Top Local Places

Aarhus Beachvolley Club

Vesterengvej 26, Aarhus, Denmark
Non-profit organization

Description

ad

Velkommen til Aarhus Beachvolley Club. Vi tilbyder beachvolley både udendørs og indendørs. Læs mere på www.aarhusbeachvolley.dk.  ABC er en af landets største volleyball klubber - med både indendørs og udendørs faciliteter. Alle er velkommne og der er plads til alle medlemmer i ABC. Der tilbydes liga-turneringer fra søndag til torsdag for spillere på alle niveauer. Der er træningsarrangementer på forskellige niveauer og der afholdes flere stævner.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

HVEM ER DIN TRÆNER #7, #8 & #9 Efter en vild uge med Store Beach Dag & Aarhus Challenger, er vi nu tilbage på træningsbanerne og dermed er det blevet tid til at præsentere de næste trænere. Denne gang er det vores 3 dejlige piger, Sara Søndergaard, Lisa Klemm & Tenna Skyum Donslund der står for årets Dame 2 trup. Sara yder et stort arbejde for ABC og har i flere år været i bestyrelsen og taget mange frivillige opgaver. Som spiller er hun taktisk skarp og er mester i at lave de nemme point. Det gør hende også til dominerende i ABC Ligaen, og hendes snilde har allerede ført til sejr til Ikast Open #1 og #2, først med hendes vanlige makker, Lisa Klemm og senest med veninden Signe Eriksen. Sara er derudover medicinstuderende, glad for friluftsliv og elsker Gammel Dansk. Lisa er et nyt ansigt i ABC, i det hun til daglig bor i Aalborg, men på halv ugentlig plan bor i Aarhus. Lisa har ikke været i sporten i mange år, men hun er i rivende udvikling og sammen med Sara ligner de et hold, de fleste bør frygte. Lisa dominerer spillet med hårde angreb og en enorm gejst. Lisa kan fanges til en snak om kommunikation, fotografi eller neglelak. Tenna havde sidste år hendes debut i sporten, hvilket hun klarede med bravour med makker Maria Elisabeth Tyndeskov. Det kulminerede i en flot titel som "Årets Rising Star" kåret af hendes konkurrenter. Tenna er en spiller med glimrende teknik, og samtidig har hun en stor vindermentalitet, som til sammen er en farlig cocktail. Dette er bestemt et hold, der kan udfordre de allerbedste på dette års tour. Tenna er desuden frisk på at fortælle lidt om idræt, kajakroning og at have tre brødre. De tre piger kan findes i Beachparken mandag 18-20 og tirsdag 17-19, hvor de træner Dame 2. Kig forbi hvis du ønsker en prøvetræning?

HVEM ER DIN TRÆNER #7, #8 & #9

Efter en vild uge med Store Beach Dag & Aarhus Challenger, er vi nu tilbage på træningsbanerne og dermed er det blevet tid til at præsentere de næste trænere. Denne gang er det vores 3 dejlige piger, Sara Søndergaard, Lisa Klemm & Tenna Skyum Donslund der står for årets Dame 2 trup. 

Sara yder et stort arbejde for ABC og har i flere år været i bestyrelsen og taget mange frivillige opgaver. Som spiller er hun taktisk skarp og er mester i at lave de nemme point. Det gør hende også til dominerende i ABC Ligaen, og hendes snilde har allerede ført til sejr til Ikast Open #1 og #2, først med hendes vanlige makker, Lisa Klemm og senest med veninden Signe Eriksen. Sara er derudover medicinstuderende, glad for friluftsliv og elsker Gammel Dansk. 

Lisa er et nyt ansigt i ABC, i det hun til daglig bor i Aalborg, men på halv ugentlig plan bor i Aarhus. Lisa har ikke været i sporten i mange år, men hun er i rivende udvikling og sammen med Sara ligner de et hold, de fleste bør frygte. Lisa dominerer spillet med hårde angreb og en enorm gejst. Lisa kan fanges til en snak om kommunikation, fotografi eller neglelak. 

Tenna havde sidste år hendes debut i sporten, hvilket hun klarede med bravour med makker Maria Elisabeth Tyndeskov. Det kulminerede i en flot titel som "Årets Rising Star" kåret af hendes konkurrenter. Tenna er en spiller med glimrende teknik, og samtidig har hun en stor vindermentalitet, som til sammen er en farlig cocktail. Dette er bestemt et hold, der kan udfordre de allerbedste på dette års tour. Tenna er desuden frisk på at fortælle lidt om idræt, kajakroning og at have tre brødre.

