturer fra Vola. Inventaret spiller rigtig godt sammen med de store marmor fliser og passer perfekt til husets stil. Kontakt os og hør mere meget om mulighederne til netop dit hjem, på tlf. 86191220 eller aarhus@hanstholm.com

facebook.com

En rigtig hyggelig aften i butikken med eksisterende kunder, der har købt Hanstholm køkken og Gaggenau hvidevarer. Michael fra Restaurant MeMu demonstrerede hvordan man får det optimale ud af hvidevarerne, og der var naturligvis masser af smagsprøver og lækker vin. Er du også interesseret i Hanstholm Køkken eller Gaggenau hvidevarer, så tøv ikke med at kontakte os!

facebook.com

Se lige dette lækre fingertappede Hanstholm Køkken. Køkkenet er lavet i massiv eg og højskabene i sortmalet grebsfri. Bordpladen er en 5 mm. fladstål. Vi syntes materialerne spiller perfekt sammen med de rå murstens vægge og beton gulvet. En anden lækker detalje er induktionskogepladen med indbygget emhætte. Kontakt os gerne for mere info.

facebook.com

En gammel lade med højt til loftet, synlige bjælker og masser af plads til et lækkert rammekøkken fra Hanstholm! Vi syntes kombinationen er perfekt!

facebook.com

Et rigtig lækkert inderliggende rammekøkken, leveret i Aalborg.

facebook.com

Hvorfor ikke lave en emhætte der kan mere end bare suge? Se denne model fra Danske Trepol, der er integreret i en kun 6,5 cm. tyk hylde. Hylde emfanget laves i alle farver, samt messing og bruneret messing og laves i alle mål. Kontakt os for mere info.

facebook.com

Quiz

NEAR Hanstholm Køkken Århus