Top Local Places

UV-MALING.dk

Ivar Huitfeldts Gade 72, Aarhus, Denmark
Party Supply & Rental Shop

Description

ad

Skal du til “rave-fest”, så kommer du ikke uden om uv-maling! Vi har på uv-maling.dk samlet et bredt udvalg af maling til både ansigtet/kroppen og til tøj.

Derudover sælger vi knæklys og andre fede UV-produkter.

Besøg vores showroom i Højbjerg ved Aarhus - vi har åben alle hverdage kl. 10 til 16.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Vi har netop modtaget dette fantastiske, kreative billede fra en af vores kunder - og hold da op hvor er vi imponeret!

Timeline Photos
facebook.com

Photos from UV-MALING.dk's post

Vi har samlet en række billeder fra Full Moon Party CPH I 2016 - hvor vores kreative eventpiger samt de glade gæster virkelig viste deres kreativitet frem - og især flamingoen Flemming gjorde indtryk et stort indtryk på os! Slip kreativiteten løs og brug hashtagget #klarpårave.

Photos from UV-MALING.dk's post
facebook.com

Photos from UV-MALING.dk's post

Full Moon Copenhagen er i fuldt gang - og det samme er vores event-piger, og må vi rose dem for deres kreativitet!

Photos from UV-MALING.dk's post
facebook.com

Full Moon Party CPH I 2016

Vi er stolte over at kunne præsentere et partnerskab med Full Moon Party CPH I 2016 & Lets Make Events omkring den vildeste full moon-fest, som finder sted d. 21. maj i København! Vi vil være at finde med vores mobile bod i indendørsområdet, hvor der vil mulighed for at få malet sit ansigt, prøve vores produkter og gøre sig klar til den vildeste full moon-fest til dato! Har du endnu ikke tilmeldt dig, så kan det gøres her: https://www.facebook.com/events/1664209680510263/ Men skynd dig - der er kun få billetter tilbage! Vi glæder os meget til at vise UV-fanen frem til årets største full moon-fest!

Full Moon Party CPH I 2016
facebook.com

UV-MALING.dk - Stofmaling

Hvis du endnu ikke er helt sikker på, hvordan uv-maling fungerer - eller måske ikke helt ved hvordan det skal bruges - så er der hjælp at hente. Vi har lavet en lille video, der viser, hvordan vores uv-maling virker under UV-lys og samtidig giver dig et lille fif til, hvordan du kan male lige linjer!

facebook.com

UV-MALING.dk

Vi har gjort det sjovere at holde ravefest. Vi har netop modtaget nye “forbindere” til vores knæklys, som gør, du nu kan lave knæklys-kugler og knæklys-ører. Vi har dertil lavet den ultimative knæklys-pakke, som med garanti vil vække opsigt til din næste ravefest. Tjek pakken ud her: http://uv-maling.dk/produkt/ultimate-glow Husk at vi har dag-til-dag levering, kundeservice fra 10-20 samt et bredt udvalg af uv-maling og tilbehør!

facebook.com

Hvem siger det skal være dyrt og besværligt at holde ravefest? Du har, som noget nyt, nu mulighed for at leje UV-lamper til din fest, så du får den helt rigtige effekt og stemning til festen. Vi kan levere dem på 1-2 dage i hele landet. Du bliver dog nødt til at være hurtig, da mange weekender allerede er optaget! Kontakt os og hør nærmere omkring hvad vi kan tilbyde. #klarpårave #uvlys #ravefesthelevejen

facebook.com

ADHD - Hoved Ned Røven Op (video version)

Vi har endnu en gang været med i et utrolig spændende projekt - denne gang i samarbejde med Kunsteren #ADHD. Vi har leveret UV-malingen som ses i musik-videoen - og vi synes selv, at resultatet er blevet utrolig godt! Du kan se videoen ved at klikke på linket: https://youtu.be/FeWcMGaiMkU?t=46s Derudover har vi også en helt speciel gæst til at vurdere vores produkter - og fortælle mere om hvordan det kan bruges! Det skal vi nok fortælle mere om ligeså snart videoen er klar. #Klarpårave #Ravefest #uvmaling #vlogging

facebook.com

Timeline Photos

Så blev det igen Elbæk efterskoles tur til at få besøg af vores mobilebod. De er nu officielt klar til en sindssyg ravefest! #klarpårave

Timeline Photos
facebook.com

Få vores mobilebod ud på din skole/efterskole | UV-MALING.dk

Esbjerg Gymnasium er nu officielt klar til deres sindssyge ravefest på fredag efter et besøg af vores mobile bod #klarpårave Er du interesseret i at få besøg af vores mobile bod - så besøg uv-maling.dk/skoler og læs mere om det.

facebook.com

Quiz

NEAR UV-MALING.dk

FF2

Aarhus, Denmark
Local Business