De tre piger kan findes i Beachparken mandag 18-20 og tirsdag 17-19, hvor de træner Dame 2. Kig forbi hvis du ønsker en prøvetræning?
facebook.com

TAK FOR ET FANTASTISK STÆVNE Denne weekend bød på ikke mindre end to stævner – Aarhus Challenger og Ikast Open 2. Med næsten 100 deltagende hold, må det siges at være en succesfuld weekend. Aarhus Beachvolleyklub havde hold repræsenteret i alle rækker – lige fra elite til 4. division. Til Aarhus Challenger blev det til mange flotte resultater på herresiden, hvor 3 ud af 5 rækker blev vundet af ABC-spillere. SØNDERGAARD/GROVE fik 3 pladsen i 1 div. STEFFENS/PETERSEN vandt 2. Div over EJSING/FRIIS. STAAL/HESSELBERG vandt 3 division over det andet Aarhus-hold BLINDBÆK/LAURSEN. 4 Division blev vundet af det rutinerede hold THOUGAARD/GRIBSHOLT I eliterækken rakte det til en 5. plads på både herre – og damesiden. BJERG(Aarhus)/TOKE er et nydannet par, der tog en sejr over Markus/Martin. DONSLUND/TYNDESKOV viste fin form, og spillede en tresætter mod Karin/Line og vandt derefter 2-1 over Danielle/Jannie. De tre ABC-spillere, der deltog i eliten er alle udtaget til kraftcenter i Odense, så det bliver spændende at følge deres udvikling over sommeren. Det rutinerede hold BJERRUM/KRISTOFFERSEN vandt 1. division suverænt. 4. division blev opdelt i 2 rækker og Aarhushold dominerede i begge. ANDERSEN/RASMUSSEN vandt den ene række og LANDBERG/GYLDENSTED vandt den anden. Alt i alt må man sige at ABC som klub viste storform i weekenden. Ud af 11 rækker blev det til 6 1. pladser. _________ Sara Søndergaard tog endnu engang Ikast med storm. Med makkeren Signe Eriksen vandt de alle kampe og dermed hele stævnet. Signe er lærer på Ikast Idrætsefterskole, og holdet havde derfor ”hjemmepublikum” i finalen mod Amanda/Anya. På herresiden blev det også til to Aarhus-sejre. I 2. division vandt Jeff/Andreas alle deres kampe og kunne dermed erklære sig vindere. Holdet skal blandt andet fremhæves for deres hurtige spil og taktiske overblik. I 1. division vandt GROVE/BOELT en meget spændende tresætter over det russisk/danske hold Vladimir/Leonardo. Kampen var meget intens og kunne have gået begge veje, men Aarhusholdet tog sejren hjem 15-12. Stort tillykke til GROVE/BOELT. Vi håber at se en masse ABC'ere til Odense Grand Slam næste weekend.

TAK FOR ET FANTASTISK STÆVNE

Denne weekend bød på ikke mindre end to stævner – Aarhus Challenger og Ikast Open 2. Med næsten 100 deltagende hold, må det siges at være en succesfuld weekend. 
Aarhus Beachvolleyklub havde hold repræsenteret i alle rækker – lige fra elite til 4. division.

