Top Local Places

Aarhus Jazz Festival

Skovgaardsgade 3 G, Aarhus, Denmark
Concert venue

Description

ad

Aarhus Jazz Festival is an annual jazz festival, that started in 1989. The festival is held in the beautiful city of Aarhus in Denmark.  Da Aarhus Jazz Festival i 1989 blev afviklet for første gang, var formålet flerstrenget. For det første ville initiativtagerne - Musikhuset Aarhus og en række andre spillesteder/arrangører i byen - skabe en begivenhed med både internationale sværvægtere og de nye talenter inden for jazzen. Og derudover var Århus på det tidspunkt noget nær stendød om sommeren i en tid med masser af potentielle jazzgæster - både i form af fastboende og turister.

I dag er sommer-Århus anderledes aktiv, men jazzfestivalens oprindelige ambition om at præsentere såvel girafferne som de nye talenter og strømninger inden for kvalitetsjazzen består. Det er denne strategi, der altid gør programmet for Aarhus Jazz Festival både uforudsigeligt og velkendt, og det er den strategi, der gør at festivalen gennem de seneste mange år vitterligt har opnået internationalt ry, og ikke kun fremstår som en underafdeling af Copenhagen Jazz Festival, men derimod lever sin helt selvstændige eksistens.

Som alle sunde festivaler er Aarhus Jazz Festival i fortsat udvikling. Hele byen bakker op omkring de otte jazzdage, flere og flere arrangører kommer til, og antalsmæssigt hører årets udgave også til de hidtil største.


CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Ny koncertrække i Aarhus sætter fokus på unge talenter | Vinterjazz 2016

Hvad der bl.a. er på færde i Aarhus under vinterjazzen ;-)

facebook.com

JazzCamp for Piger bliver større end nogensinde | JazzDanmark

Sådan skal det være :-)

facebook.com

Sun Ship

SUNSHIPs vinterjazzprogram! 8/2 @ Atlas JAKOB BRO / THOMAS MORGAN / JOEY BARON 9/2 @ TAPE (Mejlgade 53) LAURETTE FRIIS / DODEBUM / OSGOOD 10/2 @ Atlas SØREN KJÆRGAARD AND FRIENDS 17/2 @ Atlas SØLVTØJET + KLIMAFORANDRINGER

facebook.com

Dansk Jazz sprudler af kvalitet

Berlingske har opdaget det ;-)

facebook.com

The Golden Years Of Aarhus feat. Orgel Duo + I Think You're Awesome + Tigers Mind + Ornithopter på Atlas

Masser af Aarhus-jazz i starten af februar!

The Golden Years Of Aarhus feat. Orgel Duo + I Think You're Awesome + Tigers Mind + Ornithopter på Atlas
facebook.com

Amerikansk hæder til århusiansk jazzband

facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

zingarosmusicagitana

@zingarosmusicagitana, instagram.com

zingarosmusicagitana

@zingarosmusicagitana, instagram.com

Quiz

NEAR Aarhus Jazz Festival