Til Aarhus Challenger blev det til mange flotte resultater på herresiden, hvor 3 ud af 5 rækker blev vundet af ABC-spillere. SØNDERGAARD/GROVE fik 3 pladsen i 1 div. STEFFENS/PETERSEN vandt 2. Div over EJSING/FRIIS. STAAL/HESSELBERG vandt 3 division over det andet Aarhus-hold BLINDBÆK/LAURSEN. 4 Division blev vundet af det rutinerede hold THOUGAARD/GRIBSHOLT
I eliterækken rakte det til en 5. plads på både herre – og damesiden. BJERG(Aarhus)/TOKE er et nydannet par, der tog en sejr over Markus/Martin. DONSLUND/TYNDESKOV viste fin form, og spillede en tresætter mod Karin/Line og vandt derefter 2-1 over Danielle/Jannie. De tre ABC-spillere, der deltog i eliten er alle udtaget til kraftcenter i Odense, så det bliver spændende at følge deres udvikling over sommeren.
Det rutinerede hold BJERRUM/KRISTOFFERSEN vandt 1. division suverænt. 4. division blev opdelt i 2 rækker og Aarhushold dominerede i begge. ANDERSEN/RASMUSSEN vandt den ene række og LANDBERG/GYLDENSTED vandt den anden.
Alt i alt må man sige at ABC som klub viste storform i weekenden. Ud af 11 rækker blev det til 6 1. pladser.
_________
Sara Søndergaard tog endnu engang Ikast med storm. Med makkeren Signe Eriksen vandt de alle kampe og dermed hele stævnet. Signe er lærer på Ikast Idrætsefterskole, og holdet havde derfor ”hjemmepublikum” i finalen mod Amanda/Anya.
På herresiden blev det også til to Aarhus-sejre. I 2. division vandt Jeff/Andreas alle deres kampe og kunne dermed erklære sig vindere. Holdet skal blandt andet fremhæves for deres hurtige spil og taktiske overblik. 
I 1. division vandt GROVE/BOELT en meget spændende tresætter over det russisk/danske hold Vladimir/Leonardo. Kampen var meget intens og kunne have gået begge veje, men Aarhusholdet tog sejren hjem 15-12. Stort tillykke til GROVE/BOELT. 

Vi håber at se en masse ABC'ere til Odense Grand Slam næste weekend.
facebook.com

Aarhus Beachvolley Club

Aarhus Beachvolley Club og beachparken er klar. The Brick er klar til at servere kolde drikkevarer. Royal Unibrew har sørget for et lækkert lounge område. TV 2 Vejret leverer godt vejr. Vi er klar! Er I? Kom op og hyg med os fra kl. 12.00, hvor vi blandt andet udlodder beachvolleybolde, gavekort og en masse andet :-) TILMELDING TIL TURNERING SENEST 13.45

Aarhus Beachvolley Club
facebook.com

Aarhus Beachvolley Club

Så er det idag, at STORE BEACHDAG 2016 løber af stablen.Vejret er lækkert, musikken spiller, The Brick serverer kolde drikkevarer og du kan slappe af i solen i vores lækre loungeområde leveret af Royal Unibrew eller deltage i den store beachvolleyturnering og vinde lækre præmier. Allerede fra kl. 12.00 kan du joine os i vores oase i beachparken og være med til en lang række af aktiviteter, som fx ølbowling, kongespil, grill, konkurrencer af mm. VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG OG ALLE DINE VENNER :-) Adressen er Bodøvej 209, 8200 Aarhus N (se billedet). Følg skiltene.

Aarhus Beachvolley Club
facebook.com

Danish Beachvolley Tour

Det er stadig muligt at tilmelde sig 4. division til Aarhus Challenger 2016

facebook.com

Aarhus Beachvolley Club

FLOT FREMMØDE FRA AARHUS BEACHVOLLEY CLUB TIL TOURENS FØRSTE STÆVNE I IKAST Denne weekend bød på tourens første stævner – En Challenger i København og en Open I Ikast. Touren er i år sponseret af Pepsi Max og hedder ”Pepsi Max Beachvolley tour 2016.” Ikast-stævnet var stærkt besat af Aarhus-hold i alle rækker. I førstedivision deltog flere spillere fra dameelite og dame 1 truppen. Heriblandt Sara Søndergaard/Lisa Klemm, Marie Finnerup/Frederikke Jars, Marie Egebjerg Jensen/Christina Brandt og Dominika Dawid/Martine Narum. Lise Birk/Meimei Mikkelsen, Rebekka Iversen/Astrid Hove stillede op i andendivision. I tredjedivision deltog det unge makkerpar Cecilie Steffens/Manuella Johnsen – Cecilie er ungdomsspiller og et kæmpe talent, der træner med dame 1 truppen. Sara/Lisa viste fine takter og spillede sig hele vejen til finalen, hvor de mødte det københavnske hold Amanda/Anya. Jyderne tog en sikker 2-0 sejr hjem, med deres stabile spil og høje kampgejst. Stort tillykke! Lise/Meimei kæmpede sig også vej til finalen i andendivision, men tabte desværre denne. Cecilie/Manuella vandt tredjedivision, der var puljespil. Deres største sejr var på 21-8, 21-8! På herresiden deltog Mads Steffens/Christian Sørensen i førstedivision. De to unge spillere er ikke faste makkere, men ikke desto mindre fightede de sig hele vejen til finalen. De mødte Patrick Jørgensen/Jesper Skovmark, som de desværre tabte til. Stort tillykke med andenpladsen i førstedivision. Det var dejligt at se så mange Aarhus-spillere deltage i det første stævne. Næste weekend er Aarhus Beachvolley Club vært for touren – det bliver helt sikkert en fest. Sidste tilmelding er i morgen inden kl. 12. Følg nedenstående link for mere information: www.beachvolley.dk/index.php/staevner?option=com_content&view=article&rownumber=5

facebook.com

Aarhus Challenger 2016

AARHUS CHALLENGER - NÆSTE LØRDAG Så er det på lørdag at ABC inviterer hele Danmark til årets første elitestævne, når Pepsi Max Beachvolley Tour kigger forbi Beachparken. Vi indbyder til en fantastisk dag i solen, hvor vejret ser perfekt ud, forholdene er perfekt og I er perfekte. Der er rækker til alle niveauer, så det er en fed måde at konkurrere mod folk fra hele beachvolley Danmark. Vi håber bestemt at se en masse til en fantastisk dag i sandet efterfulgt af grill og fest. Husk tilmeldingsfristen til stævnet er på tirsdag kl 12.00. Se mere og tilmeld jer her: http://beachvolley.dk/index.php/staevner?option=com_content&view=article&rownumber=5

Aarhus Challenger 2016
facebook.com

Århus Challenger grillhygge og fest

Århus Challenger grillhygge og fest
facebook.com

Aarhus Beachvolley Club's cover photo

Aarhus Beachvolley Club's cover photo
facebook.com

Photos from Aarhus Beachvolley Club's post

HVEM ER DIN TRÆNER #5 og #6 På trods af lidt sløjt vejr, var der stadig mange fremmødte til træning igår. Det er super dejligt at se. Derfor skal vi idag præsentere trænerne for vores dame intro trup, Dame 5, som igår havde en super træning. Marie Egebjerg Jensen har en tidligere karriere som svømmestjerne, og er som en trold af en æske hoppet ind i Dame Elite truppen. Marie er en ambitiøs spiller, der sammen med hendes makker, Christina, deltog i Kraftcenter Vest over vinteren. Marie har hendes styrker i blokade og et frygtindgydende angreb. Marie Finnerup har spillet beachvolley i flere år, men er nu nået et punkt, hvor hun har fået blod på tanden og vil mere. Hun teamer i år op med Michelle, og var Jyllands eneste repræsenterede hold ved NEVZA i Kolding. Marie har hendes forcer i en god grundteknik, suppleret med et lækkert hårdt slag, der gør hende til en svær modstander. Har du lyst til at møde Egebjerg & Finnerup, kan du kigge forbi Dame 5 træningen tirsdag fra 17-19 og få en snak om svømning, idræt, medicin, fysioterapi, plastre eller vestjysk accent.

Photos from Aarhus Beachvolley Club's post
facebook.com

Photos from Aarhus Beachvolley Club's post

HVEM ER DIN TRÆNER #3 og #4 På en højhellig pinsemandag må det være på plads at præsentere de to næste trænere - Nemlig halvdelen af vores ungdomstrænerteam. Christian Sørensen eller bedre kendt som CS er blandt de meste lysende stjerner i klubben, og har blandt andet været på et ophold i Rio for at udvikle sit niveau. Han er en ung og ambitiøs spiller, som bestemt kan være et forbillede for vores unge spillere. Kig forbi Beachparken og torsdag fra 16-18, hvis du vil have en snak med CS om medicin, Bayern München, beachvolley i vind eller banefordeling. Nanna Marie Kristensen er en af de spillere i klubben, som beviser at hårdt arbejde betaler sig. Hun startede for 4 år siden i dame 5 truppen, og har siden spillet sig op til Dame Elite truppen. Nanna er bl.a. en dygtig hæver med et fermt overblik i angrebet. Derudover er hun en humørspreder. Nanna er udstationeret på Strandbaren hver tirsdag fra 16.30-18, hvor du kan få en samtale om ridning, kunsthistorie eller rollespil.

Photos from Aarhus Beachvolley Club's post
facebook.com

Timeline Photos

Fælles vinderbillede Tak for en dejlig dag.

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Aarhus Beachvolley Club